Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 27 prej 27
    ariiii Maska e Arber gerguri
    Anėtarėsuar
    16-10-2006
    Vendndodhja
    Bardh i Madh - Fushe Kosove
    Postime
    809
    Citim Postuar mė parė nga agronpresheva Lexo Postimin
    Vetem me fakte duhet te flasesh, a mund te i thuash emrat e ketyre muslimaneve te rinje une do te tregoj pastaj dicka shume me me rendesi, nuk mund te te tregoj pa i tregu emrat e tyre. Pershendetje zoti Gerguri.
    Nuk ka nevoj qe te permend emrat dhe nuk eshte kusht qe t'i te me tregosh diēka e une te tregoj emrat ty!

ps, Mos me quaj Zoti Gerguri, sepse une jam njeri, njeri i thjesht i varfer dhe i nenshtruar te madhit Allah s.w.t.
    Ne islam nuk ka Zot tjeter perveq Allahut s.w.t.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-03-2009
    Postime
    34
    ZOTI ARBER A MUNESH TI ME U KON aLLAHU aRBER. sHPJEGOJE PSE JO.

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anėtarėsuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    turku u perdhunoi nena e motra sa u lodh 500vjet dhe burrat frikacake ndryshuan fene nga frika e interesat se paguanin me pak taksa

keshtu qe normal qe u kruhet b..y...tha per pallen e arabeve te turqis dhe fene e tyre

shqiperia ishte e krishtere bashke me kosoven

kush ish burre nuk u be shurre e nderroi fene zakonet tradita e nderin e shqiptarit

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga ujku2 Lexo Postimin
    Po shqipetaret e feve tjera cka jane per ty, cfare kombi kane ata, nese i thu se ata nuk jane Shqipetare, me se pari vete nuk mundesh me qene Shqipetare, nese thu se ata jane vllazen tuaj sepse jemi te nje Kombi atehere te lumt qenke be Shqiop[etare.
    Mu pergjigj sinqerishte.
    Po ti nuk je shqiptar, ashtu qe nuk e di pse reagon. Ti me 10 mije nofkat e tua qe i ke ne kete forum, te gjithe e dine se kush je dhe cfar je, dhe te gjithe e kane te qarte se ti nuk je shqiptar.
    Sa i perket shqiptareve tjere qe nuk jane musliman, edhe ato jane vellerezit dhe motrat tona, i kemi mbrojtur ne te kaluaren , i mbrojme tani dhe do ti mbrojme edhe ne te ardhmen sidomos prej tipave si puna jote agjent serb e shqipfoles!
    Qe ti je agjent kjo nuk diskutohet sic duhet qeveria serbe paska formuar nje llaborator te tere per te te sherbyer ty, sic duket se nje ekip i tere punon dite e nate per te krijuar nofka te reja per ty cdo dit, pasi qe deri me tani je perjashtuar ndoshta nga 200 here dhe ti perseri e gjen menyren e futesh ne forum.
    Sic duket moderatoret tane nuk jane as shum te zgjuar , ke fatin qe nuk jam une moderator sepse IP tende dhe IP e gjith serbise do ta kisha vene ne nje BLOCK nga i cili kurre nuk do ter kishte dale.
    Po kto moderatoret tone te bejne block vetem nofken, andaj ti e ke lehte hap nje nofke tjeter dhe futesh perseri , dhe perseri ben punen tende per te cilen paguhesh nga serbet!
    Vetem se dije qe do te deshtojsh, shum vete kane deshtuar me pare, dhe atje ku kane deshtuar te tjeter, as mos ta mbaj mendja ty qe nuk do te deshtojsh.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

ariiii Maska e Arber gerguri
    Anėtarėsuar
    16-10-2006
    Vendndodhja
    Bardh i Madh - Fushe Kosove
    Postime
    809
    Citim Postuar mė parė nga ujku2 Lexo Postimin
    ZOTI ARBER A MUNESH TI ME U KON aLLAHU aRBER. sHPJEGOJE PSE JO.
    Po te shpjegoj perse nuk mundem me qene, sepse une jam njeri, i thjeshte, i varfer, i nenshtraur, e perkulur, i nvarur per ēdo gje, Per uje dhe per oksigjen, per dirte dhe per nate, per buke, dhe ushqim dhe ēdo gje i jemi te varur ndaj Allahu s.w.t, dhe jemi falenderues dhe jo perbuzes (si puna juaj) E falenderojme Krijuesin e Gjithessis, Zotit tim dhe tuajin. Ai eshte Allahu, qe nuk meriton te adhurohet askush pos Tij, te gjitha krijesat i nenshtrohen atij, Ai eshte me i pasuri, I Gjithfuqishmi, Gjithmeshirshmi....

Allahu eshte mė i Madhi, (Allahu Ekber)....

Ne jemi te vegjel, te dobet, te nenshtruar....

Kerko pendimin, pendohu tek Zoti juaj dhe i gjithesis, sepse nuk ka kush te fal pos Allahut, Ai pranon pendimin dhe e don faljen, prandaj kerko falje te Ai. Mos vazhdo me erresiren tuaj, sepse kjo akund nuk te qon, askun nuk shkon me kete injorancen tuaj, dhe askujt dem nuk mund t'i besh, as mua e qa me pak Allahut s.w.t. Vetem vetes po i ben dem, e pendohu para se te jet vone. Te them si vellaut kujdesu per jeten tuaj, gjendjen shpirterore tuajen, mos humb kohen duke fyer dhe ofenduar........

Allahu s.w.t te udhezoft dhe te drejtofte ne rruge te drejte.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Arber gerguri : 16-04-2009 mė 08:56

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-03-2009
    Postime
    9
    une ketu prej jush mesova shume, jo pozitivisht por negativisht.
    Une jam antiisalmik,por ju jam paraqit si musliman, me qellimin e vetem qe tu hetoj se a jeni grup kriminelesh te serbise, te paguar.
    Kete e kuptova.
    Qdonjeri qe me keni kundershtu ne kete tem, jeni te paguarit e Serbise!
    Sepse qenkeni nje klike e perbere qe jeni te angazhuar ne propagande.
    E keni fundin, mos harroni, sepse ju as nuk besoni as allah as Zot as gje tjeter pos paras dhe srerbise.
    Argumentojnei te kunderten nese mundeni.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga besim-mala Lexo Postimin
    une ketu prej jush mesova shume, jo pozitivisht por negativisht.
    Une jam antiisalmik,por ju jam paraqit si musliman, me qellimin e vetem qe tu hetoj se a jeni grup kriminelesh te serbise, te paguar.
    Kete e kuptova.
    Qdonjeri qe me keni kundershtu ne kete tem, jeni te paguarit e Serbise!
    Sepse qenkeni nje klike e perbere qe jeni te angazhuar ne propagande.
    E keni fundin, mos harroni, sepse ju as nuk besoni as allah as Zot as gje tjeter pos paras dhe srerbise.
    Argumentojnei te kunderten nese mundeni.
    NEse ka ndonje agjent ketu , ai Je ti Gjergj LEsh Presheva!!! Pash Jezu Krishtin edhe sa nofka tjera ke ne forum a?!!!
    40 ?!! 50 ?!!
    Te gjitha nofkat jam duke ti raportuar tek moderatoret, te kisha keshilluar qe te fillojsh te hapish nofka te reja, se te gjitha do ti kesh te bllokuara.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Islami ne trojet iliro-shqiptare gjate shekujve
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 24-11-2007, 10:59
  2. Mary Watson - Mėsuese e teologjisė pranon Islamin
    Nga ILyrium nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-04-2007, 13:09
  3. Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  4. Islami dhe shqiptaret - Parakushtet per t“i besuar islamit
    Nga Shėn Albani nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 23-07-2004, 13:34
  5. Shtrirja e Islamit tek shqiptaret ne ditet tona
    Nga (AHMEDI) nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 20-01-2004, 15:37

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •