Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 45 prej 45
    Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Z. Kosturi, te vetmet raste qe shqiptaret kane fituar kundra mafies komuniste ne pushtet, kane qene ato kur qeveria eshte denoncuar dhe akuzuar ne Gjykaten e Strasburgut. Sa per gjykatat tona, harroji sepse aty eshte si te denoncosh qeverine te qeveria. Nese ti arrin te ngresh nje ceshtje gjyqesore ne Gjykaten e Strasburgut per kete ceshtje, mendoj se e ke te fituar kete beteje!

Astrit Kosturi Maska e Astrit Kosturi
    Anėtarėsuar
    03-03-2009
    Vendndodhja
    Gramsh, Qarku Elbasan
    Postime
    514
    Citim Postuar mė parė nga Pogradecari Lexo Postimin

zoteri halli tend eshte shume i madh per ty dhe dicka e zakondeshme per cdo shqiptar
    fajtore jemi ne te paret qe i marim token shtepine tjetrit duke e ditur qe nje dite do na zere gryken
    fajtore jemi ne qe nuk bashkohemi dhe ne rruge paqesore te blokohet kryeministria dhe presidenca sepse nuk eshte e nevojshme si per presidentin ashtu dhe kryeministrin te shkojne ne pune kur nuk zgjidhin hallin e prones
    prona i takon vetem pronarit te saj i cili eshte vetem nje person
    dhe nqf se ka 2 persona me te njejten tapi njeri te mare pronen e tjetri te shkoje ne burg
    por une jam i sigurt qe ai vend nuk behet
    cpret kur gjysma e popullit voton per nje homo hajdut
    dhe gjysma tjeter per nje serb sadist
    I nderuar Pogradecar, te falenderoj per gjithēka shkruan...!
    Te kuptoj, qe paske njohje per situaten konfuze ketu, qe eshte vertete nje shok e dhune psikike, per ata qe duan ligj e rregull.
    Zoti te bekofte e zoti na ndihmofte!

Pershendetje!
    astritkosturi.com

Anėtarėsuar
    03-03-2009
    Vendndodhja
    Gramsh, Qarku Elbasan
    Postime
    514
    Citim Postuar mė parė nga Edvin83 Lexo Postimin
    Z. Kosturi, te vetmet raste qe shqiptaret kane fituar kundra mafies komuniste ne pushtet, kane qene ato kur qeveria eshte denoncuar dhe akuzuar ne Gjykaten e Strasburgut. Sa per gjykatat tona, harroji sepse aty eshte si te denoncosh qeverine te qeveria. Nese ti arrin te ngresh nje ceshtje gjyqesore ne Gjykaten e Strasburgut per kete ceshtje, mendoj se e ke te fituar kete beteje!
    I nderuar Edvin!

Edhe une shpresat, i kam vetem tek e drejta nderkombetare, por nuk po marr dot nje vendim gjykate, qofte edhe negativ. Vetem shtyrje, sorollatje, per gati tre vjet, ku nese do kishte ligj, ky konflikt do zgjidhej per tre muaj.
    Jane ne anen e krimit dhe nuk dine ēfar' bejne!

Ju falenderoj perzemersisht!
    astritkosturi.com

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar mė parė nga Astrit Kosturi Lexo Postimin
    I nderuar Edvin!

Edhe une shpresat, i kam vetem tek e drejta nderkombetare, por nuk po marr dot nje vendim gjykate, qofte edhe negativ. Vetem shtyrje, sorollatje, per gati tre vjet, ku nese do kishte ligj, ky konflikt do zgjidhej per tre muaj.
    Jane ne anen e krimit dhe nuk dine ēfar' bejne!

Ju falenderoj perzemersisht!
    Atehere e vetmja menyre mbete mosbindja civile dhe protestat!
    Raste te tilla neper bote kane treguar se pushtetare te korruptuar e qeveri te korruptuara jane detyruar te ikin sepse populli ka bllokuar rruge, aeroporte, porte e jeten e vendit. Vetem paralizimi i ketyre paraziteve do te mund te na shpetonte nga kanceri qe po e ha te gjalle Shqiperine.

Anėtarėsuar
    03-03-2009
    Vendndodhja
    Gramsh, Qarku Elbasan
    Postime
    514
    Citim Postuar mė parė nga Edvin83 Lexo Postimin
    Atehere e vetmja menyre mbete mosbindja civile dhe protestat!
    Raste te tilla neper bote kane treguar se pushtetare te korruptuar e qeveri te korruptuara jane detyruar te ikin sepse populli ka bllokuar rruge, aeroporte, porte e jeten e vendit. Vetem paralizimi i ketyre paraziteve do te mund te na shpetonte nga kanceri qe po e ha te gjalle Shqiperine.
    I nderuar mik!

Eshte krijuar nje mentalitet i tille, sa njerezit ulerasin vetem, kur halli u gjendet mbi kurrizin e tyre. Dhe atehere, ēuditerisht humbet ca kohe neper rruget e informalitetit, duke shfrytezuar miq e njohje per ndonje zgjidhje provizore.
    Jam duke punuar per organizimin e nje levizjeje, nė mbrojtje tė jetes, per te finalizuar perpjekjet e mia dhjete vjeēare, konstante dhe pa asnje kompromis me te keqen.

Perzemersisht!
    astritkosturi.com

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Tema tė Ngjashme

1. Izraeli
    Nga ORIONI nė forumin Historia botėrore
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 19-11-2010, 16:22
  2. Wehhabizmi sipas Ehl-i Sunnetit
    Nga Bani gjk nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 22-10-2009, 12:28
  3. Dhimiter Pango - "Enigma Otranto '97"
    Nga shigjeta nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 23-03-2009, 00:57
  4. Partia Islamike Shqiptare
    Nga Hyllien nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 104
    Postimi i Fundit: 27-03-2004, 12:23
  5. Shteti injoron librin
    Nga Fiori nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 13-12-2002, 01:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •