Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 45
    Astrit Kosturi Maska e Astrit Kosturi
    Anėtarėsuar
    03-03-2009
    Vendndodhja
    Gramsh, Qarku Elbasan
    Postime
    514

A ka ne kete vend, ndonje burre shteti?

Bej kete pyetje, sepse u kam shkruar gjithe Institucioneve, edhe Sali Berishes me dhjetra e dhjetra here dhe vetem heshtje. Heshtja eshte rasti me i mire, por realisht s'mund te shpjegoj kalvarin e vuajtjeve ne kaq pak rreshta. Pra, kam gjetur pengesa. Jam ēuditur, se si paligjshmeria, abuzimi dhe fallsifikimi, paskan krahe. Me ta u bekan te gjithe. Per te drejtin Drejtesia ne Shqiperi, qenka gracka e vertete, ku papritur gjendesh brenda saj. Me siguri, KRIMI PAGUAN me mire!
    Shqetesimi im lidhet me nje vendim fallso te komisionit te pronave ne Gramsh, qe flet qarte e paster, se eshte fallso dhe s'don t'ia dije njeri.
    Marrim rastin me te thjeshte: Edhe i rregullt po te ishte, lulishtja ne te cilen sot eshte masakruar me shumekateshe, eshte kthyer ne menyre subjektive: me dashje e me qellim per te me shkaterruar pronen dhe qe une te mos merrem me kauzen time ne komunitet, por me vehten.
    Kam dy vjet, ēdo dite ne kerkim te se drejtes dhe nje thes me dokumenta e fakte, qe Bashkia ne Gramsh dhe shteti nuk don, NUK DON...! Me besoni qe NUK DO!
    Po i leme te gjitha, e marrim akoma me thjeshte:
    Njėri te lexoje vendimin(e supozojme se eshte i rregullt) dhe nje nxenes i fillores, ta hedhin ne harte. I bie gati 50m larg meje, dhe jo tek shkallet e mia dhe paralel me pronen time. TE FUTEM ME HELIKOPTER NE PRONEN TIME!
    Eshte bere enkas e me qellim. Ē'te bej?
    Ju lutem, cili eshte ai burre shteti i pergjergjshem, apo si te lidhem me Ambasadorin Amerikan, te Drejten nderkombetare etj.
    (Skandali eshte edhe ne internet www.programihapur.com ose Astrit Kosturi.com NDERTIMET NE GRAMSH)
    Duke iu kerkuar ndjese!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Astrit Kosturi : 11-04-2009 mė 08:56

Canna-log Maska e Artson
    Anėtarėsuar
    24-07-2007
    Vendndodhja
    Loading...
    Postime
    416
    Fakti qe ne kthehemi ne spektatore indiferente te tragjedive tona, 3gon qarte qe ky vend nuk ka me burra...

Nenvizova peremrin e mesiperm per fakti se tragjedia e te nderuarit , Zt. Astrit Kosturi eshte edhe tragjedia ime, eshte edhe tragjedia e te gjitheve.

Nese heshtim perballe nje padrejtesie, e ligjerojme dhe behemi pjese e saj.

Duke jetuar ne komunitet, duhet te ndergjegjesohemi qe nje padrejtesi ndaj nje qytetari kujtdo te ketij vendi, eshte nje padrejtesi, qe neser mund ti ndodhe kujtdo prej nesh, ku ne nuk do donim te ishim te vetem perballe kesaj vjedhjeje mafiozo-shteterore.

Te kultivojme sa me shpejt ndjenjen e manifestimeve, peticioneve, protestave etj etj

Si qytetar i ketij vendi, bashkohem me shqetesimin e ketij zoterie dhe konfirmoj pjesmarrjen time ne cdo nisme, per te ndalur kete padrejtesi.

Sepse kjo padrejtesi rendom edhe mbi mua edhe mbi ty !
    Kur jam rrethuar nga njerėz tė vegjėl s'ndjej madhėshti, por mjerim! M.Roēi

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga Artson Lexo Postimin
    Fakti qe ne kthehemi ne spektatore indiferente te tragjedive tona, 3gon qarte qe ky vend nuk ka me burra...

Nenvizova peremrin e mesiperm per fakti se tragjedia e te nderuarit , Zt. Astrit Kosturi eshte edhe tragjedia ime, eshte edhe tragjedia e te gjitheve.

Nese heshtim perballe nje padrejtesie, e ligjerojme dhe behemi pjese e saj.

Duke jetuar ne komunitet, duhet te ndergjegjesohemi qe nje padrejtesi ndaj nje qytetari kujtdo te ketij vendi, eshte nje padrejtesi, qe neser mund ti ndodhe kujtdo prej nesh, ku ne nuk do donim te ishim te vetem perballe kesaj vjedhjeje mafiozo-shteterore.

Te kultivojme sa me shpejt ndjenjen e manifestimeve, peticioneve, protestave etj etj

Si qytetar i ketij vendi, bashkohem me shqetesimin e ketij zoterie dhe konfirmoj pjesmarrjen time ne cdo nisme, per te ndalur kete padrejtesi.

Sepse kjo padrejtesi rendom edhe mbi mua edhe mbi ty !
    Bravo nuk me ngelet gje tjeter per te shtuar ne rreshtat qe ke shkruar me lart,jam plotesisht dakort me ty.Nese nuk kan sy e vesh pushtetaret tan, duhet tia tregojm ne vendin qe meritojn.ESHTE KOHA PER FSHIRJE PLERASH.Keto njers qe punojn ne administrate shtetrore duhet te kuptojn nje here e mire se populli eshte zgjuar, (ose nje pjes e tij) dhe se ata duhet te bejn punen e tyre duke respektuar ligjin se ndryshe;RROFTE REVULUCIONI ANTI PUSHTE_TARO, MAFIOZ.
    Miku im z.Astrit bashkohem me ju ne kerkesen per drejtesi,dhe do zoti bashkohen me ne dhe ajo pjes e popullit qe e shikojn problemin e dikujt si jo te tyrin.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Citim Postuar mė parė nga Astrit Kosturi Lexo Postimin
    Bej kete pyetje, sepse u kam shkruar gjithe Institucioneve, edhe Sali Berishes me dhjetra e dhjetra here dhe vetem heshtje. Heshtja eshte rasti me i mire, por realisht s'mund te shpjegoj kalvarin e vuajtjeve ne kaq pak rreshta. Pra, kam gjetur pengesa. Jam ēuditur, se si paligjshmeria, abuzimi dhe fallsifikimi, paskan krahe. Me ta u bekan te gjithe. Per te drejtin Drejtesia ne Shqiperi, qenka gracka e vertete, ku papritur gjendesh brenda saj. Me siguri, KRIMI PAGUAN me mire!
    Shqetesimi im lidhet me nje vendim fallso te komisionit te pronave ne Gramsh, qe flet qarte e paster, se eshte fallso dhe s'don t'ia dije njeri.
    Marrim rastin me te thjeshte: Edhe i rregullt po te ishte, lulishtja ne te cilen sot eshte masakruar me shumekateshe, eshte kthyer ne menyre subjektive: me dashje e me qellim per te me shkaterruar pronen dhe qe une te mos merrem me kauzen time ne komunitet, por me vehten.
    Kam dy vjet, ēdo dite ne kerkim te se drejtes dhe nje thes me dokumenta e fakte, qe Bashkia ne Gramsh dhe shteti nuk don, NUK DON...! Me besoni qe NUK DO!
    Po i leme te gjitha, e marrim akoma me thjeshte:
    Njėri te lexoje vendimin(e supozojme se eshte i rregullt) dhe nje nxenes i fillores, ta hedhin ne harte. I bie gati 50m larg meje, dhe jo tek shkallet e mia dhe paralel me pronen time. TE FUTEM ME HELIKOPTER NE PRONEN TIME!
    Eshte bere enkas e me qellim. Ē'te bej?
    Ju lutem, cili eshte ai burre shteti i pergjergjshem, apo si te lidhem me Ambasadorin Amerikan, te Drejten nderkombetare etj.
    (Skandali eshte edhe ne internet www.programihapur.com ose Astrit Kosturi.com NDERTIMET NE GRAMSH)
    Duke iu kerkuar ndjese!
    Eshte sistem imoral politik.Moraliteti i ashtuquajtur eshte egoja interesi personal i politikanit dhe nepunesave te korruptuar,
    te perfitojne.
    Duhet ta fillosh jo ku te shkosh dhe ankohesh por te gjesh se cilat ligje jane thyer dhe nga kush.
    Pastaj kontakton prokurorin.
    Krimi nuk paguan asnjehere.Krimin e paguan nje dite.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Anėtarėsuar
    03-03-2009
    Vendndodhja
    Gramsh, Qarku Elbasan
    Postime
    514

Ja dhe emisioni investigativ: Ndertimet shkaterrojne lulishtet!

Kush interesohet te mesoje te verteten, apo ka ndonje ide tjeter, le te degjoje denoncimin, qe ben Media me prova e fakte! Per kete s'ka nevoje mė, te flas une!
    Por, ēfar' te bej ? Ē'far' mund te bente dikush tjeter, ne kete situate?
    Ata, qė e kane ne dore, qė nga Kreu e deri ne fund, vazhdojne te inkriminojne veten.
    (Sepse jane ne dijeni dhe per qellime perfitimi e korruptive, pengojne me dashje dhe ne shume raste bejne avokatin e paligjshmerise)

http://www.youtube.com/watch?v=L5KLr...layer_embedded
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Astrit Kosturi : 12-04-2009 mė 02:42

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Si qytetar,individ humb si pika e shiut,
    Behu Deputet.Ne parlament te mbeshtet partia ku ben pjese.Vetem aty eshte forca per te ndryshuar ligjet,sjelle te korruptuarit te raportojne arsyet pse jane thyer ligjet dhe te propozohet per ndjekje penale.Aty eshte forca e vertete.
    Ajo qe mund te besh si person eshte te mblidhesh nje grup te lagjes ku banon dhe te kerkosh takim me deputetin e zones,ti kerkosh te flase ne parlament dhe te kontaktoje deputeti prokurorin dhe Ministrine e ambjentit.
    Mund te organizoni me ndihmen e deputetit edhe ndonje miting proteste,lajmerohen gazetat dhe televizioni.Nuk lexon njeri letra ne zarfa nga qytetaret who gives a F^k,"nje qytetar askushi per presidentin" ka derguar leter....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 12-04-2009 mė 23:45
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Anėtarėsuar
    03-03-2009
    Vendndodhja
    Gramsh, Qarku Elbasan
    Postime
    514
    Citim Postuar mė parė nga benseven11 Lexo Postimin
    Si qytetar,individ humb si pika e shiut,
    Behu Deputet...........
    Mund te organizoni me ndihmen e deputetit edhe ndonje miting proteste,lajmerohen gazetat dhe televizioni.Nuk lexon njeri letra ne zarfa nga qytetaret who gives a F^k,"nje qytetar askushi per presidentin" ka derguar leter....

I ndreuar benseven11 !

Te falenderoj per seriozitetin dhe dashamiresine tuaj, por problemi im ka disa specifika. Jam dikushi, jam nje emer ne kete komunitet, nje njeri qe gjithnje kam qene antikonformist dhe s'kam pranuar te marre pushtet, per t'u bere pjese e dallaveres. Nga ana tjeter, jemi ne kushtet kur grabitja e prones publike dhe ndertimet fitim prurese, kane hedhur ne qarkullim dhe ne favor te mbrojtjes se paligjshmerise dhe abuzimit qindra mije euro.
    Une shihem dyereve te pushtetit, apo drejtesise, si njeriu qe u prish terezine, si delja e zeze. Jam i sigurt, se me kupton lehte nje njeri qe e ka provuar vete, nje beteje te tille me vet shtetin dhe mafiozet e tij.
    - Gjithe keto vite, ne kete gjoja demokraci, kam qene aktiv ne shtyp, ne krijimtarine time dhe ne takime publike, kam qene i vendosur per te luftuar abuzimet dhe kam besuar se me perpjekjet tona do te ēmontohej korrupsioni. Ndodhi e kunderta, ai u ēimentua dhe kush e kapi seriozisht kete beteje u viktimizua. U be i padeshiruar dhe i hapen probleme nga me te ndryshmet.
    -Me te tille deputet, qe jane pjese vet e dallaveres, nuk mund te behet kompromis. Pastaj, une jam i karakterit te forte, s'bej dot kompromise dhe njeri qe mbaj qendrim, jo: ky mire, ky jo keq etj.
    - Letrat, shkresat zyrtare, per mua jane ajo qe kam besuar: ligjin dhe zbatimin e tij. Pikerisht ketu, per kete ēmund te bejme.
    Ke te drejte, kur thua se nje i vetem eshte nje pike uji. Pikerisht per kete, duhet te piqen kushtet dhe pastaj kush mendon keshtu duhet te bejme diēka me shume. Me siguri, zoti eshte duke na vene ne prove per te bere diēka me teper se kaq! Te pershendes!

E dua letėrsinė Maska e riza2008
    Anėtarėsuar
    17-05-2008
    Postime
    3,105
    Ne Shqiperi mos rėnē nė hall.Pa per te zgjidhur nje te drejte as qe behet fjale n.q.se nuk ke nje njeriun tend ne qeveri apo ne partine ne pushtet.Shqetsimi yt zoti Astrit eshte shume idrejte.Llogarit nje njeri qe s'ka kapacitetet e nevojshme se si mund ti zgjidhi problemet ,kur nuk i zgjidh dot nje intelektual ose nje njeri i arsimuar.Jetojme ne kohen e oktapodeve ne shqiperi.Mos te te shkoje nderment se do angazhohet dikush per ato shqetsime qe ke ngritur ti neper instancat e ndryshme te shtetit.Ndonje burre tani per tani nuk ka.Se di a do dali ne te ardhmen.Nga keta qe jane shfaqur deri me tani pergjigja eshte negative.Ju Astrit duhet te fitoni betejen me drejtesine,por e di qe eshte shume e veshtire,ose qepju ndonje force politike nga mbrapa deri sa te hedhesh hallin dhe pastaj kthehu krahet ne qofte se nuk te intereson me.Miqesisht Rizai

i/e regjistruar Maska e Jimy
    Anėtarėsuar
    06-05-2005
    Postime
    196

Ke te drejte por kujt t'i ankohesh Sali Trapit

I dashur Astrit me vjen keq,sepse edhe une kam pasur nje problem te tille.Me moren 2 dhoma dhe 1 guzhine,sikur te ishte nje pjat meze.

Shkurt me dy fjale:behet fjale ne vitin 1994 kur sala ishte president.
    Perpara se te perfundonte pallati i ri,bashkia e Tiranes ne ate kohe ndau autorizimet
    per 6 familje qe do futeshin brenda, pasi pallati jone sipas komisjonit ishte ne rrezik shembje(e pabanueshme).Ne nje kohe qe ne prisnim te montoheshin dyert,xhamat,penxheret,wc,pllakat etj,disa huligane nga veriu ishin futur brenda edhe me femije.

Muret ishin nxire komplet,nga zjari qe kishin ndezur sepse ishte dimer(vetem ujqerit mund te jetonin aty). I thash ēfar beni ketu,kjo eshte shtepia ime.Ata mu pergjigjen,ēa je tu thu ortej,kjo osht shpeja jone, e nuk tutemi sdalim prej knej.Me treguan nje autorizim fallco,qe e kishin sajuar dite me perpara.

Nuk durova dhe i thashey pallat eshte kontigjent per lagjen nr 6 te Kombinatit,nga mbite ju,kush ju solli ketu.Pastaj ju nuk keni as pashaportizimin ne Tirane,nuk ju njeh kush.Ata mu pergjigjen,ēa je tu fol ortej,ne na nje sola,e kishte fjalen per Salen.

Vajta ne bashki dhe nuk me mbaruan pune,qe vete ma kishin ciklosur autorizimin.
    Ju drejtova gjykatave me rezuan,ju drejtova presidentit Sali Berisha ku pas 6 muajsh mora pergjigje ku shkruhej vetem 2 fjale:Keto probleme zgjidhen ne rruge gjyqesore. Mor i dashur Sali por une nga Gjykatat po vija ,aq me teper qe i kisha derguar te gjitha dokumentet.Fillova te qesh me vete,dikush me pa dhe me thaujtim te pash dhe mu duk sikur po qeshje me veten.Po ashtu eshte te drejte ke dhe i thash.Nga doli ku Saliu,nuk kishte njeri tjeter ky komb.Ky njeri mendova do ta ēoje ne humnere dhe hasmeri kete popull,dhe dalngadale do zgjeroje klanin e tij.Dhe keshtu ndodhi me te vertete.Gjithmone kam besuar ne intuiten time.

Me pas medova dhe planifikova per tu larguar me gruan dhe femijet ne France,ku dhe sot e kesaj dite jetoj ketu me nenshtetesi Franceze.Zoti ma shperbleu sepse ishte prezent ne padrejtesine time.

Mjer ai komb qe udhehiqet nga njerez te papergjeshem,dhe mafjoz.

I dashur Astrit mos u merzit,zoti qofte me ty ne ēdo hap qe hedh.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-09-2005
    Postime
    118
    Burrat e shtetit nuk dalin nga hici. Duhet te dime, qe te gjithe pushtetaret jane filiza te dale nga shoqeria shqiptare e nuk u katapultuan nga Hena. Populli thote: C'te mbjellesh do te korresh.
    E kam fjalen qe te dalin burra shteti (se nje nuk ka c'ben), duhet qe ti rrise kjo shoqeri. Nese ne familjen tende djalin qe te vogel e meson me vese e sjellje jo te mire, pse duhet te presesh qe ai te behet qytetar! Druvar ka per tu bere.
    Eshte shume shqetesuese qe ne shoqerine tone has fenomene te cuditshme madje dhe nga intelektuale. Si ka mundesi qe ti mesohet femijes: shaje kete, e godit kete ? Si mund ta pyesesh ate ne ke zene dashnore! (po vajzes tende te vogel cdo ti ndodhe ne kete situate) Si i jepet femijes makina! Si i jepet birra te pihet ! (Thua se mbaruan lengjet e frutave qe femija i ka te nevojshme)
    Kalojme me tej.
    Shume prej nesh qahen per sistemin dhe te gjithe duan reagime radikale. Kjo nuk ka per te zgjidhur gje fare, nese te gjithe nuk perpiqen te ndryshojne veten e sjelljet e tyre. Ka shume ankesa se spo gjej pune. Pse pyes? Sepse duhet ta njohesh, te japesh x leke e une se njoh apo nuk kam aq shume leke. Jam shume i sigurte se ky qe po kerkon pune kur ju ka dashur te marre nje provim ne shkolle te larte nuk ka lene gur pa levizur per te gjetur mik, apo per te dhene dhe ndonje lek. Dhe deri ne kete moment ky perjetonte kenaqesine e zgjidhjes se problemit te tij. Ne momentin qe nuk gjen dot mik apo nuk ka lek, shan sistemin dhe ate qe nuk i jep pune. Pra ne si popull aty ku mundemi e ja gjejme anen s'pyesim per norma e rregulla, aty ku nuk njohim e se cajme themi jane hajdute dhe e ka fajin sistemi.
    Nese duam qe padrejtesia te mos na preke, duhet qe te mos e veprojme packa se ajo na vjen per shtat.

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Izraeli
    Nga ORIONI nė forumin Historia botėrore
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 19-11-2010, 16:22
  2. Wehhabizmi sipas Ehl-i Sunnetit
    Nga Bani gjk nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 22-10-2009, 12:28
  3. Dhimiter Pango - "Enigma Otranto '97"
    Nga shigjeta nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 23-03-2009, 00:57
  4. Partia Islamike Shqiptare
    Nga Hyllien nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 104
    Postimi i Fundit: 27-03-2004, 12:23
  5. Shteti injoron librin
    Nga Fiori nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 13-12-2002, 01:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •