Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 34
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-04-2009
    Postime
    368

Shqiptari Ortodoks Pranon Islamin

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    Keto temat te tipit "jo ky u be keshtu, ai tjetri u be ashtu" duhet te fshihen automatikisht.
    Shume dakort. Vetem percarje dhe konflikte sjellin keto tema. Pastaj ankoheni kur tema devijon ndryshe nga c'doni ju. Njeri hap teme, tjetri kundra teme. Cfare qellimi kane? Dhe na flisni per tolerance fetare! Vetem tolerance fetare nuk kam pare ne kete forum, sidomos nga besimtaret e flakte.
    Nuk duhen lejuar tema te tilla si per muslimanet ashtu edhe per te krishteret.
    Secili e zgjedh besimin per vete dhe jo per t'i bere qejfin te tjereve. Mos duhet te bej tellallin une ne forum nese vendos te nderroj fene?!
    Feelings change - memories don't.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Ka plot raste te konvertimeve nga fe te ndryshme, nuk mund te raportohet per secilin.

Nisem nga ajo se postimi eshte i bazuar ne ngjarje te vertete dhe i deshiroj te konvertuarit cdo mbaresi ne jete. Ashtu sic u kam deshiruar fshatrave kosovare qe jane rikthyer ne Katolicizem. Apo sic u deshiroj ketyre nga "Shoqata e Ish-muslimaneve" ne Gjermani:

http://de.wikipedia.org/wiki/Zentralrat_der_Ex-Muslime

http://www.ex-muslime.de/

Konvertimi ne fe tjeter eshte e drejte elementare. Me vjen mire qe edhe Islami gradualisht po i bindet kesaj te drejte.

*

Xp Maska e Vista
    Anėtarėsuar
    30-01-2008
    Vendndodhja
    Mbi dhe
    Postime
    582
    Numri i muslimaneve me se shumti shtohet shkaku i menyres se jeteses.
    psh. ne shoqerit muslimane numri i vetvrasjeve eshte me i vogel se cdo shteti ne bote ku jetojn krishter ose pabesimtar.

...numri i shkurorzimeve , numri i te varurve nga alkooli , pederastve , droga , prostitucioni , poashtu tek shoqerit muslimane eshte shum i vogel.

Ndersa ne shoqerit tjera , kto jan te perhapura ne permasa shqetsuese , sa qe ne disa shoqeri qysh prej tani i ke disa nga shenjat qe vijn para ndodhjet se Kijametit .
    E Verteta ėshtė e Perkryer,ajo nuk ka dy fytyra (anė)

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    nje orthodoks pranoi islamin,

po sa musliman pranuar krishterimin?

na hapet barkun me tema te tilla.
    Shiko se mos harron ndonjė tem tek " Komuniteti musliman" pa qen ti i pari qe shkruan.

Sa pėr temėn lajm i bukur, inshalla Allahu edhe te tjerė i dėrgon ne ketė rruge.
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar mė parė nga Vista Lexo Postimin
    Numri i muslimaneve me se shumti shtohet shkaku i menyres se jeteses.
    Gabim! Nr. i myslimaneve ne bote shtohet vetem e vetem nga shtimi i larte natyror, dmth prej lindjeve te shumta, po ashtu edhe ne Europe si pasoje e emigraneteve. Arsyet e tjera jane teresisht te paperfillshme perballe ketij shkaku.
    Life's too short to remove USB safely.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    18-09-2007
    Postime
    175
    kjo esht nji lajm shum i mir,por disave nuk ju pelqen,muslimanet shtohen dita dites,tufa tufa futen ne kete fe te paster,
    extasy flm per kete teme qi ke hap.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Vista Lexo Postimin
    psh. ne shoqerit muslimane numri i vetvrasjeve eshte me i vogel se cdo shteti ne bote ku jetojn krishter ose pabesimtar.

...numri i shkurorzimeve , numri i te varurve nga alkooli , pederastve , droga , prostitucioni , poashtu tek shoqerit muslimane eshte shum i vogel.

.
    Edhe ne komunizem kane qene ne shifra shume te ulta ato qe ke permendur ti. Mos duhet te kthehemi prape ne diktature? Vetem diktatura i ben zap njerezit. Te tilla jane dhe vendet islamike sot per sot; si Arabia Saudite konkretisht.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 14-04-2009 mė 13:50
    Feelings change - memories don't.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    Gabim! Nr. i myslimaneve ne bote shtohet vetem e vetem nga shtimi i larte natyror, dmth prej lindjeve te shumta, po ashtu edhe ne Europe si pasoje e emigraneteve. Arsyet e tjera jane teresisht te paperfillshme perballe ketij shkaku.
    Cfar lidhje kane faktoret qe ndikojne ne shtimin e numrit te muslimanve?!! Kryesore eshte qe numri i muslimaneve ritet dhe nga ana tjeter nuk ekzsiton musliman qe u thot te tjereve mos beni femije!!!

Edhe dicka dua te shtoj, nuk ka lidhje qe cila fe sot ne syrin e botes duket me e drejte , lidhje ka libri fetar qe njeriu beson. Nese ti je ai zotni qe te vertetojsh se Bibla eshte me e persosur se Kurani, dhe jo vetem Bibla, por cdo liber tjeter fetar, une i pari do te konvertohem ne nje fe tjeter.
    Cfar te te them tjeter gje une ty.
    Shumica e njerezve perkrahin islamin tamam per shkak se ky liber eshte mrekulli ne vehte!!! Cfar i shtyn me qindra gjerman qe te konvertohen ne islam, me qindra gjerman qe tan jeten jane ritur me kembanat e kishave dhe te nesermen e shikon se i fal 5 vakte namaz , e shikon se eshte konvetuar ne nje fe qe sa po ka filluar qe ta njohi?!!!
    Vetem mos me thuaj se i shtyn injoranca, se po e the kete do te behesh qesharak.
    Une e di qe ti me shum anon nga ana e ateisteve, kete e kam verejtur nga shkrimet e tua, por dua te di sikur te vendosje qe te zgjedhish nje fe ne kete rast misid krishterimit dhe islamit, cilen liber do kishe zgjedhur ?!! Biblen qe ka me qindra milione gabime ne mbrendi ose Kuranin qe nuk ka asnje gabim ne mbrendi ?!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Cfar lidhje kane faktoret qe ndikojne ne shtimin e numrit te muslimanve?!! Kryesore eshte qe numri i muslimaneve ritet dhe nga ana tjeter nuk ekzsiton musliman qe u thot te tjereve mos beni femije!!!
    Ty a te jane tha syt a, qe s'di me lexu?! Lexoje edhe njeher se cfare shkruajti Vista dhe se per cfare e replikova. Qashtu.

Une e di qe ti me shum anon nga ana e ateisteve, kete e kam verejtur nga shkrimet e tua, por dua te di sikur te vendosje qe te zgjedhish nje fe ne kete rast misid krishterimit dhe islamit, cilen liber do kishe zgjedhur ?!! Biblen qe ka me qindra milione gabime ne mbrendi ose Kuranin qe nuk ka asnje gabim ne mbrendi ?!!
    Jam agnostik, qe do te thote se s'me rruhet per asnjonen. E pranoj qe kam simpati per myslimanet e thjeshte (s'po i quaj te moderuar se do thoni pastaj Islami eshte nje e vetem nje) qe jane ne Shqiperi, ndersa myslot e tjere me shpate ne dore, me mallkime ne goje, mjekrra e pantollona dordoleci ndjej shpifesi. Po ashtu kam simpati te jashtzakonshme per boten perendimore (me rrenje te krishter) qe dha ndihme te jashtezakonshme ne clirimin e Kosoves nga serbi si dhe qe i siguroi defakto Pavaresine (duke e njohur aktin qe ne oret e para, jo si disa te tjere qe edhe pas nje viti e gjys s'japin shenja jete).
    Life's too short to remove USB safely.

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. E vėrteta dhe paragjykimet pėr Islamin
    Nga altin55 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 26-11-2012, 08:11
  2. Ortodoksia Shqiptare sot
    Nga Orientalist nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-09-2010, 10:11
  3. Mbi Selim Islamin
    Nga Eni nė forumin Arkeologji/antropologji
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 09-12-2004, 06:57
  4. Shqiptari negociator i lirimit te dy Simonave nga Siria
    Nga Hyllien nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 06-11-2004, 21:43
  5. Ortodoksia dhe Shqipėria
    Nga shendelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •