Pseudonimi : Gzimos
Emri : Gëzim (të huajt më thërrasin Happines)
Mosha : 15
Vendbanimi : Fushë Kosovë
Vendlindja : Prishtinë
Prejardhja : Kam gjak Lugine ( Lugine e Preshevës , më saktësisht Medvegjë)
para kësaj thonë se rrënjët i kam nga Malësia e Madhe ... ( lol n'kohën e Skënderbeut )
Shkollimi : vijoj mësimet në gjimnazin Hivzi Sulejmani ,në klasën e 10, drejtimi Shkencat Natyrore në Fushë Kosovë
Profesioni : Nxënës
Interesat : Zhvillim Ueb Faqesh , Ueb Dizajn , Dizajn Grafik , Kodim (jam i ri në këtë fushë) , Fotografi , Muzikë , i dua dhe Lojërat ...
Kam interesa edhe për : Programim , SEO (kam interesa por nuk di shumë për to , shpresoj që në të ardhmen ti zgjeroj njohuritë e mija në këtë lëmi)
Në përgjithësi e dua Artin dhe Shkencën (Duke mos përfshirë pikturën dhe Matematikën)
Lëndët e favorizuara : E dua Informatikën , Gjeografinë , Historinë dhe Gjuhët (Shqipe , Angleze , Spanjolle , Latine, kët të fundit se dua por më duhet ta mësoj)
Në të ardhmen kam dëshirë të studioj shkencat ( kompjuterike ose politike )...
Ëndrrat e mija janë : bashkimi kombëtar ... ikja e sllavëve nga ballkani (ndoshta edhe nga kjo botë)...
Forumin shqiptar e di qe sa vite (por nuk e di se qfarë ka ndodhur që nuk jam regjistruar e prezentuar deri tani...).
E vizitoj FSH për arsye të ndryshme : Forumi i Fotografisë , Temat e ndryshme , diskutimet e shumta që bëhen etj...
Përshëndes gjithë shqiptarët e botës ... gjithë anëtarët e FSH...
Krijoni Kontakt