Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 36 prej 36
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Pikerisht pra, se kta jan ajka e kokave te botes, nuk lene boten te ece perpara, por bota ec ne menyren qe e komandojne kta. Kte po them ne cdo postim, nuk eshte se po ofendoj inteligjencen cifute, sepse ata jan te zgjuar edhe teper te pasur, ndaj edhe bejn cfar te duan me boten. Hapin luftra, mbyllin luftra edhe vete rrine ne hije.
    Mirė e bėjnė, fjalė pak e punė shumė ata. Siē edhe e di, pasuria dhe inteligjenca janė armė tė mėdha, mė tė forta se ato tė vėrtetat - hekurishte. Nqs kriza financiare, Influenca A, etj etj, janė provokuar nga ēifutėt, dhe kėtu dalim tė pyetja e temės, njė arsye ka: shfarosja e gojėve tė kota dhe e copave tė mishit me dy kėmbė, qė besojnė se hėna ėshė ndarė nė dysh, i rėndojnė kot kėtij dheu!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga Illyria Lexo Postimin
    Mirė e bėjnė, fjalė pak e punė shumė ata. Siē edhe e di, pasuria dhe inteligjenca janė armė tė mėdha, mė tė forta se ato tė vėrtetat - hekurishte. Nqs kriza financiare, Influenca A, etj etj, janė provokuar nga ēifutėt, dhe kėtu dalim tė pyetja e temės, njė arsye ka: shfarosja e gojėve tė kota dhe e copave tė mishit me dy kėmbė, qė besojnė se hėna ėshė ndarė nė dysh, i rėndojnė kot kėtij dheu!
    Dmth kjo qe thua ti eshte "Secili per vete zoti per te gjith" ok jam dakord me kte shprehje edhe une! Ama duke dite rolin e cifuteve neper bote qe nuk lene dege e trung pa leviz, mendoj se eshte nje organizate teper e madhe qe vihet ne levizje te komandoje boten ne cdo aspekt. Ne dite te sotme, nese jashte shtetit ti ofendon nje cifut, ai ka te drejten te te hudhe ne gjyq edhe te marre demshperblim, por edhe ne rastin kur nje cifut te ofendon ty edhe ti e hudh ne gjyq, ai prap merr demshperblim. Pra kte ti e qua te drejte, sepse ata i permbahen asaj qe i lane trashegim stergjysherit (Genocidi ne mase nga Hitleri) cfar faji kemi ne te tjeret qe Hitleri donte ti shfaroste (mire e kishte) ? Pse sot Cifutet bredhin ne cdo vend te botes ku tju doje qejfi tyre, edhe nese i ndalon dikush ato direkt i bejn rraciste (Edhe ka mundesi te te fusin edhe ne burg) ? Pra cdo gje justifikohet me inteligjencen e tyre, apo me dinakerine e tyre edhe trashigimnin qe kan brez pas brezi? Por edhe kaq inteligjente sa mendojne nuk jan, sepse derisa Hitleri arriti ti zbulonte se cfar lloj kermash jan, atehere edhe te tjeret do i zbulojne se cfar jan Cifutet, edhe kur te vije dita qe do kuptohet se kush e komandon kte bote (ndaj eshte aq e ndyre) do jua vene flaken cifuteve si ne 1939!

Edhe mos me ngaterro me arabet (nese e kishe ate pjesen e Henes drejtuar mua)
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Edhe mos me ngaterro me arabet (nese e kishe ate pjesen e Henes drejtuar mua)
    Hahaha sa mė bėrė tė qesh me kėtė qė the

Sigurisht nuk tė ngatėrroj, s'do ia lejoja vetes, por pėrpos kėsaj s'vjen erė arabi ti: tė pėrbashkėt vetėm urrejtjen ndaj tyre kini besoj :P

E di ēfarė insnuove nė postimin tėnd: ILLUMINATI ( bthw ka dalė njė film tani ) . Unė kam kohė qė nuk tėrhiqem nga kėto teori konspirative. M'ka kaluar interesi. Ēifutėt janė dhelpra, e nėse shtypin kokė sot mirė t'ua bėjnė kur njerėzit janė kthyer sot nė njė tufė delesh tė lehta pėr t'u drejtuar nga ata.

Tė pėrshėndes!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ēifutėt janė dhelpra, e nėse shtypin kokė sot mirė t'ua bėjnė kur njerėzit janė kthyer sot nė njė tufė delesh tė lehta pėr t'u drejtuar nga ata.
    Ke te drejte, mire te na behet! Deri sa njerzit te gjith ne bote jan kthyer si nje tufe me dele, mire te na behet. Por kjo gje me grryen nga brenda gjithsesi.

ILLUMINATI ( bthw ka dalė njė film tani )
    Duhet ta shoh kte film!

Me arabet? Jo jo, jam Gjak Shqiptari, besoj ne Zot si gjith njerzimi, po sbesoj ne budalliqet e Feve.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Dalja ime e parė nga tema lol

www.angelsanddemons.com

Nė kinematė e Evropės, duke filluar nga 9 maji. Kometet po i lė.

Sa pėr luftrat, kam se ē'them akoma, po nuk them mė, mė mirė
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Illyria : 26-05-2009 mė 13:45

Anetare World Forum Maska e Genna
    Anėtarėsuar
    15-11-2008
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    294
    Genna, pergezime per pershkrimin qe ke bere. Edhe un mendoj se eshte totalisht e vertete ajo qe po thua, edhe i qendroj gjithmone idese time qe Ēifutet luajn me boten si te duan ato. Sepse jan te vetmit njerez qe kan nje pasuri te konsiderueshme si Shtet, edhe cdo banor i izraelit eshte jashtzakonisht i pasur, edhe eshte i vetmi vend qe nuk pranoj njerez qe te besojne ne FE-ne e tyre. Kta gjasme vetquhen populli zgjedhur nga zoti, edhe prandaj luajn me gjith Boten sic jua ka qejfi atyre. Por kte gje arriti ta zbulonte Hitleri i cili donte ti shuante si fare, gjynah qe sja arriti qellimit qe kishte, sepse bota do ishte shum ndryshe sot pa pranine e ēifuteve. Edhe mendoj se gjithcka do ecte normalisht sikur mos te kishte ēifute qe komandojn boten.
    Pershendetje

Pershkrimi im ishte me shume nje tregim real qe ne kemi ne Holland dhe po e jetojm dhe po e shikojm!

Gje qe kur aji person flet jan te njetat gjera qe donte te bente Hitler me Cifutet, ashtu donte Aji per Islamin

Gjera qe dhe parlamentaret vet qeshnin kur Aji paraqiti raportin oficiel .

Shikoheni ketu :

http://video.google.nl/videosearch?h...8&sa=N&tab=wv#

Ju uroj shikim te mbar
    Faleminderit
    Jam Krenare Qe Jam Shqipetare

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema tė Ngjashme

1. Kush Ishte Ramė Binaku I Dashinocit
    Nga Fehmi Kelmendi nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-03-2009, 06:28
  2. Ilirėt - diskutimi mbi ta
    Nga Leonard Alili nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 10-10-2006, 16:02
  3. Cfare Roli ka Luajtur Kanadaja ne lufterat Boterore?
    Nga OltiNushaj nė forumin Historia botėrore
    Pėrgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 03-11-2005, 22:20
  4. Komploti boteror
    Nga ORIONI nė forumin Historia botėrore
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 31-10-2005, 12:59
  5. Logjika historike dhe pėrmasa tejhistorike
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-12-2004, 16:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •