Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Sipas mendimit tim nuk eshte e ndaluar qe te ket vajza shok, mirepo me arsyeshme do te ishte qe te jene te ndaluara ato qrregullirrat qe i permend ti te cilat jane pasuese nga epshi. Nuk mund t'ia ndalojme vajzes qe te kete shok vetem se po paraqitka rrezik se mos djali shperthen nga epshi.
Kjo i bie sikur te themi nuk do ta shkolloj femiun tim fare sepse ai mund ta shfrytezoj mandej diturine e tij per gjera te pahijshme, apo te themi nuk do ta filloj nje biznis fare sepse mund te deshtoj, pasi dihet qe nje perqindje e madhe e bizneseve deshtojn qe ne fillim, apo ndoshta edhe jam gabim, mirepo po ju japim shume rendesi gjerave sekondare perpara atyre primare
ilmgap une kam puthe shoqe per dtl ose per ti uru festa po intimitet skam pas me to
ndoshta ju atje jeni me te shkatthet direkt nga puthja ne seks
JO SEKS PARA MARTESE
Nuk ekziston shoqeria femer-mashkull.
Midis femres dhe mashkullit ne mos njerit tjetrit i shkon mendja te seksi.
Nuk e them une kte,e thote Frojdi.
Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!
Ndryshuar për herë të fundit nga ILMGAP : 10-04-2009 më 17:39
mendoj se mosha bene te sajen : presh
deri sa nje femer dhe nje mashkull jane ne moshe adoshelenciale munde te kene shoqeri te ngushte por problemi linde kurr rriten dhe martohen !!! se eshte e veshtire te ngelen shoke si kane qene per shkake te rethanave dhe komplekset si pasoj e marteses
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Ne islam nuk ka shok, flas ne emer te femrave, por edhe anasjelltas! Sa motrat kan than se e kam shok dhe asgje me shume, dhe kan ra ne zina (amoralitet), ka raste te shumta.
Me kujtohet nje rast ne shkollen e mesem, tregon nje moter per nje shok te klases, thot e kam dashur si vellaun, me ka "rrespketuar"por ne fund doli se ai mashkulli kishte dashur trupin tim dhe asgje tjeter, kjo u vertetua nje dite kur ishem nje grupe shokesh ne shetitje.
Gjithashtu nje rast i ngjashem, nje moter me nje shok te klases, ne naten e matures, kur jan kthyer per ne shtepi, mashkulli ka shfrytezuar lodhjen dhe humbjen e logjikes pas asaj qe kishin pir alkool, dhe e çnderon motren. pra "shoku i tij"
dhe ksi raste ke te shumta. Nuk ka shok, nuk ka shok dhe ska shok, ne islam kjo eshte e ndaluar...... edhe ju injorant e dini qe eshte e pamundur te mendojsh se e ke vetem shoqe, dhe asgje tjeter.
Paramendoni t'ju ze nata ne nje vend malor me shoqe dhe te qendroni bashk. Thuani se kjo eshte e mundur qe t'ju qel sabahi pa ra ne fitne. Genjeheni........
Ti xhamia, ke probleme epshore.
Krijoni Kontakt