Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 61
    i nënshtruar Maska e master2006
    Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    Citim Postuar më parë nga ILMGAP Lexo Postimin
    Po unë po them pas epshit ndodhin qrregullirat e epshi ndodhet aty ku ndodhet qifti ( vajzë - djalë ) pra kur ata nuk jan në komunikim aq të afërt ndërmjet vete nuk vijnë edhe qrregullirat tjera , nuk kan se si të vijnë .

Me Rrespekt : ILMGAP
    Nuk e di se si e kupton ti kete "shokë", une nuk po them qe vajza duhet te kete shok dhe te dale ne mesnat me nje mashkull dhe te shetis buze detit, apo te shkoj me te ne pushime, por thjesht po themi qe te kete shoke te rendomte si ne shkolle, fakultet, nje kafe, apo edhe nje shtrengim dore ne rruge.

Eshte diskriminim nese vajzes i thua qe te mos kete shoke apo te mos rrije kurr me ndonje mashkull, njerez jemi apo jo.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    po të të ishte jap mundësia edhe do kaloje nga puthja në seks por ty nuk të është japë .
    Pra ne nuk duam të vijmë deri në këtë moment dhe për këtë e parandalojmë .
    Ne mundohemi ti parandalojmë para se të ndodhin aktet e pakëndshme që dëmtojnë rëndë.

Po te ishte dhene mundesia thote. Po ne kjo na dallon nga kafsha , qe dime ti kontrollojme e komandojme ndjenjat dhe deshirat tona. E Zot! Keta ndonje dite do na ngujohen brenda 4 mureve.
    Feelings change - memories don't.

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anëtarësuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    Mosha nuk është ajo që ndal apo e lejon njeriun ta bëjë këtë gjë ajo që ndalon për të për këtë gjë është : MORALI
    Pra pasi që kupton themelet e MORALI-t atëherë nuk do kunërshtosh .
    normale por shoqeria shqiptare nuk e ka harritur akoma kete hape qe kerkon ....dihet qe eshte morali por duhet shume pune per tu thyer ky moral leshi
    Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Arber gerguri Lexo Postimin
    Ne islam nuk ka shok, flas ne emer te femrave, por edhe anasjelltas! Sa motrat kan than se e kam shok dhe asgje me shume, dhe kan ra ne zina (amoralitet), ka raste te shumta.
    Me kujtohet nje rast ne shkollen e mesem, tregon nje moter per nje shok te klases, thot e kam dashur si vellaun, me ka "rrespketuar"por ne fund doli se ai mashkulli kishte dashur trupin tim dhe asgje tjeter, kjo u vertetua nje dite kur ishem nje grupe shokesh ne shetitje.

Gjithashtu nje rast i ngjashem, nje moter me nje shok te klases, ne naten e matures, kur jan kthyer per ne shtepi, mashkulli ka shfrytezuar lodhjen dhe humbjen e logjikes pas asaj qe kishin pir alkool, dhe e çnderon motren. pra "shoku i tij"

dhe ksi raste ke te shumta. Nuk ka shok, nuk ka shok dhe ska shok, ne islam kjo eshte e ndaluar...... edhe ju injorant e dini qe eshte e pamundur te mendojsh se e ke vetem shoqe, dhe asgje tjeter.
    Paramendoni t'ju ze nata ne nje vend malor me shoqe dhe te qendroni bashk. Thuani se kjo eshte e mundur qe t'ju qel sabahi pa ra ne fitne. Genjeheni........

Ti xhamia, ke probleme epshore.
    Pse arber ku po i sheh ti ???

Nese deshiron me vertetu pyeti shoqet e mija

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Une them te kete shoke vajza, po ti marri tek e tek, se po i mori ne grup behen shume dhe ngaterohen gjerat pastaj.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i nënshtruar Maska e master2006
    Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    Citim Postuar më parë nga Arber gerguri Lexo Postimin
    Ne islam nuk ka shok, flas ne emer te femrave, por edhe anasjelltas! Sa motrat kan than se e kam shok dhe asgje me shume, dhe kan ra ne zina (amoralitet), ka raste te shumta. Me kujtohet nje rast ne shkollen e mesem, tregon nje moter per nje shok te klases, thot e kam dashur si vellaun, me ka "rrespketuar"por ne fund doli se ai mashkulli kishte dashur trupin tim dhe asgje tjeter, kjo u vertetua nje dite kur ishem nje grupe shokesh ne shetitje.

.
    sa jane ato raste "te shumta"? Nuk besoj se jane mbi 0.0001% e vajzave apo nxenesve, ateher problemi nuk eshte nxenja shok, por eshte ne pytje morali i atij numri te vogel qe nuk permbahet nga epshi.

P.S. kur ne nje stadium hyn nje i krisur cullak (i zhveshur), policia nuk ua mbyll syte shikuesve por e perjashton te krisurin nga stadiumi. Ne rastin tone ti mundohesh t'ua mbyllesh syte 50000 shikuesve

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-02-2009
    Postime
    414
    Krejt LIVE i respektojn si "shoqe" por kur te shtrihen ne shtepi n'mastrubim nuk jan me shoqe

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga dallendyshi Lexo Postimin
    Krejt LIVE i respektojn si "shoqe" por kur te shtrihen ne shtepi n'mastrubim nuk jan me shoqe
    Po flet prej pervojes ???

Sdo me thene se te gjithe jan njelloj si ty.

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    OOOO Njerëz të dashur kaaaa shummm raste që ndodhin nga shoku tek shoqja dy prej 2:1.000.000 i morri : Arber gerguri

Nuk ju mjaftojnë kemi edhe shumë të tjera fakte . Ju jeni ata që nuk kontrrolloni veten në këto raste e ata që kan MORAL të fortë nuk i bëjnë këto gjëra .Pa mendoni pak sikur një vajzë të ju linte ta puthnit e më pas në kokën tuaj do vinin mendime se ajo vajzë do ju linte të bënit edhe më tepër dhe kështu filloni të tentoni e të tentoni derisa ta lodhni shoqen .

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    OOOO Njerëz të dashur kaaaa shummm raste që ndodhin nga shoku tek shoqja dy prej 2:1.000.000 i morri : Arber gerguri

Nuk ju mjaftojnë kemi edhe shumë të tjera fakte . Ju jeni ata që nuk kontrrolloni veten në këto raste e ata që kan MORAL të fortë nuk i bëjnë këto gjëra .Pa mendoni pak sikur një vajzë të ju linte ta puthnit e më pas në kokën tuaj do vinin mendime se ajo vajzë do ju linte të bënit edhe më tepër dhe kështu filloni të tentoni e të tentoni derisa ta lodhni shoqen .

Po mos e puth shoqen ti. Je ne rregull pastaj lol.
    Feelings change - memories don't.

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kamata Lufta me Allahun dhe Rregullat e Shitblerjes
    Nga fisniku-student në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 50
    Postimi i Fundit: 24-01-2010, 09:24
  2. Medh'hebet ne Islam.
    Nga ERIKSON në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-03-2009, 17:07
  3. Pyetje-Pergjigje
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 16-05-2006, 07:51
  4. ICG: - UNMIK-u ka lejuar ndarjen e Kosovës
    Nga kosovar në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 10-06-2002, 06:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •