Bej kete pyetje, sepse u kam shkruar gjithe Institucioneve, edhe Sali Berishes me dhjetra e dhjetra here dhe vetem heshtje. Heshtja eshte rasti me i mire, por realisht s'mund te shpjegoj kalvarin e vuajtjeve ne kaq pak rreshta. Pra, kam gjetur pengesa. Jam ēuditur, se si paligjshmeria, abuzimi dhe fallsifikimi, paskan krahe. Me ta u bekan te gjithe. Per te drejtin Drejtesia ne Shqiperi, qenka gracka e vertete, ku papritur gjendesh brenda saj. Me siguri, KRIMI PAGUAN me mire!
Shqetesimi im lidhet me nje vendim fallso te komisionit te pronave ne Gramsh, qe flet qarte e paster, se eshte fallso dhe s'don t'ia dije njeri.
Marrim rastin me te thjeshte: Edhe i rregullt po te ishte, lulishtja ne te cilen sot eshte masakruar me shumekateshe, eshte kthyer ne menyre subjektive: me dashje e me qellim per te me shkaterruar pronen dhe qe une te mos merrem me kauzen time ne komunitet, por me vehten.
Kam dy vjet, ēdo dite ne kerkim te se drejtes dhe nje thes me dokumenta e fakte, qe Bashkia ne Gramsh dhe shteti nuk don, NUK DON...! Me besoni qe NUK DO!
Po i leme te gjitha, e marrim akoma me thjeshte:
Njėri te lexoje vendimin(e supozojme se eshte i rregullt) dhe nje nxenes i fillores, ta hedhin ne harte. I bie gati 50m larg meje, dhe jo tek shkallet e mia dhe paralel me pronen time. TE FUTEM ME HELIKOPTER NE PRONEN TIME!
Eshte bere enkas e me qellim. Ē'te bej?
Ju lutem, cili eshte ai burre shteti i pergjergjshem, apo si te lidhem me Ambasadorin Amerikan, te Drejten nderkombetare etj.
(Skandali eshte edhe ne internet www.programihapur.com ose Astrit Kosturi.com NDERTIMET NE GRAMSH)
Duke iu kerkuar ndjese!
Krijoni Kontakt