Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 61
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Po mos e puth shoqen ti. Je ne rregull pastaj lol.
    Eh sbon pa ja kiss pakez faqet sipas ktyne hahahahha

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Eh sbon pa ja kiss pakez faqet sipas ktyne hahahahha
    I know. E kane te veshtire ti rezistojne nje femre keta. Prandaj e kane mbeshtjell si kosi femren. Po prape s'po gjejne derman lol.
    Feelings change - memories don't.

i nënshtruar Maska e master2006
    Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    Citim Postuar më parë nga ILMGAP Lexo Postimin
    OOOO Njerëz të dashur kaaaa shummm raste që ndodhin nga shoku tek shoqja dy prej 2:1.000.000 i morri : Arber gerguri

Nuk ju mjaftojnë kemi edhe shumë të tjera fakte . Ju jeni ata që nuk kontrrolloni veten në këto raste e ata që kan MORAL të fortë nuk i bëjnë këto gjëra .Pa mendoni pak sikur një vajzë të ju linte ta puthnit e më pas në kokën tuaj do vinin mendime se ajo vajzë do ju linte të bënit edhe më tepër dhe kështu filloni të tentoni e të tentoni derisa ta lodhni shoqen .

Me Rrespekt : ILMGAP
    Dhe tash na quan te pamoralshem vetem se nuk mendojm si ti? Ku e din se ne nuk e kontrollojme veten ne keto raste? Nuk eshte ne natyren e muslimanit te flet keshtu per dike qe nuk e njeh, ti duhet ta dish kete apo jo

ThE WoRlD Is MiNe Maska e AjSi
    Anëtarësuar
    05-04-2009
    Vendndodhja
    AlBaNia
    Postime
    372
    un mendoj qe mund te kete nje shoqeri te paster mes nje djali edhe nje vajze bile nganjehere nje shkok eshte shum here me i mie se nje shoqe..
    I DiD NoT AsK 2 B AlBaNiAn , I JuSt GoT LuCkY
    AlBaGiRl

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    I know. E kane te veshtire ti rezistojne nje femre keta. Prandaj e kane mbeshtjell si kosi femren. Po prape s'po gjejne derman lol.ii
    Eh shkreta femna qe ka pune me keta plus edhe te shkretat shoqe nese kan

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Shoqeri midis nje mashkulli dhe nje femre ka vetem nese femra eshte mbi peshe ose e shemtuar; mashkulli e ka shume te veshtire ti rezistoje nje femre nese ai eshte i terhequr nga pamja e jashtme e saj. Jane shume te rradha rastet qe dicka e tille ndodh. Varet nga rrethanat.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

ariiii Maska e Arber gerguri
    Anëtarësuar
    16-10-2006
    Vendndodhja
    Bardh i Madh - Fushe Kosove
    Postime
    809
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Eh shkreta femna qe ka pune me keta plus edhe te shkretat shoqe nese kan
    Ok pasi ti shitesh i till, thuaj motres tuaj qe te dali me shok edhe naten, dhe te fejuares suaj gjithashtu, dhe kur pershendet shoket e saj, ne fund t'i japi nje puthje ne faqe. sepse "shok" i ka, nuk eshte problem si pas teje.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Arber gerguri Lexo Postimin
    Ok pasi ti shitesh i till, thuaj motres tuaj qe te dali me shok edhe naten, dhe te fejuares suaj gjithashtu, dhe kur pershendet shoket e saj, ne fund t'i japi nje puthje ne faqe. sepse "shok" i ka, nuk eshte problem si pas teje.
    Vetem per vetem me nje shoke, thjesht shoke nuk dilet naten mo Arber. Vetem nese del me nje grupe shokesh e shoqesh te tjera. Mos i ngaterroni gjerat. Do te kushtonte ty te kishe nje shoqe dhe ta pershendesje ne rruge diten?!
    Feelings change - memories don't.

HUNDLESH Maska e altin55
    Anëtarësuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Dhe c'fare te keqe paska me pas nje shoke???
    e keqa te keshe nje shoke eshte, se perfundimi eshte maskarallek.Pastaj pse i duhet nje femre te kete shoke!? Cfar ka per te thene me te!? A nuk i dalin shoqet!!??
    Nqfs shoke, ti ke per qellim dashnor, ateher pjyetja jote eshte alarmante dhe skandaloze.
    . e para kur femrat kane "shoke", i mbajne fsheurazi prinderve duke i takuar, dashuruar, kryejne mardhenje intime, etj etj. kurse kur prindrit i pjyesin ku ishe, ato i genjenj. Psh te nje shoqe apo dic tjeter. Kur i pjyesin a ke shoke! ato perseri i genjejne duke thene, uneeee !!!puupupupu ne asnje menyr, paqka se kjo ka kryer te 99-tat me "shokun". A ka gje me te ndyre, se femija te genjej prinderit..duke i poshteruar nderin e familjes!!!
    . 90% te rasteve keto femra nuk perfundojne me "shokun" ne martese, packa se kane kryer te 99-tat. Kjo lloj shoqerie, le gjurme te keqia ne jeten e njeriut. ne shume raste me depresion, dhe deri ne vetvrasje.
    . shume raste kane bere dobica, dhe i kane vrar . Pasi perfundojne ne hidherim, shoqeria me "shokun" e pare, ateher kerkojne ku e ku te ngecen ndonje mashkulli per martese me lajmesi apo dicka tjerer, paqka se keto e kane kritikuar rrept mbeserin me pare.
    me fal po ckusur te ka tjetri te mbaj ne krah nje femer te mbaruar.

te keqiat e nje shokut. jane te pa imagjinushme

femra po dashuroj duke ja duruar trupin nje mashkulli per mua kjo eshte ..........

ariiii Maska e Arber gerguri
    Anëtarësuar
    16-10-2006
    Vendndodhja
    Bardh i Madh - Fushe Kosove
    Postime
    809
    Vetem per vetem me nje shoke, thjesht shoke nuk dilet naten mo Arber. Vetem nese del me nje grupe shokesh e shoqesh te tjera. Mos i ngaterroni gjerat. Do te kushtonte ty te kishe nje shoqe dhe ta pershendesje ne rruge diten?!
    Kete qe selektova ne te zeza, kjo i bije se po ta pershendesesh nje moter ne rrug, dmth vetem se e ke te ngjofshem, apo ke qen ne nje klas me te.

Ne po flasim per qendrimin me te vetem. Kjo eshte e ndaluar islam, me kuran dhe sunnet.

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kamata Lufta me Allahun dhe Rregullat e Shitblerjes
    Nga fisniku-student në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 50
    Postimi i Fundit: 24-01-2010, 09:24
  2. Medh'hebet ne Islam.
    Nga ERIKSON në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-03-2009, 17:07
  3. Pyetje-Pergjigje
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 16-05-2006, 07:51
  4. ICG: - UNMIK-u ka lejuar ndarjen e Kosovës
    Nga kosovar në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 10-06-2002, 06:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •