Close
Faqja 21 prej 21 FillimFillim ... 11192021
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 204 prej 204
    Vetvendosje Maska e INDRITI
    Anëtarësuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    I ulur ne zemren e njeres.
    Postime
    2,170
    hahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhya aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
    Leje pash Zotin se le name.
    Sipas jush Ne paskemi qene populli me frikacak ne ballkan qe morem islamin se Llogjike tjeter nukl ka.
    e dyta shih me lart ato gabime biblike, dhe do te gjesh se shqiptaret nuk qene aq injorante sa te besonin ne tere ato pallavra.
    Varja se Praraja eshte e embel dhe ste le ti hapesh syte jo.
    Injoranca nuk zhduket me top

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Neve i kemi luftuar turqit më shumë se çdo popull tjetër në Ballkan dhe kjo dihet edhe nga historia por ka shumë faktor që kanë ndikuar kundër nesh dhe që kanë islamizuar dhunshëm një pjesë shumë të madhe të popullit tonë.
    Kurse për gabime, unë do t'iu kisha sugjeruar të shikosh gabimet kuranore dhe pastaj ti krahasosh.
    Paraja natyrisht që është e ëmbël dhe jo që s'të lë ti hapësh sytë por t'i hap sytë edhe poqese i ke të mbyllur. Dhe për neve mjafton që nuk na fusin më në një thes me arabët duke përkrahur fqinjët tanë jomysliman për të na shkelur e dhunuar vetëm për këtë gjë, dhe kjo është me shumë interes për të gjithë neve por edhe për fëmijët tanë e brezat që do të vijnë.
    Përshëndetje
    PS: Askujt nuk i kam shkuar te dera për këtë gjë, por përkundrazi kanë ardhur e kanë kërkuar këshillën time në derën time. Sharjet vetëm e tregojnë kulturën e bashkëbisedimit që ka personi.
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

I sinqert me të gjith Maska e Shkupjani
    Anëtarësuar
    07-01-2003
    Vendndodhja
    Maqedoni Shkup
    Postime
    124
    O Dodon pash Zotin qe me tregon kush ta paska la trurin ty po aq te humbur kur ne jet skam takuar qe nga mosha 15 vjecare jam ne udhtime e ne seminare por keshtu lloj njeriu qe ti bihet 100 mij argumente edhe koka mos ti mbushet kam ardhur ne perfundim se ti ne ate kokeqepen tende seke asnjigje fare mbrenda o njeri beso njiher e pergjithmon se islami nuk ka asnjivend ne bot te eshte perhapur dhunshem o koktul un nuk e di ca historije lexon ti ca skenderbeu lexon ti po e gjith historija e vatikanit vet e kan perzen skenderbeun edhe si kan dal ne ndihme po ai ska qen edhe mbret si e shkruan historija e rejshme ka qen nji kacak tradhtar funde kok tradhtar.
    O Dodon o mendje kalamaje ndegjo ketu ndegjo fuqi qer ka qen halifeti osman te kishte dasht te perhapte fene me dhum apo me ZORT sdo te kishte mbetur asnji pul ne bot e jo ne shqiperi e ne tokat arberore pa deshmuar qe eshte musliman por jo or buri dheut se ata e kan lexuar ajetin ku All-llahu ne Kur'an thot: " NUK KA DHUN NE FE" qe don te thto ska ne fene Islame ndonjigje te besh me zort per me qejf bindu e pastaj beje.
    A un nuk pranoj qe jam frikacak si ti qe e kam pranuarIslamin me dhun jam trim dhe bir i trimit e nip i trimit e sternip i trimave e jo frikacak si ti .
    po i lus modernatoret te mbyllin ket tem se ketu argumente nuk pranohen por vetem se po futet percarje e njeriu kryesor qe fut percarje eshte Dodoni deshmuesi se e ka zanat si saher per kete ju lus ta mbyllni .
    me respekt SHKUPJANI.
    Nese njeriu nuk e ka nji gjë për të cilën duhet të vdes,ska vler jeta e tij në kët botë...

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Mendoj që juve nuk meritoni të merrni pjesë në këtë forum me sharjet e një prej figurave më të çmuara tona Gjergj Kastriotin.
    Shoh që edhe paskeni marrë paralajmërime, prandaj mendoj se moderatori do ta bëj punën e vet.
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

Faqja 21 prej 21 FillimFillim ... 11192021

Tema të Ngjashme

1. KUR'ANI në gjuhën shqipe
    Nga RaPSouL në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 114
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 08:29
  2. A ka ndonje Paralel midis civilizimeve?
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-11-2005, 09:24
  3. Persekutimi i intelektualve Shqiptare.
    Nga SKAI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 08-04-2005, 20:57
  4. Merjemja a.s, Nëna e Isait (Jezusit)
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 30-03-2005, 08:17
  5. Pershkrimi i parajses ne Kuran
    Nga deshmuesi në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 07-07-2003, 15:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •