qka mendoni ju
qka mendoni ju
Kur të janë një vajzë dhe një djalë bashk i treti është shejtani mendoj se e ke ndëgjuar këtë HADITH.
Shiko kur të jenë një djalë dhe një vajzë atëherë aty mbizotrron epshi dhe për këtë arsye mendoj se nuk lejohet sepse kur mbizotrron epshi më pas ndodhin qrregullira e mbas qrregullirave devijimi e kështu me rradhë .
Unë nuk munda ta hap You Tube-n që ta shikoj përgjigjen e Sadullah Bajramit por pyetjes tënde iu pergjigja.
Me Rrespekt : ILMGAP
Ncncncncncnc
Allah allah
Dito.
Po te jete ne grup s'ka ndonje gje ,po vetem per vetem me nje shok shume shpesh ,eshte e rrezikshme ,njerez te gjalle jane dhe shoket me shoqet hahahaha.
jo slejohet ose tja kepusin bilbilin shokut atehere po
JO SEKS PARA MARTESE
Shum pergjighe e kfjellt nga Sadullahi.
nuk ka gje te keqe te ket shok vajz esht dhe ajo si te tjerat qe jan pa shami.
keshtu e mendoj une.
Po cte keqe ka te kesh nje shokkkkkkkkkk???????!!!!!!!
o zot o zot
I DiD NoT AsK 2 B AlBaNiAn , I JuSt GoT LuCkY
AlBaGiRl
ca mendoj une...une mendoj qe PO dhe mundet te ket shok njeri esht ajo ndjenja ka si gjith ne apo jo?!Une njof goca qe jan me shami pa shami myslimone dhe kan shok se na fal icik si do e njofin burrin ato apo ti kapi baba nga dora dhe tja perzantoj nji qe ajo nuk e do???Ate qe kam ndigura sonte me la me goj hap kam gjith ato shoqe qe jan myslimane dhe as njiher ne jeten time nuk i kam ndiguar keto fjal nga goja atyre!!!
Un du fakte dhe per ju me siper qe jeni dakort me ate ca ka then me jipni fakte ku esht e shkruajtur ne kuran??????????
Ndryshuar për herë të fundit nga Tironcja_BLN : 10-04-2009 më 16:42
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Krijoni Kontakt