Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 27
    Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Me vjen keq sepse te flasesh per Gostivar_usa qe eshte njeri nder me seriozet eshte pak e pavend nga ana yte qe ske 1 muaj qe je ketu dhe ke pa 1 ose 2 shkrime te tije te gjykosh .
    Citim Postuar mė parė nga master2006 Lexo Postimin
    I bashkagjitem ketij mendimi prej A deri ZH
    Xhamia mos u merzit se behet fjale per tipin e njejte, Ai nuk eshte askush tjeter vecse Gjergj Presheva, i cili mundohet te njollosi emrin tim. Por sa here qe mundohet te bej kete pune, ai ben te kunderten , njollos veten e tij dhe tregon veten e tij se cfar "shqiptar", mendoj se cfar serbi eshte.

Me Respket
    GV_USA

P.S." Master te falemenderoj per mendimin e mire qe ke per mua, e njejta vlen edhe per mua, edhe une vleresoj personalitetin dhe punen tende ketu ne forum"
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga ILMGAP Lexo Postimin
    Mfal Xhamia dhe ti Master2006 . Ky ka shkruar at qė ka pa , dhe gostivar_usa-n e ka marrė vetėm si njė shembull dhe unė mendoj kėtė e ka bėrė pėr ju qė tė duket sa mė e qart dhe ky kėrkon ju qė t'ia ktheni pėrgjigjen . Dhe nuk mendoj se ėshtė pėr tu prekur nėse Besim - Mala ka thėnė pėr gostivar-usa se nuk ėshtė serioz nė postimet e tij fetare sepse tė gjithė e njohim gostivar-usa dhe tė gjithė pėr tė dijmė diqka , qė tė gjithė kapak , sidomos ti Xhamia me sa e di je mė moti nė kėtė forum.
    Dmth ti mendon se une nuk jam serioz ne postimet e mija , ashtu ILMGAP ?!!!
    Po hajde me trego tek cili postim ti e veren qe une nuk jam serioz ?!!!
    Na i sjell ketu.

Me Respekt
    GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    o musliman te dashur mos bini ne provokimet e tulifar qelbesire ketu,ska faj gostivari nje person me 10 emra po futet dhe po ofendon gjithcka qe esht islame ne cdo teme,a se shihni se ketu ne ket forum po luhet nje loje krejt e ndyre,sepse ata qe duhet te ndermarin dic sjan ketu pari,keshtuqe cdo dit po hapen nga 3 tema te reja te gjitha lidhur me iislamin

Armiqt e islamit ne luften kunder tij,gjithmon ekan ndihmuar islamin

por kete per fat te keq se kan kuptuar ca shqipfoles qe nuk jan asgje tjeter pos grek ose serb ca janatullosa e ca te tjer

besoj se te refuzohet cdo shkrim provokativ do ishte me mir ateher do ndaleshin se sdo ju vinte interesant me hiq

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-07-2008
    Postime
    285
    Citim Postuar mė parė nga Njoni-ch Lexo Postimin
    o musliman te dashur mos bini ne provokimet e tulifar qelbesire ketu,ska faj gostivari nje person me 10 emra po futet dhe po ofendon gjithcka qe esht islame ne cdo teme,a se shihni se ketu ne ket forum po luhet nje loje krejt e ndyre,sepse ata qe duhet te ndermarin dic sjan ketu pari,keshtuqe cdo dit po hapen nga 3 tema te reja te gjitha lidhur me iislamin

Armiqt e islamit ne luften kunder tij,gjithmon ekan ndihmuar islamin

por kete per fat te keq se kan kuptuar ca shqipfoles qe nuk jan asgje tjeter pos grek ose serb ca janatullosa e ca te tjer

besoj se te refuzohet cdo shkrim provokativ do ishte me mir ateher do ndaleshin se sdo ju vinte interesant me hiq

serb jeni ju a qafira kende e ofendoni ja qifte dreqi ate none!

ariiii Maska e Arber gerguri
    Anėtarėsuar
    16-10-2006
    Vendndodhja
    Bardh i Madh - Fushe Kosove
    Postime
    809
    Citim Postuar mė parė nga besim-mala Lexo Postimin
    Une ne nje tem debatoja me Arber gergurin!
    Kur hy si pa pritur me nje fjali palidhje gostivar_usa!
    Ai pash ne disa shkrime te tij qe i thote vetes musliman!
    Sa e cfare muslimane eshte nje i tille, qe kur te flitet per fe, ai bene shaka!
    Ta tregojme ne kete tem se me sa seriozitet i qasemi fese!?
    Ne kete rast fese islame!?
    Une nuk mbaj mendė tė kem debatuar me ty, ndoshta me ndonje nik name tjeter tuajin.
    E dyta, eshte se nese ti quan te tjeret jo serioz, te kshilloj une ty dhe te mesoj nje rregull se ne islam, se nuk flitet me emra, duke i'u drejtuar me emer, kush do qofta ai dhe qfar do vepra ka bere, sepse kjo eshte nje pergojim (gibet) dhe nuk i ka hije nje muslimani te sinqerte, dhe eshte prej harameve te medha!.

Sa per Gostivarin, neve antare te forumit (musliman) qe jem qe nje kohe te gjate, kemi rrespekt per kete, sa per seriozitetin e tij ne islam, duket se eshte shume serioz dhe e mbron fuqishem mendimin e tij, edhe pse mund te gaboj (te gjithe ne jemi gabimtare).

Gjithashtu, antaret e rinje qe futen ne kete forum, nuk duhen injoruar keta vetem se jane te rinnje. Keta mund te jen te rinje ne forum por mund te ken je experience te madhe ne islam. Edhe tjetra keta mund te ken qen antare te vjeter te ketij forumi, por eshte futur me nje nik name te ri, qe mund te njoh te gjith shkrimet e antarve musliman.

ps, Tani ne kete dite e fundit jan regjistruar disa antare musliman, qe jan per mashallah, dhe kan dije! Kjo duket ne temat e tyre, nuk po i permend me emra, sepse mos rasisht por lavderohen dhe pastaj na dembelaven.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Arber gerguri : 15-04-2009 mė 09:46

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-03-2009
    Postime
    12
    Citim Postuar mė parė nga Arber gerguri Lexo Postimin
    Une nuk mbaj mendė tė kem debatuar me ty, ndoshta me ndonje nik name tjeter tuajin.
    E dyta, eshte se nese ti quan te tjeret jo serioz, te kshilloj une ty dhe te mesoj nje rregull se ne islam, se nuk flitet me emra, duke i'u drejtuar me emer, kush do qofta ai dhe qfar do vepra ka bere, sepse kjo eshte nje pergojim (gibet) dhe nuk i ka hije nje muslimani te sinqerte, dhe eshte prej harameve te medha!.

Sa per Gostivarin, neve antare te forumit (musliman) qe jem qe nje kohe te gjate, kemi rrespekt per kete, sa per seriozitetin e tij ne islam, duket se eshte shume serioz dhe e mbron fuqishem mendimin e tij, edhe pse mund te gaboj (te gjithe ne jemi gabimtare).

Gjithashtu, antaret e rinje qe futen ne kete forum, nuk duhen injoruar keta vetem se jane te rinnje. Keta mund te jen te rinje ne forum por mund te ken je experience te madhe ne islam. Edhe tjetra keta mund te ken qen antare te vjeter te ketij forumi, por eshte futur me nje nik name te ri, qe mund te njoh te gjith shkrimet e antarve musliman.

ps, Tani ne kete dite e fundit jan regjistruar disa antare musliman, qe jan per mashallah, dhe kan dije! Kjo duket ne temat e tyre, nuk po i permend me emra, sepse mos rasisht por lavderohen dhe pastaj na dembelaven.

Vetem me fakte duhet te flasesh, a mund te i thuash emrat e ketyre muslimaneve te rinje une do te tregoj pastaj dicka shume me me rendesi, nuk mund te te tregoj pa i tregu emrat e tyre. Pershendetje zoti Gerguri.

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Dmth ti mendon se une nuk jam serioz ne postimet e mija , ashtu ILMGAP ?!!!
    Po hajde me trego tek cili postim ti e veren qe une nuk jam serioz ?!!!
    Na i sjell ketu.

Me Respekt
    GV_USA

Une nuk thash qe nuk je serioz po thash qe ai mendon se ti nuk je serioz , ai kėtė gjė ka vėrejtur tek ti asgjė nuk shtova dhe asgjė nuk mungova . Dhe diqka unė ende nuk u mundova qė tė fyeja dikėnd nė kėtė forum aq mė pak dikuj ti tregoja se a ėshtė serioz apo jo , a ėshtė i keq apo jo ose ose ose . Zoti ma falt nėse kam pas pėr qellim qė tė ju fyej.

Me Rrespekt : ILMGAP
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ILMGAP : 15-04-2009 mė 14:47

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga ILMGAP Lexo Postimin
    Une nuk thash qe nuk je serioz po thash qe ai mendon se ti nuk je nervoz , ai kėtė gjė ka vėrejtur tek ti asgjė nuk shtova dhe asgjė nuk mendova . Dhe diqka unė ende nuk u mundova qė tė fyeja dikėnd nė kėtė forum aq mė pak dikuj ti tregoja se a ėshtė serioz apo jo , a ėshtė i keq apo jo ose ose ose .

Me Rrespekt : ILMGAP
    Si do qofte, ILMGAP , une te keq kuptova, por nga ana tjeter neve nuk duhet te lejojme qe ca serb shqipfoles te mbjellin urrejtje midis nesh.
    Keto tipa qe hapin tema te tilla nuk jane shqiptar dhe kete ta garantoj me koke, jane serb shqipfoles , te cilet mundohen te mfshefen nder ombrellen se gjoja jane shqiptar, keta tipa as dy vargjet e para te himnit kombetar nuk i dine, ndersa nga ana tjeter ne zemer dhe mendje dhe ne shpirt e kane himnin serb, te cilin e dine nga fillimi e deri ne fund.
    U bej thirje shqiptareve qe ruhen nga provokimet e ketyre serbeve, sepse qellimi i tyre eshte te mbjellin percarje midis shqiptareve , ndersa qellimi i jone ESHTE QE TE KULTIVOJME BASHKIMIN DHE DASHURINE MIDIS SHQIPTAREVE!
    Cdo shqiptar i vertete kete e ka ne gjak, dhe cdo serb i vertete me mish e me shpirt mundohet te mbell percarje midis nesh.

Me Respekt
    GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-03-2009
    Postime
    34
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Si do qofte, ILMGAP , une te keq kuptova, por nga ana tjeter neve nuk duhet te lejojme qe ca serb shqipfoles te mbjellin urrejtje midis nesh.
    Keto tipa qe hapin tema te tilla nuk jane shqiptar dhe kete ta garantoj me koke, jane serb shqipfoles , te cilet mundohen te mfshefen nder ombrellen se gjoja jane shqiptar, keta tipa as dy vargjet e para te himnit kombetar nuk i dine, ndersa nga ana tjeter ne zemer dhe mendje dhe ne shpirt e kane himnin serb, te cilin e dine nga fillimi e deri ne fund.
    U bej thirje shqiptareve qe ruhen nga provokimet e ketyre serbeve, sepse qellimi i tyre eshte te mbjellin percarje midis shqiptareve , ndersa qellimi i jone ESHTE QE TE KULTIVOJME BASHKIMIN DHE DASHURINE MIDIS SHQIPTAREVE!
    Cdo shqiptar i vertete kete e ka ne gjak, dhe cdo serb i vertete me mish e me shpirt mundohet te mbell percarje midis nesh.

Me Respekt
    GV_USA

Po shqipetaret e feve tjera cka jane per ty, cfare kombi kane ata, nese i thu se ata nuk jane Shqipetare, me se pari vete nuk mundesh me qene Shqipetare, nese thu se ata jane vllazen tuaj sepse jemi te nje Kombi atehere te lumt qenke be Shqiop[etare.
    Mu pergjigj sinqerishte.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-04-2009
    Postime
    368
    Aq sa di flas nuk filozofoj shum se jam i vogel dhe jam shum i paditur...

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Islami ne trojet iliro-shqiptare gjate shekujve
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 24-11-2007, 10:59
  2. Mary Watson - Mėsuese e teologjisė pranon Islamin
    Nga ILyrium nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-04-2007, 13:09
  3. Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  4. Islami dhe shqiptaret - Parakushtet per t“i besuar islamit
    Nga Shėn Albani nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 23-07-2004, 13:34
  5. Shtrirja e Islamit tek shqiptaret ne ditet tona
    Nga (AHMEDI) nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 20-01-2004, 15:37

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •