Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 53
    Citim Postuar më parë nga Val9 Lexo Postimin
    Llapi

Fshifu permas Amerikes, turp, turp, frigacak...shaje shkavin dhe fshefu permas Amerikes, spot vjen marre...ncnc
    Do te kish rjepur te gjalle shkjau po mos te ish ajo Amerike bre trim qe kakarin mbas nje makine si kompjuteri....a po kam gabim?

Citim Postuar më parë nga mallakastrioti Lexo Postimin
    Do te kish rjepur te gjalle shkjau po mos te ish ajo Amerike bre trim qe kakarin mbas nje makine si kompjuteri....a po kam gabim?
    hehe ajo dihet edhe Amerikes shum shum faliminderit per ndhim, po diqka te kalxoj shumica e Shqiptarve nga Kosova e dojn Ameriken ma shum se vllaun e vet, ata e festojn GJDO FEST te Amerikes e nuk e festojn 28 nentorin...Ata dojn mu bo shteti 53 i Amerikes dhe mei vnu ni yll i ri ne flamurin e Amerikes...Ata e lejojn Ameriken qe ta kontrollon Kosoven pergjdo send, dhe kjo do te vazhdon edhe mas paku 300 vjet deri sa te hiqet Amerika prej Kosove dhe at'here nese ekzistojm do te kem vetevendosje e deri tani jemi nen'okupim te Amerikes ne plot kuptim te fjales.

A nuk e ndjen veten si ne Afghanistan apo Irak kur e she bazen ma te madhe ushtarake ne Kosove te Amerikes? A nuk te vjen turp, kur e din se nuk ke ushtrin tende e cilla do te mbron kufirat vet e jo vetem nje grup zjarfikes te FSK-se...

Nejse secilli e ka mendimin e vet...

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Val9 kishim me e pa se sa trim do ishe ti po te terhiqet ushtria amerikane dhe mbeshtetja amerikane per kosoven
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    Val9 kishim me e pa se sa trim do ishe ti po te terhiqet ushtria amerikane dhe mbeshtetja amerikane per kosoven
    Kerkush nuk po thot me hjek KFOR-in po duhet me ju kalxu se ata jan me na mbrojt neve e jo me kriju baza ma te mdhaja dhe me na qeveris...Une du qeto qka e ki te shkrune ne firm: "VETËVENDOSJE"

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Kerkush nuk po thot me hjek KFOR-in po duhet me ju kalxu se ata jan me na mbrojt neve e jo me kriju baza ma te mdhaja dhe me na qeveris...Une du qeto qka e ki te shkrune ne firm: "VETËVENDOSJE"
    shka pune i prishin bazat amerikane kosoves o daj

shqiptaret jan te rrethu prej te kater anve me armiq ni mik i fort na duhet pa tjeter se vetem nuk i dilet. ma mir baz marikane sesa Serbe daj

masanej vetvendosejn kret e dum po perderis nuk patem byth me u cliru vete duhet me pas pak durim.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

hehe ajo dihet edhe Amerikes shum shum faliminderit per ndhim, po diqka te kalxoj shumica e Shqiptarve nga Kosova e dojn Ameriken ma shum se vllaun e vet, ata e festojn GJDO FEST te Amerikes e nuk e festojn 28 nentorin...Ata dojn mu bo shteti 53 i Amerikes dhe mei vnu ni yll i ri ne flamurin e Amerikes...Ata e lejojn Ameriken qe ta kontrollon Kosoven pergjdo send, dhe kjo do te vazhdon edhe mas paku 300 vjet deri sa te hiqet Amerika prej Kosove dhe at'here nese ekzistojm do te kem vetevendosje e deri tani jemi nen'okupim te Amerikes ne plot kuptim te fjales.

A nuk e ndjen veten si ne Afghanistan apo Irak kur e she bazen ma te madhe ushtarake ne Kosove te Amerikes? A nuk te vjen turp, kur e din se nuk ke ushtrin tende e cilla do te mbron kufirat vet e jo vetem nje grup zjarfikes te FSK-se...

Amerika nuk i ben gjerat pa interes ajo dihet...ashtu si vellau yt-po te pakten mos ha buken dhe permbys kupen thote nje fjale e urte popullore,kerko shqiptarine se pari-dhe ate do e gjesh-mos kerko muhamedin apo krishtin(se jane gjera personale ceshtja e fese)....edh une kam mendimin e vet.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Llapi

Fshifu permas Amerikes, turp, turp, frigacak...shaje shkavin dhe fshefu permas Amerikes, spot vjen marre...ncnc
    o luaja vel he ti koke met me ju tregue shqiptarve a Haaaaaaa
    ani velo ani veq vazhdoje ti me serbi e rusi e ne Shqiptaret me Amerik valla
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594

Pra kalove lumin dhe te dhjefsha kalin,teoria jote.........
    Nuk ha dot me dy luge se kafshon gjuhen pallavesh.
    Tashti edhe Amerika eshte pushtuese(natürisht s'te fal njeri asgje falas) apo okupatore.Nuk thua shyqyr zotit se do ishin akoma Karaxhorxhevicet ne Kosove.
    Se te jete per politiken Europiane kurre s'do kishe shtet.
    Trung.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga SystemA Lexo Postimin
    Pra kalove lumin dhe te dhjefsha kalin,teoria jote.........
    Nuk ha dot me dy luge se kafshon gjuhen pallavesh.
    Tashti edhe Amerika eshte pushtuese(natürisht s'te fal njeri asgje falas) apo okupatore.Nuk thua shyqyr zotit se do ishin akoma Karaxhorxhevicet ne Kosove.
    Se te jete per politiken Europiane kurre s'do kishe shtet.
    Trung.
    mu per ket qe i mungoin Karaxhorxhevicet vajton si grat e kqija sot ky
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-03-2009
    Postime
    633
    Shqiperia e ka kalue kete faze mose haroni 1921 shqypnija ka qene ne kete gjendje,fale zotit ,dhe amerikes me kryetarin e atehershem DRU WILLSONIN,sot e gezoni lirin,ju edhe ne ne Kosove,serbija muer qka muer 78 vjet,amerikani ne te ri sa done bile buke po na jepe sikurse ne vitet e skamjes ne krejte europen,bile ,nji krize e madhe sahora shkojme ne amerike .

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Tahiraj: Rrefime mbi luften ne Kosove
    Nga Kuksjan_forever në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 14:42
  2. Intervistë me Myftiun e Kosovës, Mr. Naim Tërnava
    Nga Drini_i_Zi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-01-2009, 19:13
  3. Adem Demaci: Eksperimenti politik ndërkombëtar me Kosovën
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2006, 18:39
  4. Kush jane vrasesit?
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 10-03-2004, 21:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •