Close
Faqja 7 prej 21 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 204
    El-Letërsia Maska e macia_blu
    Anëtarësuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    Me cudit nje gje tek muslimat (e shkolluar sidomos)
    si ka mundesi e mbani brenda vetes tuaj gjithe kete energji negative e c'njerezore????
    Clirohuni o njerez nga urrejtja, frika se hakmerret allahu juaj , se ju vret allahu. Jetoni si njerez qe te vdisni si njerez, se ai allahu qe e keni aq frike e keshtu si ju ka bere ju (ne besimin mbi te) ka per t'iu vrare se ka per t'iu vrare) sic po iu vret perdite, me gjithe kete dhune qe iu ka imponuar).
    Allahu juaj ju vret edhe mbasi te vdisni.
    lutje; O zoti im qe je ne qiell, ruaj keto njerez nga allahu!!!
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

HUNDLESH Maska e altin55
    Anëtarësuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    Postuar më parë nga altini55
    deshmues per faktin qe ne vinim nga nje vende ateist dhe per fat te keq si vende fqinje kemi te krishtera pati shume shqiptar qe nga frika dhe padituria u pagezuan por ama kur i pjyet nuk thone te krishter po musliman dhe per faktin kur disa nga keta jane larguar nga keto vende dhe kane ardhur ne usa ose kanada e kane mare kryqin dhe e kane hedhur ne plera tregon se keta ne gjak dhe karakter nuk kane ndryshuar
    me perjashtim te ndonje tipi si antari i krishteri

Psh nje shqiptar ne greqi nga Agron e ka kethyer vasilsis emrin dhe me kete emer i theret vetem pune dhensi kurse kur vete ne shtepi gruaja ose shoket po ti flasin vasilsis ky shqiptar nuk pranon dhe revoltohet duke reaguar qe ta flasin ne emrin e tij

kjo tregon karakterin dhe gjakun e muslimanit qe nuk ka ndryshuar

pra duket qarte dhuna kristjane ndaj muslimanve

O deshmues te sqarova nje here shikoj dhe lexoj postimet

Me trego ti mua tani ne perendim c'far ka me shume qe po kthehen ne musliman apo te krishter

Pra krahasimi behet nje musliman praktikant dhe nje i krishter praktikant

Pikerisht kisha franceze prandaj ka qene e alarmuar se te gjithe te krishteret e ndershem po pranojne Islamin
    SUKSESI ME I MADHE QE NJERIU MUND TE ARIJ NE KETE JETE! ESHTE BINDJA NDAJ ALLAHUT TE MADHERUAR

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    Digjo nje gje Altin55.
    Serioziteti me te cilin flasim dhe diskutojme tregon se pari edhe nivelin intelektual te bashkebiseduesit.
    Ti po me tregon mua se ne France kisha eshte vene ne alarm se te krishteret e ndershem po pranojne islamin. Keto jane marina islamike. Nese do te dish sot opinjonin boteror per fene islame, dil dhe shikoje nder gazeta, nder biseda njerezish , te cilet jane tmeruar nga terrorizmi fondamnetal islamik. Nese ju jeni kaq te verber sa nuk mund te pranoni dhe kete fakt, athere llogjika juaj ka vdekur, para realitetit. Ketu nuk kam qellim te them se jane myslimane besimtare ata qe bejne kete terror apo jo, kjo eshte tmee tjeter. Sot Terrori fondamental islamik eshte problemi kryesor qe ka mberthyer boten mbare. kjo pasi ata qe e drejtojne kete terror deshmojne se e bejen ne memer te Allahut. Pra mos bej si Enveri q

HUNDLESH Maska e altin55
    Anëtarësuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    O deshmues llomotite shume gjera por pjyetjes time nuk ju pergjigje
    SUKSESI ME I MADHE QE NJERIU MUND TE ARIJ NE KETE JETE! ESHTE BINDJA NDAJ ALLAHUT TE MADHERUAR

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    Digjo nje gje Altin55.
    Serioziteti me te cilin flasim dhe diskutojme tregon se pari edhe nivelin intelektual te bashkebiseduesit.
    Ti po me tregon mua se ne France kisha eshte vene ne alarm se te krishteret e ndershem po pranojne islamin. Keto jane marina islamike. Nese do te dish sot opinjonin boteror per fene islame, dil dhe shikoje nder gazeta, nder biseda njerezish , te cilet jane tmeruar nga terrorizmi fondamnetal islamik. Nese ju jeni kaq te verber sa nuk mund te pranoni dhe kete fakt, atehere llogjika juaj ka vdekur para realitetit. Ketu nuk kam qellim te them se jane myslimane besimtare ata qe bejne kete terror apo jo, kjo eshte teme tjeter. Sot Terrori fondamental islamik eshte problemi kryesor qe ka mberthyer boten mbare. kjo pasi ata qe e drejtojne kete terror deshmojne se e bejen ne emer te Allahut. Ne jemi duke diskutuar duke u mbeshtetur ne fakte konkrete dhe te verifikueshme, pasi edhe ti edhe une jemi ne gjendje qe te shohim ne Shqiperine tone, se cilet jan me shume ata qe po konvertohen ne Fene e krishtere dhe ate islame. Nse do te flasim pa pergjejgeis si ty, ku mungon mundesia e verifikimit, atehere edhe une te them se, ne Iran po hapen Kisha dhe nje pejse e mire e popullsise atje po konvertohet. Eja ti dhe me verifiko kete gje nese eshte apo jo e vertete.
    Pyetja eshte: cfare po konvertohen me shume ne Shqiperi?
    Sa per Francen dhe Angline apo Italin, me mire mos fole, se kjo eshte demogogji qe mesuesit tuaj ju mesojne. Shiko Shqiperine vendin ku jeton dhe do te maresh pergjigje, se cfare zgjim shperiteror kerkojene shqipetaret.
    Macja Blu. Vertet ke kapur nje momnet te rendesishem ne shkrimin tend.

HUNDLESH Maska e altin55
    Anëtarësuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    o deshmues shume llomotite dhe ketu po pjyetjes time nuk ju pergjigje dhe ketu

un jetoj ne ameriken e veriut dhe ketu po shoh FAKTE dita dites qe shume njerez po pranojne Islamin

per shqiperin tu pergjigja dhe po te pergjigjem

Per FAKTIN kur keta te shqiptar musliman te pagezuar nga dhuna greke ikin nga rjeta e merimanges greke dhe vine ne canada ose usa e marrin kryqin dhe e hedhin ne plera
    kjo tregon se keta nuk e kane pranuar merimangen kristjane

ps;Ke dhe surat kur flet per serjozitet

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-12-2003
    Postime
    104
    o ikrishter ti ke hum kot shko bashkohu me bin ladenin se me duket je njesoj mjaf se na mer zite me keto gjera.shko rri ne kishe dhe meso njerezit dhe lo ketu.se edhe ne bible eshte shkruajtur besimin maje per vete dhe mos ja trego te tjereve.une jam mysilman me mama ka tolike me kushuri ortodox.me baba mysylman.ti je injorant komplent ti nga oto qe sdi ca do nga jeta.feja shqiptarit eshte shqiptarizmi.

El-Letërsia Maska e macia_blu
    Anëtarësuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    student, qe si islamist, ti duhet te vesh nje mbiemer tjeter vec "blu" jo. lol
    nuk me je pergjigjur aspaaaaaaaaaaaaaaaaak. Ke llomotit, packa se llomotitjen tende pak me lart e quan argument (e pordhi kali ne dere te hanit) sa injorante jeni o njereeeeeeeeez.
    I je pergjgijur pyetjes time "pse e keni frike allahun" dhe me je pergjigjur, "allahau nuk hakmerret por shperblen" po kjo nuk eshte pyetja. Pra ti i beson allahut tend per shperblimin?????????????
    Kaq te vegjel jeni ne besimin per alahun.Sa per ato qe ke permendur me lart duke akuzuar se i bejne katoliket(prostitucionin, drogen etj etj)Qe ne fakt i bejne muslimanet me shami e fustan. Ju qe mbani bomba ne gji, doni te ta tregoni, lloqe per paqen.Ku l.eshin i ke argumentet ti????
    Allahu im me shpreblen, po i besova, allahu yt te shperblen po i lyeve duar deri ne berryl me gjak te pafajshmish...(po keto jane argumente dhe i di, e po m'i tregoni ju per dite)

(student...., kam shume respekt per ty,por me keto qe ke shkruar e me keto lloji bindjesh te injorances e te se keqes se njerezimit ma ke injoruar respektin, kam kujtuar se je i mencur dhe di ti shpjegosh mendimet e tua vertete me intiligjence, me argumente e filozifikisht, po keshtu me ke kriuar nje pershtypje se je nga ato "burra" qe flasin shqip e vishen me fustan....per te hyre ne ndonje vend te mbushur me njerez te pafajshem e per te nxjerre nga nenfustani ndonje bombe a ndonje automatik, vetem e vetem qe te te shperbleje allahu yt. Me tmerron mendimi, per ty, qe kur te martohesh, nese nuk je i martuar ende , e do t'ia shohesh syte gruas tende vetem ne terr te dhomes, duke i vene perce te zeze.(si nuk iu tmerron e zeza qe keni ne shpirt me te cilin mbuloni dhe trupin e grave, duke kujtuar se i mbani te ndershme e te paprekshme.... e kam njohur dhe nderin e grave me perqeeeeeeeeeee, !!!)Te gjithe ato njerez ne shqiperi qe konvertohen ne musliman e para duhet te dini se kurre ne jeten e tyre nuk kane qena katolik te mirfillte, kane qene disa te pafe, disa injorante qe nuk ende te lexojne (jo me te pretendojme te keni lexuar biblen apo kuranin) do barkethare e shprit thare... disa krunde pra dhe qe jane shume pak, dhe ato ardhja e islamit ne shqiperi, ose i ka paguar me ndonje njeqinmijelekeshe ne muaj duke iu thene se keto leke na i ka dhene allahu yne per ty, si shperblim qe ti te behesh musliman e te besosh ne islam. (pra kjo te ben te thuash se allahu juaj na qenka matrapaz, i paguan me leke(rroge) ato qe veshin rroben e tij (te zeze) e i kthen njerezit ne hije te zeza )
    Edhe fantazmat jane te bardha...ju jeni te zi, sa na trembet kalamajt.
    Hap syte student sa nuk je vone e studio tamam mos u ngushto deri ketu. Mos bej asgje nga frika e askujt ( as allahut) as mos bej asgje nga egoja e keqe e shperblimit.... se te kam xhan .
    ....
    Zoti im qe je ne qiell,te lutem , ruaj njerezit prej allahut, mashtrues (qe i genjen e i mashtron besimtaret e vet me shperblim) prej alahut kercenues( qe i kercenon me hakmarrje, me ndeshkim..etj, c'vishi o zoti im keto njerez nga e zeza qe i ka mbuluar fund e krye e brenda tyre)
    .................................................. .................................................. ....
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-12-2003
    Postime
    104
    allahu esshtne arabisht zot mi motra.eshte i njti si per krishteret ashtu dhe per mysylmanet

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-12-2003
    Postime
    104
    po ske faj ti fajin e kane ato qe flasin arabisht ketu

Faqja 7 prej 21 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. KUR'ANI në gjuhën shqipe
    Nga RaPSouL në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 114
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 08:29
  2. A ka ndonje Paralel midis civilizimeve?
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-11-2005, 09:24
  3. Persekutimi i intelektualve Shqiptare.
    Nga SKAI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 08-04-2005, 20:57
  4. Merjemja a.s, Nëna e Isait (Jezusit)
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 30-03-2005, 08:17
  5. Pershkrimi i parajses ne Kuran
    Nga deshmuesi në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 07-07-2003, 15:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •