S`ka moshe ne Dashuri (dashuria s`njeh moshe ),kur njeriu ndihet i dashuruar atehere edhe dashurine e kurorezon me MARTESE .![]()
S`ka moshe ne Dashuri (dashuria s`njeh moshe ),kur njeriu ndihet i dashuruar atehere edhe dashurine e kurorezon me MARTESE .![]()
Happiness in intelliggent people is the rarest thing I know!
Princesha e ka pasur fjalën për minimum moshën e pjekur për martesë. Megjithatë edhe unë kam mendim të ndryshëm me Princeshën.![]()
Kodi:Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë
eh une qe do martohem pas 3 muajsh i bie martes ne moshen 21 vjecare,kam gjetur dashurine e jetes sime..dhe mosha qe kam me duket tamam per martes..ju pershendes
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
me rastin e marteses sime ju ftoj te gjith forumin te merrni pjese ne gezimin tim.i ftuar i vecant je ti MmeEtTIi.
Ju lutem me peshqesh....
...per mendimin tim , mosha ideale per martes eshte 30 deri 35 vjeq , kjo eshte mosha me e mir per tu martuar .
- un per vete mendoj se kur ti mbush 35 vjeq do te martohemedhe pse se pelqej hiq martesen
, por do ta bej per hir te Zotit.
![]()
Urime te perzemerta edhe nga une Ju prifte e mbara ne Martese, ardhmeri dhe mirekuptim
Hajde more per HAJR!!!!!! MIJE
Me respekt,
Valdet Shala
Krijoni Kontakt