Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2
    Moderatore Maska e Shanon
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    milano
    Postime
    386

"Mengjesi i ri", zeri i shqipetareve ne Itali

"mengjesi i Ri" eshte emri i gazetes shqiptare qe pritet te dale brenda pak ditesh te muajit janar ne Itali. Kjo gazete, organ i shoqates shqiptare "Horizont" do te jete nje ze i rendesishem i te gjithe shqiptareve qe ndodhen ne Itali dhe do te jape kontributin e saj ne lidhje me te gjitha problemet dhe shqetesimet qe hasin shqiptaret ketu.
    Shoqata e krijuar me date 14 nentor te vitit te kaluar ka si qellim krijimin e nje atmosfere vellazerore dhe miqesore mes shqiptareve qe ndodhen ne Itali por duke mos perjashtuar dhe miqte italiane. kjo shoqate, eshte jo partiake, jo politike dhe eshte krijuar vullnetarisht pa qellim perfitimi.

(per informacione te metejshme si dhe per tu abonuar sa me shpejt se dhe pak na mbarohen numrat kontaktoni shanon me mesazh privat)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2002
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    28
    Te pergezoj per lajmin qe jep dhe uroj qe te vej mbare kjo inisjative patriotike.
    E kam kaluar kohe me pare emigrimin aty ne Itali...
    Si intelektual /jam nje inxhinjer nga profesioni,e kam kaluar detyra te ndryshme/ e ndjeja vehten keq sa isha aty dhe shihja bashkkombasit e mi me nje mije halle qe nuk i ngjanin njeri tjetrit...Kisha mjaft veshtiresi vet dhe nuk dija si ti ndihmoja!
    Kishin deshire te beheshin bashk e skish kush ti mblidhte...kishin dehire te benin shpreheshin po skish kush i degjonte...kshin nevoj per informacion e skish kus ua jepte...kishin pra shume halle e deshirae skish kush i orientonte.
    Shpresoj qe keto te jen edhe qellimet e shoqates tuaj dhe objekt i gazetes tuaj.
    Nuk keni dhen asnje detaj ku jeni ,si funksiononi e si mund te kontaktoheni...?Adresa ime osmenj@yahoo.it
    Do te isha i gatshem te bashkpunoja.
    Suksese.
    Meni

Tema tė Ngjashme

1. Skema e Nanos pėr "Dushkun e Ri"
    Nga BlueBaron nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-02-2005, 11:53
  2. "Patriotizmi i ri" i Adem Demaqit
    Nga Arb nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 19-04-2003, 19:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •