Close
Faqja 10 prej 21 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 204
    El-Letërsia Maska e macia_blu
    Anëtarësuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    avash me perqafimet ti se do prishesh kompjuterin.... Ti je per vete jashte teme dhe mos u thuaj te tjereve kot. Nqs ty Kurani te duket nxites i luftes mbaje mendimin tat per vete se nuk i intereson njeriu dhe nqs ke ndonje gje per te diskutuar urdhero perpara dhe leri perqafimet se dukesh sesa e dashur je
    ( ti je muslimani me i denje per opinjonin tim te lart permendur, packa se i ka rene me se shumti studentit)Te jesh i sigurt qe ty jo vetem nuk te perqaf, por as nuk te pjerdh musteqet.
    .....
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Rikonvertimet janë duke u bërë me të madhe nga gjithë shqiptarët në gjithë tokat shqiptare por edhe në komunitetet shqiptare jashtë atdheut, dhe që të gjitha janë nga pjesa e shqiptarëve të islamizuar dhunshëm duke u rikonvertuar në të krishterë ashtu siç edhe kanë qenë gjithë paraardhësit dhe kjo ishte edhe një nga arsyet e derdhjes së një lumi gjaku nga paraardhësit vetëm për ta mbrojtur atë, për këtë njihemi edhe nga gjithë bota sot dëshmi të gjalla për këtë bustet e sheshet me emër të Gjergj Kastriotit në pothuajse çdo qytet kryesor europian.
    Islami është feja më e prapambetur në botë, feja që cenon rëndë të drejtat e gruas e femrës në përgjithësi e që është më e rëndësishmja është fe kombëtare e arabëve dhe mbajtja e kësaj feje dtth. në njëfarë mënyrë arabizim dhe për argumentim kurani shkruan:
    Ty Muhamed kur të pyesin për kuranin thuaju se sikur çdo populli që zoti i çon një udhërrëfyes edhe popullit tonë arab i ka sjellur kuranin.
    Në një tjetër vend shkruhet:
    Ty Muhamed kur të pyesin për plaçkën e luftës thuaju se ajo duhet të ndahet në mënyrë të barabartë.
    Pra, plaçkitja është një gjë e lejueshme sipas "Zotit" të muslimanëve.
    Kurani është një libër pa kurrfarë kohezioni të brendshëm, pa kurrfarë kronologjie dhe edhe një fëmijë i klasit të parë që sapo ka mësuar shkrimin mund ta shkruaj një libër më të mirë e më domethënës se kurani.
    Te shqiptarët siç e thashë edhe më lart islami ka ardhur dhunshëm (për këtë shih me mijëra librat e shkruar për rezistencën tonë ndaj islamizimit), dhe gjatë sundimit osman edhe mund të arsyetohet por te shqiptarët e shtetit shqiptar që nga 1912 kjo është fare e paarsyeshme, prandaj edhe pse atje tani nuk kanë mbetur më shumë se 10 përqind e popullsisë shqiptare atje në këtë fe, rikonvertimi duhet të përshpejtohet dhe nuk na duhet as ky 10 përqindësh në këtë fe e as asnjë shqiptar në këtë fe fare.
    Te shqiptarët në Dardani, gjatë kohës së sundimit serb pas asimilimit të shqiptarëve ortodoks në këto anë, shqiptarët e kësaj anë duke u munduar që të mbrojnë identitetin kombëtar e mbanin edhe më fort islamin sepse kështu e dallonin veten sa më shumë nga serbët, sa që edhe shumë katolik vetëm për këtë arsye (e kam fjalën për para viteve 80-ta kohë kur ka qenë represioni më i madh serb) konvertoheshin në musliman. Por pas fitimit të disa të drejtave kombëtare gjatë viteve të 80-ta fillon me të madhe rikonvertimi në krishterim dhe largimi pra nga islamizmi dhe deri në ditët e sotme, sot lirisht mund të themi se mbi 50 përqind e shqiptarëve atje janë të krishterë.
    Në Maqedoni ka përqindje më të madhe muslimane tek shqiptaro-maqedonsat ende dhe atje është duke u bërë më ngadalë rikonvertimi sepse atje shqiptarët kanë qenë më të shtypur dhe për rrjedhojë edhe janë më të prapambetur, por ata që kanë kaluar kufirin e prapambeturisë të gjithë janë rikonvertuar (shembull për këtë: një ndër shqiptarët më të famshëm sot që është nga Gostivari me emrin Ferid Murati nobelist i rikonvertuar në ungjillor) dhe janë duke u rikonvertuar, nuk do të kalojnë as 10 vite dhe edhe këtu sikur në gjithë tokat shqiptare nuk do të ketë shqiptarë islamë më.
    E njëjta gjë vlen edhe për luginën e Preshevës, shqiptarët e Malit të Zi që gjithmonë kanë qenë të krishterët shumicë atje, e edhe në Çamëri ku rikonvertimi ka filluar që në shek. e 19, dhe bile edhe Ali Pasha në pleqëri u pat rikonvertuar në ortodoks.
    Për jo më shumë se 10 vjet, tek shqiptarët do të dominoj protestanizmi, me një përqindje bukur të madhe katolikësh në veri duke përfshirë edhe Kosovën dhe shqiptaro-maqedonsat e ata të trojeve shqiptare në Mal të Zi, kurse në jug do të ketë një përqindje të konsiderueshme ortodokse.
    Largimi i Janullatosit është një gjë që duhet të bëhet sa më shpejt nga shqiptaro-ortodoksat.

Përshëndetje
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-03-2003
    Postime
    683
    Postuar më parë nga macia_blu
    avash me perqafimet ti se do prishesh kompjuterin.... Ti je per vete jashte teme dhe mos u thuaj te tjereve kot. Nqs ty Kurani te duket nxites i luftes mbaje mendimin tat per vete se nuk i intereson njeriu dhe nqs ke ndonje gje per te diskutuar urdhero perpara dhe leri perqafimet se dukesh sesa e dashur je
    ( ti je muslimani me i denje per opinjonin tim te lart permendur, packa se i ka rene me se shumti studentit)Te jesh i sigurt qe ty jo vetem nuk te perqaf, por as nuk te pjerdh musteqet.
    .....

Ti macja blu meqe je personalitet i larte mua me bie te fiket nga gjuha e rrugeve qe perdor ti.... Ben mire te shkosh ne parlamentin shqiptar ku mund te gjesh gjuhen perkatese per veten tende. Skam nevoje per perqafimet e tua se dua te jem i paster dhe pa ndonje semundje nga njerez si ty

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-03-2003
    Postime
    683
    Postuar më parë nga dodoni
    Rikonvertimet janë duke u bërë me të madhe nga gjithë shqiptarët në gjithë tokat shqiptare por edhe në komunitetet shqiptare jashtë atdheut, dhe që të gjitha janë nga pjesa e shqiptarëve të islamizuar dhunshëm duke u rikonvertuar në të krishterë ashtu siç edhe kanë qenë gjithë paraardhësit dhe kjo ishte edhe një nga arsyet e derdhjes së një lumi gjaku nga paraardhësit vetëm për ta mbrojtur atë, për këtë njihemi edhe nga gjithë bota sot dëshmi të gjalla për këtë bustet e sheshet me emër të Gjergj Kastriotit në pothuajse çdo qytet kryesor europian.
    Islami është feja më e prapambetur në botë, feja që cenon rëndë të drejtat e gruas e femrës në përgjithësi e që është më e rëndësishmja është fe kombëtare e arabëve dhe mbajtja e kësaj feje dtth. në njëfarë mënyrë arabizim dhe për argumentim kurani shkruan:
    Ty Muhamed kur të pyesin për kuranin thuaju se sikur çdo populli që zoti i çon një udhërrëfyes edhe popullit tonë arab i ka sjellur kuranin.
    Ty Muhamed kur të pyesin për plaçkën e luftës thuaju se ajo duhet të ndahet në mënyrë të barabartë.
    Kurani është një libër pa kurrfarë kohezioni të brendshëm, pa kurrfarë kronologjie dhe edhe një fëmijë i klasit të parë që sapo ka mësuar shkrimin mund ta shkruaj një libër më të mirë e më domethënës se kurani.
    Te shqiptarët siç e thashë edhe më lart islami ka ardhur dhunshëm (për këtë shih me mijëra librat e shkruar për rezistencën tonë ndaj islamizimit), dhe gjatë sundimit osman edhe mund të arsyetohet por te shqiptarët e shtetit shqiptar që nga 1912 kjo është fare e paarsyeshme, prandaj edhe pse atje tani nuk kanë mbetur më shumë se 10 përqind e popullsisë shqiptare atje në këtë fe, rikonvertimi duhet të përshpejtohet dhe nuk na duhet as ky 10 përqindësh në këtë fe e as asnjë shqiptar në këtë fe fare.
    Te shqiptarët në Dardani, gjatë kohës së sundimit serb pas asimilimit të shqiptarëve ortodoks në këto anë, shqiptarët e kësaj anë duke u munduar që të mbrojnë identitetin kombëtar e mbanin edhe më fort islamin sepse kështu e dallonin veten sa më shumë nga serbët, sa që edhe shumë katolik vetëm për këtë arsye (e kam fjalën për para viteve 80-ta kohë kur ka qenë represioni më i madh serb) konvertoheshin në musliman. Por pas fitimit të disa të drejtave kombëtare gjatë viteve të 80-ta fillon me të madhe rikonvertimi në krishterim dhe largimi pra nga islamizmi dhe deri në ditët e sotme, sot lirisht mund të themi se mbi 50 përqind e shqiptarëve atje janë të krishterë.
    Në Maqedoni ka përqindje më të madhe muslimane tek shqiptaro-maqedonsat ende dhe atje është duke u bërë më ngadalë rikonvertimi sepse atje shqiptarët kanë qenë më të shtypur dhe për rrjedhojë edhe janë më të prapambetur, por ata që kanë kaluar kufirin e prapambeturisë të gjithë janë rikonvertuar (shembull për këtë: një ndër shqiptarët më të famshëm sot që është nga Gostivari me emrin Ferid Murati nobelist i rikonvertuar në ungjillor) dhe janë duke u rikonvertuar, nuk do të kalojnë as 10 vite dhe edhe këtu sikur në gjithë tokat shqiptare nuk do të ketë shqiptarë islamë më.
    E njëjta gjë vlen edhe për luginën e Preshevës, shqiptarët e Malit të Zi që gjithmonë kanë qenë të krishterët shumicë atje, e edhe në Çamëri ku rikonvertimi ka filluar që në shek. e 19, dhe bile edhe Ali Pasha në pleqëri u pat rikonvertuar në ortodoks.
    Për jo më shumë se 10 vjet, tek shqiptarët do të dominoj protestanizmi, me një përqindje bukur të madhe katolikësh në veri duke përfshirë edhe Kosovën dhe shqiptaro-maqedonsat e ata të trojeve shqiptare në Mal të Zi, kurse në jug do të ketë një përqindje të konsiderueshme ortodokse.
    Largimi i Janullatosit është një gjë që duhet të bëhet sa më shpejt nga shqiptaro-ortodoksat.

Përshëndetje
    E lexova shkrimin me vemendje dhe vetem te jesh budalla per te mos kuptuar qe eshte i marre apo i shkeputur prej ndonje gazete ose shkrimi i ndonje misionari.... O Dodon na thuaj kush jane "referencat" e tua ?? Thuaje drejt dhe pa turp se e verteta duket sheshit

musliman krenar Maska e Shiu
    Anëtarësuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Dodon,

me vie shume keq, por duhet patjeter te te them se o qenke keq i informuar o ke deshire te tjeret t'i informosh keq.

Te gjitha shenimet statistikore qe ke permendur jane pjelle e imagjinates tende apo te dikujt qe t'i paska servuar keto shenime. Me keto perqindje qe ke permendur, vec vetes po ia ben qejfin e t'ia besh qejfin vetes nuk do te thote edhe ta ndryshosh realitetin. Realiteti ekziston perkunder deshires tende te papermbajtshme qe ta ndryshosh. Edhe ato prognozat e tua per afatet e "rikonvertimit" te shqiptareve nuk jane aspak realiste, si duket ke imagjinate tejet te zhvilluar.

Me eshte krijuar bindja se ne kete forum me se shumti hapesire u lejohet misionareve te te gjitha sekteve te ndryshme te krishtere te cileve u lejohet ta shprehin mllefin e tyre ndaj islamizmit. Kjo aspak nuk perkon me qellimet e ketij forumi per nje bashkim gjithekombetar, me teper ka te beje me nxitjen e percarjeve te reja, qe s'kane ekzistuar me heret gjate historise. Njerez te caktuar dite e nate mendojne se si ta rrenojne tolerancen nderfetare me te cilen shqiptaret jane krenuar dhe jane dalluar nga te gjitha kombet tjera.

A mund te na cekesh burimet e ketyre informatave kaq interesante apo jane vetem deshire e jotja e pjelle e imagjinates tende? Te lutem ceke nje burim valid te paanshem (jo broshurat e protestanteve te tu) qe do te vertetonte se "Rikonvertimet janë duke u bërë me të madhe nga gjithë shqiptarët". Une them se keto jane genjeshtra te kulluara, te shpikura ne laboratoret e misionareve te krishtere per ta demoralizuar ate perqindje te madhe te shqiptareve muslimane, perqindje qe e keni therre ne sy, por qe eshte prapeseprape shumice dhe e tille do te mbetet, ju pelqeu juve kjo a jo!

Nese mbajtja e fese islame qenka arabizim, atehere mbajtja e fese katolike na qenka "romanizim" dhe te asaj ortodokse qenka "greqizim". E per te pare sa barbare kane qene romaket e greket, mund t'i hapesh ca libra te historise e te shohesh. Ti vete mund te jeshe i verbuar, por se paku mos tento t'i verbosh te tjeret.

Islamizmi nuk eshte feja me e prapambetur ne bote, kjo fe ekziston nje milenium e gjysme dhe aktualisht ka mbi nje miliarde pjesetare. Te prapambetura jane vendet islamike te molisura nga shkaterrimet e kolonizatoret te krishtere, qe nuk lane gje pa plackitur nga pasurite natyrore te atyre vendeve e qe kane vrare me miliona njerez te pafajshem. Mos harro se sa pasuri perrallore jane plackitur ne lufterat e kryqezatave qe kane perfunduar pastaj ne oborret mbreterore te krishtere. Poqese Bibla eshte kunder plackitjes, perse mbreterit europiane paskan plackitur aq me zell ne te gjitha skajet e botes?

Po kjo Europe e krishtere dhe progresive ka nisur dy luftera boterore, ka shkaktuar shkaterrime te paimagjinueshme. Po kjo Europe ka shpikur holokaustin, komorat e gasit, varrezat masive dhe kete jo fort larg historikisht. Pra, shihet se kush ka plackitur dhe kush ka ndare placka lufte per te qene me superiore ekonimikisht e ushtarakisht sot dhe qe ende t'i mbajne te nenshtruara ato shtete qofte me prezence direkte ushtarake, qofte ne menyre indirekte permes kontrollimit te qeverive te atyre vendeve duke instaluar kukullat e tyre. Njerez me bindje si ti, te gjitha krimet e shteteve te krishtere do t'i quaje si "superioritet" e "zotesi", ndersa luften e muslimaneve do ta quaje "terrorizem". Hipokrizi e neveritshme!

Ketu ke treguar nje injorance kulminante. Ta quash Kuranin liber qe mund ta shkruaje nje femije i klases se pare eshte baras me cmendurine, me fal qe po ta them kete. Kur arrita te kjo fjali, me te vertete me erdhi keq qe te paskam lexuar ndonjehere, paskesh qene dashur gjithe kohen te te injoroj sepse ke treguar nje papjekuri qe as nxenesi i klases se pare nuk e tregon.

Poqese Kurani qenka liber i nivelit te nxenesit te klases se pare, perse po te tremb kaq shume? Sa libra te nxenesve te klases se pare kane tubuar miliarda pjesetare dhe ka mbijetuar nje milenium e gjysme zotrote? Injorance pa shembull ekuivalent ne gjithe c'kam lexuar ne jeten time. Te krishteret tjere qe i kam lexuar se paku jane perqendruar ne disa pika ku jane ne kundershtim me Kuranin, por asnjerin nuk e kam pare ta quaje liber te nivelit te nxenesit te klases se pare. Edhe dijetaret me te medhenj europiane gjate shekujve kane shprehur admirim dhe respekt per kete Liber, e na doli gjeniu i gjithe njerezimit qe Shpalljen Hyjnore ta nenvleresoje aq shume sa ta quaj veper te nje nxenesi te klases se pare. Dodon, te lutem, herave tjera mendo me shume dhe zgjedhe fjalorin, me keto felliqesira qe shkruan je duke e kthyer veten ne Dodol.

Se kjo eshte plotesisht e pavertete, edhe ti e di. Thuaju instruktoreve te tu te te furnizojne me te dhena me realistike, mos shkoni kaq ne ekstrem se askush nuk do t'ju besoje, do te beheni qesharake para opinionit.

Po te jetoja ne Zanzibar, ndoshta do ta mirrja kete si fakt. Por, zotrote, une jetoj ne Kosove prejse di per veten dhe me pergjegjesine me te madhe deklaroj se GENJEN. Ti je genjeshtar, o Dodon! Kam deshire te mos e genjesh veten aq sa po mundohesh t'i genjesh te tjeret. Nese edhe vete i beson ketyre fakteve, lirisht mund te them se qenke i humbur.

Shqiptaret e Maqedonise nuk jane aspak te prapambetur, z. Dodon. Ata jane njerez aq te zote dhe aq te zgjuar sa nuk kane nevoje per misionar si t'i t'ua ndritesh mendjen. T'i vecosh shqiptaret e Maqedonise si me te prapambeturit deshmon vec verberine dhe injorancen tende. Pres ndonje vella nga Maqedonia te reagoje ne keto insinuata qellimkeqija tuajat.

Përshëndetje
    Ketu eshte kapaku i ketij muhabeti. Zoteri protestant, nese shqiptaret do te "riktheheshin" ne fene e te pareve, me siguri me pare do ta zgjedhnin te behen katolike sesa protestante. Nuk di kur na paskan qene shqiptaret protestante edhe ate me shumice, ashtu sic don ti t'i rikthesh ne dic qe nuk kane qene kurre. Me vie keq qe qenke kaq shume i indoktrinuar e i verbuar dhe qe ke kaq mllef ndaj shqiptareve musliman. Ai qe urren shumicen e kombit te vet, nuk eshte patriot, por ka nje emer tjeter.

Shiu
    The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.

Vetvendosje Maska e INDRITI
    Anëtarësuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    I ulur ne zemren e njeres.
    Postime
    2,170

Përshëndetje
    Megjithate nuk na ke sjelle Asnje burim per vertetesine e ketij shkrimi.
    Se dyti per shqiperine mos me flit se e di sa pop perparon Krishterimi, deri tani keni bere nje vrime ne uje, Jane futur 100 sekte jo vangjeliste e jo deshmitare te Jehovait te cilet me shume shajne kishen se Islamin.
    E dyta dua te sqaroj ty se Islami eshte feja me e perparuar dhe nese ne si muslimane do ti ndiqnim mesimet e saj nuk do ishim ne kete gjewndje.
    Sa per gruan une hapa nje teme si trajtohet femra ne Bibel dhe askush prej jush nuk mundi te sqaroje qofte dhe gjene me te vogel. Ne bibel femra barazohet me lavire, krahsohet me Lopen dhe Gomarin permendet si prone e burrit,. Si skllave e tij . Po ashtu sipas bibles gruaja nuk duhet te shkoje ne kishe se si lejohet, po ashtu nese ajo nuk mban shami i rruhet koka.
    Nese do ti sjell te gjithe ketu versetet e bibles dhe ta dish kam aq shume versete se tju nxjerr te tereve injorante.
    Po ashtu edhe mbi perhapjen e Islamizmit kam hapur nje teme dhe ashtu si tek femra ju shprehet paaftesine qe te vertetoni se Islami u perhap me dhumne, atehre cfare kerkoni? Doni qe ti ripostij te gjithe postet? Sio te doni por me pare ju paralajmeroj qe te mos i beni vetes padrejtesi, do te pendoheni rende nese i sjell ato mposte ketu.
    Kurse per Konvcertimet qe na tregon ne kosove apo Maqedoni po te duash te sjell kosovare dhe shqiptare ter Maqedonise vete ketu qe te tregojne pasi ato i dine me mire gjerat.
    Ok.
    Injoranca nuk zhduket me top

Άγιος Ειρηναίος της Λυών Maska e Seminarist
    Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982

Ne Ardenice:

Kishte nje grup vizitoresh shqiptare. Kur mberritem ne, njeri prej tyre iu afrua Kryepiskopit: "Nuk jam i pagezuar" - i thote - "jam musliman. A do te me bekosh edhe mua?"
    Personi jo vetem qe u bekua me perzemersi nga Kryepiskopi, por po ashtu u perkujtua se mbi te gjitha ai ishte mbartes i imazhit te Zotit.

Gezuar!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-03-2003
    Postime
    683
    ca e kishte emrin ky qe u pagezua Hasan apo Ramadan ? se te gjithe personat me emra muslimanesh pretendojne se i perkasin fese islame... o seminarist keto qe thua ti jane budallalleqe dhe jane thjesht per propagande..

I sinqert me të gjith Maska e Shkupjani
    Anëtarësuar
    07-01-2003
    Vendndodhja
    Maqedoni Shkup
    Postime
    124

me respekt per ju

Lexova shum postime thjesht askush spo i permbahet temes per te cilen eshte hap kjo faqe por pamvarsisht edhe po shahen njeri me tjetrin ..
    Po te drejtohem pik separi ty MACJA se ne te gjitha postimet ben sikur ata macat ne kosh te plehrave se asgje nuk kupton se ty tu prishka shpirti kur lexoke libra fetare apo libra me tematik Islame kjo argumenton se ti ske shpirt fare edhe thjesht je vetem nje MAC qe shtiresh si ne kosh te plehrave ...
    Edhe nese ke nevoj per argumente se cila fe eshte me e paster edhe me e mir te sjell un sa te duash per at pashpirtesin tende qe e posedon ..
    A ti Zotri Deshmuesi se ti bre burr i fut hundet ku nuk futen te them nji gje piksepari pyetja drejtuar INDRITIT se cfar ka te konvertuar ne shqiperi me shum pa dyshim se njerez qe e kan perqafuar islamin ket edhe me 1 milon argumente , por edhe ne gjith boten me jep nji shembull se nji personalitet i madh musliman e ka pranuar krishterizmin a un te sjell ty vetem me nji seminar ne berlin te gjermanis e kan pranuar Islamin 95 Priftanga ata te mdhejt fare qe i keni jjuve pastaj ne vitin 1996 pranon Islamin kryetari i shkencatreve Botror " Dr: Keth MOOR pastaj rektori i univerzitetit te TOKIJOS dr. Taxhasan Taxhasun pastaj kardiologu me i shquar ne bot nga londra dr: kristofer polis e shum e shum te tjere kur ata e pan te verteten nepermes studimeve qe kishin bere dhe kur e pan se nji gje te till e ka shpjeguar KURANI para 1400 vitesh.
    E dij se do te thoni pse muslimanet nuk i studijuan po priten nga keta doktora shkurt e keput pergjigje menjiher se dijetaret e medhej musliman qe ishin i likfidoj Franca Italija Anglija Rusija edhe Amerika tash ne fund Kush e vrau Hasan el benan kush Seid kutubin kush kemal e senanirin kush Muhamed fergaliun kush Abdallah Azamin e tash dijetari me i fort ne lemin e argumenteve shkencore ne kuran dr: Abdulmexhid Zendani te cilit i kan ber burg shtepijak e te ndaluar te del nga JEmeni fare se ne doren e ketij e pranuan Islamin personalitetet shkencore qe i permenda me lart dhe nese doni besoni nese zdoni nuk ju shtyj me zort se ketij dijetari i jane bere 18 atentate dhe ka dasht Zoti e eshte gjall edhe te gjitha atentatet i jane bere nga kanadezet amerikanet anglezet e ruset dhe ja keshtu e sulmoni juve Islamin me televiziojone duke shah pa patur kurfar Argumente sikur ben ketu ne forum MACJA e eger me deshmuesin....
    me respekt....
    Nese njeriu nuk e ka nji gjë për të cilën duhet të vdes,ska vler jeta e tij në kët botë...

I sinqert me të gjith Maska e Shkupjani
    Anëtarësuar
    07-01-2003
    Vendndodhja
    Maqedoni Shkup
    Postime
    124

O zotri Dodoni qenke profesionist per genjeshtra.

Jam nga Maqedonia Shkupjan ti tregoj ketij dodonit se gjithcka cfar ka then per maqedonin ka genjyer edhe seshte aspak e vertet .
    pik se pari ne maqedoni gjithsej familje shqipetare ortodokse jan vetem kater ne gjith maqedonin edhe ata kan filluar te shkrihen dhe jan asimiluar se edhe shqip me te rit nuk din te flasin se shqipetari musliman nuk ua jep vajzen atyre edhe qe qe mer nga ata keshtuqe kan filluar me maqedon dhe kan gjetur qetsim te shpirtit ne lidhjet familjare me Serbo-maqedon se maqedonet jan gjysma bullgar e gjysma serb kurse 750 shqipetar ne maqedoni apo 800 mij te tjeret ska asnji te konvertuar ne keta fe pa baza sikur qe jan katolicizmi ortodoksizmi edhe sektat te tjera qe kan burim nga keta dy fe si adventistat jehovajt protestantat e shum e shum qe sua mbaj mend emrat .
    U permend se shqipetaret e Maqedonis jan te prapambetur pse nuk i kan pranuar flliqesirat qe i posedoni juve jan te prapambetur
    skeni faj jo se ashtu jan se flliqesira nuk pranohet askund perpos ata qe skan shpirt fare sikur kjjo macja_blu e koshave te plehrave qe vetem llomotit e stregon asnjigje.
    Nobelisti Ferid Murati eshte nga gostivari edhe jeton ne USA krejt ne jeten e tij ne gostivar ka qen vetem nji her dhe qe eshte larguar nga Islami seshte e vertet se ata jan pralla edhe genjshtra se ai eshte Musliman dhe dote jet Musliman edhe dote vdes po kuptohet si musliman ...
    te konvertuar edhe njiher po ju them se shqipetar i cili ka qen musliman dhe eshte ber katolik apo thjesht e ka ndru fen ta ler islamin N U K K A edhe kush ju thot vetem ju genjen kete ta keni me dije.
    A maqedonc ortodoks e katolik e kytadij un se sa sekta jan ka plot qe jan bere musliman dhe te gjith jan studenta mos don te thuash se jan te prapambetur ...Edhe nji jo shqipetar -maqedonc por shqipetar te maqedonis apo shqipetar nga maqedonia te lutem mos e perserit edhe njiher ket gabim...
    me respekt .
    kalofshit mir
    me respekt edhe per ty macja ....

SHKUPJANI
    www.islamvizion.com
    Nese njeriu nuk e ka nji gjë për të cilën duhet të vdes,ska vler jeta e tij në kët botë...

Faqja 10 prej 21 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. KUR'ANI në gjuhën shqipe
    Nga RaPSouL në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 114
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 08:29
  2. A ka ndonje Paralel midis civilizimeve?
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-11-2005, 09:24
  3. Persekutimi i intelektualve Shqiptare.
    Nga SKAI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 08-04-2005, 20:57
  4. Merjemja a.s, Nëna e Isait (Jezusit)
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 30-03-2005, 08:17
  5. Pershkrimi i parajses ne Kuran
    Nga deshmuesi në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 07-07-2003, 15:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •