Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 65
    i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614

Problem me lidhjen e iternetit/ISP.

Pershendetje.

Kam nje salle interneti me 10 kompjutera. E kam lidhur internetin me abissnetin por ka me shume se 2 jave qe nuk punon fare, kan probleme. Kam lidhur nje linje me albtelecomin por as nga kjo sjam shume i kenaqur se cmimi eshte i larte dhe interneti jo i mire.

Di ndonjeri ndonje linje te arsyetueshme si ne cmim dhe ne sinjalin e mire qe leshon, per ne province jo ne Tirane,

Pres sygjerime te ndryshme

Faleminderit.
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Me sa kam degjuar kompania ABCOM eshte e mire.

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Ndonje sait apo ndonje te dhene... di?
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar mė parė nga KOKASHTA Lexo Postimin
    Ndonje sait apo ndonje te dhene... di?
    Ketu

Eshte linje shum e mire, po vetem se i ka tarifat e larta. Eshte nje nga ato kompani qe vetem kur te bjeri zjarri ne gjithe Shqiperin kan probleme me linjen. Do te mbaronte pune dhe do ishe mijera drite larg problemeve.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga Hyjnor Lexo Postimin
    Ketu

Eshte linje shum e mire, po vetem se i ka tarifat e larta. Eshte nje nga ato kompani qe vetem kur te bjeri zjarri ne gjithe Shqiperin kan probleme me linjen. Do te mbaronte pune dhe do ishe mijera drite larg problemeve.
    ICC = Abcom eshte plehre fare!

Dikure perdorja ICC eshte kishte 100 shkeputje, madje edhe tekniket nuk te pergjigjen.

Tani per tani, AlbTelecomi me duket me i miri nese merr linje te shpejte. Ka pas disa probleme kto dite, ama eshte i mire.

Abbisnet = Koco Kokdhima (obobob ca tmerri)
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    ICC = Abcom eshte plehre fare!

Dikure perdorja ICC eshte kishte 100 shkeputje, madje edhe tekniket nuk te pergjigjen.

Tani per tani, AlbTelecomi me duket me i miri nese merr linje te shpejte. Ka pas disa probleme kto dite, ama eshte i mire.

Abbisnet = Koco Kokdhima (obobob ca tmerri)
    Nuk e di ne cfare periudhe e ke pasur ABCOM, po para nje viti kishin probleme me Fibrat Optice. U keputen nga nje anije, dhe kishte shum probleme, pasi nuk mund ta merte dot me satelit, i shkeputej Linku dhe krijonte shkeputje te linjes sepse nuk perballonte kapacitetin. Nuk e di, po une kam mbi 9 vjet qe jam klient i tyre dhe skam pasur asnjeher problem dhe kam qene shum i kenaqur. Nuk e di po te gjitha institucionet shteterore apo bankat jane te lidhura me ABCOM, po ashtu dhe Vodafone ku punoje une me ate eshte i lidhur dhe ka nje kontrat 10 vjecare. Albtelecom i beri kerkes te gjithe institucioneve shteterore dhe e refuzuan pasi nuk eshte ashtu sic thon. Mere 2 mb/s Unlimited, Share gjithmon nuk ka deticated, dhe ashtu ka 100 probleme me trafikun e userave. Pastaj cdo bej Albtelecom me 400 mb kapacitet kur ABCOM ka 3.5 GB. Nuk dua te ndikoje ne personin qe ka probleme me linjen e internetit, po te gjithe kemi krijuar ate simpatin tone per nje x kompani dhe mbrojme idete tona me kunderargumenta. Une e them kete pasi kam dhe profesionin (Ing Informatike) qe jam ne brendesi dhe jam teper i lidhur me Internetin. Shpresoje te gjesh nje zgjidhje dhe te mos kesh me probleme pasi behet teper e besdisshme dhe jo komode per klientet.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga Hyjnor Lexo Postimin
    Nuk e di ne cfare periudhe e ke pasur ABCOM, po para nje viti kishin probleme me Fibrat Optice. U keputen nga nje anije, dhe kishte shum probleme, pasi nuk mund ta merte dot me satelit, i shkeputej Linku dhe krijonte shkeputje te linjes sepse nuk perballonte kapacitetin. Nuk e di, po une kam mbi 9 vjet qe jam klient i tyre dhe skam pasur asnjeher problem dhe kam qene shum i kenaqur. Nuk e di po te gjitha institucionet shteterore apo bankat jane te lidhura me ABCOM, po ashtu dhe Vodafone ku punoje une me ate eshte i lidhur dhe ka nje kontrat 10 vjecare. Albtelecom i beri kerkes te gjithe institucioneve shteterore dhe e refuzuan pasi nuk eshte ashtu sic thon. Mere 2 mb/s Unlimited, Share gjithmon nuk ka deticated, dhe ashtu ka 100 probleme me trafikun e userave. Pastaj cdo bej Albtelecom me 400 mb kapacitet kur ABCOM ka 3.5 GB. Nuk dua te ndikoje ne personin qe ka probleme me linjen e internetit, po te gjithe kemi krijuar ate simpatin tone per nje x kompani dhe mbrojme idete tona me kunderargumenta. Une e them kete pasi kam dhe profesionin (Ing Informatike) qe jam ne brendesi dhe jam teper i lidhur me Internetin. Shpresoje te gjesh nje zgjidhje dhe te mos kesh me probleme pasi behet teper e besdisshme dhe jo komode per klientet.

Para 4 muajsh e kisha AbCom.

Nuk e di se si eshte tani, por sme ka lene pershtypje te mira. Ndoshta eshte rregulluar kushedi. Nese e thua ti qe eshte mire, atehere po te besoj, sepse un keto muaj se kam idene se si mund te jete AbCom.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Para 4 muajsh e kisha AbCom.

Nuk e di se si eshte tani, por sme ka lene pershtypje te mira. Ndoshta eshte rregulluar kushedi. Nese e thua ti qe eshte mire, atehere po te besoj, sepse un keto muaj se kam idene se si mund te jete AbCom.
    Apollyon qe te mos keqkuptohemi, nuk e di ne cfare zone je. Po une qe jam ketu afer tyre nuk jam shum larg, pastaj jane dhe disa gjera te tjera baza e pageses, sa kohe ke si klient. Pasi kjo kompani i jep prioritet bisnezeve te medha, si p.sh kompanive te telefonis, institucioneve etj. Po nese paguan mire dhe ato jane teper korrekt dhe nuk ke asnjeher probleme. Une kam punuar per nje periudh kohe nga 2003-2004 dhe kishte probleme me marrjen e linjes nga Bullgaria, ndersa tani jane stabilizuar sepse ka me teper konkurenc dhe duan te jene lider te tregut. Pasi jane dhe ISP e pare shqiptare qe nga 1998, mos te flasim per Primon qe ka qe ne 92 kur ka ardhur fondacioni Soros. Une flas me cfare kam pare vete, po nuk mund te hedh poshte dhe mendimet tuaja pasi mund te keni qene viktima te nje interneti te dobet dhe jo cilesor dhe e keni pasur pasojat mbi kurriz. Gje qe une se kam provuar, nese do e provoja dhe une ne te njejten menyre si ju do flisja.

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Meqė e pėrmende, po kjo PRIMO qė ka hy kto ditė ka naj farė shėrbimi?

p.s. Unė kam abissnet, nė shpi jo interenet kafe, dhe jam i kėnaqur me tė, po mė ēudisni ju nė fakt, shėputje nuk ka, kur shkarkoj mė rri konstante 140 Kb/s gjatė gjithė ditės.
    Life's too short to remove USB safely.

Albtelecom(shkeputje nuk behet fjal fare).
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kur'ani dhe Bibla (Analizė)
    Nga Shpresmiri nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 84
    Postimi i Fundit: 31-07-2010, 11:45
  2. ~! Problem me lidhjen e internetit ne Mandrake !~
    Nga mad nė forumin Pėrdoruesit e Unix
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 23-01-2005, 21:24
  3. Shqiperia ne Lidhjen e Kombeve (Shqiptar)
    Nga Eni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-04-2002, 09:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •