Lexo edhe njehere cfare ke shkruar, Dodon. Dmth ti nuk jep FAKTE por PROGNOZA sipas qejfit tend. Ti nuk posedon te dhena statistikore, por ti vlereson me hamendje, ashtu si po te pelqen.Postuar më parë nga dodoni
Së pari në lidhje me burimet statistikore që kërkoni, nuk kemi të tilla për vet faktin se nuk është bërë asnjë regjistrim statistikor në lidhje me këtë çështje për shumë arsye dhe për këtë edhe unë nuk isha në gjendje që të jipja një shifër të saktë por vetëm ceka se shumica në Kosovë janë të krishterë tani dhe këtë duke u bazuar në katedralet e reja katolike, protestante (dhe edhe ortodokse shqiptare natyrisht pas pastrimit të ortodoksisë shqiptare nga elementet greke si Janullatos) që po ndërtohen në qendra të qyteteve në këtë pjesë të Shqipërisë sonë, nga votimi i më shumë se 60 përqind të popullit tonë në këtë pjesë të Shqipërisë një udhëheqësi të rinkonvertuar (shih intervistën e tij dhënë Corriere della sera para disa ditësh), nga fakti që në kishat shqiptare në këtë pjesë të Shqipërisë ka shumë më shumë besimtar se në festat islame, me pjesëmarrjen e gjithë udhëheqësve kryesor e intelektualëve kryesor në festat kristiane por jo në ato islame etj. etj. etj. etj. etj. Pra, prognozat e mia janë më se të sakta.
Pra, nuk ke ofruar asnje argument valid, por vec enderrimet e tua. Prandaj, KUSH DUHET T'I BESOJE FJALEVE TE TUA PERVEC INJORANTEVE?
Krijoni Kontakt