Postuar mė parė nga
albprofiler
Vetem nje rresht e ke pak me te drejte ne kete postimin tend , e kam fjalen se tu drejtova ashtu ne postimin e mesiperm e nuk ta ktheva edhe une ty njejt me topuz. Kerkoj falje se u nguta por kuptoje edhe ti arsyen sepse po mundohesh te me behesh polic dhe po mi ndjek postimet gjithandej.
Une te thash edhe me siper se je ti qe nuk ke lene asnje nenforum pa shkruajt e ne tjetren ane mundohesh me u ba patron ne nje vend qe ste takon hiē.
Ne qofte se me kishte thene dikush tjeter nga muslimanet qe nuk perzihet lidhje palidhje dhe e shikon punen e vet mos me shkruajt ketu atehere edhe ndoshta e kisha ulur koken dhe e kisha degjuar keshillen (edhepse nuk eshte e thene se vetem hanefite , malikite , selefite mund te quhen musliman) .
Ti je ai i fundit qe mundet dikujt me ju drejtuar se ku shkruan apo ēka shkruan se ti vete nuk rrin i qet me postimet e tua dhe me ata dijetaret qe i djek te cilet i meritojn kto kritika dhe postime te mia.
Asnjehere nuk e kam problem qe te kam kritika por polic nuk me behet askush ! fol si njeri kundershto si njeri dhe gjithmone do te kesh respektim tim.
Ne islam ka shume shkolla dhe shume dijetar ,nuk eshte e thene une qe te ndjeg ata ēka i krahason ti se duhet per me u ndjek.
Une jam nje besimtar i thjeshte , nga te gjitha grupet i dua ma se shumti sufite dhe kater mezhbet pastaj vijn grupet e tjera , i urrej vetem fanatikat ,ata qe besojn qorrazi.
Perveēse jam simpatizant i sufive dhe kater mezhebeve une veten e quaj edhe demokrat ,evropian etj etj a mos duhet me ju pźrgjegj dikujt ketu ne forum per krejt keto.
Ate dite qe bahet ky nenforum ku lejohen vetem talibanet te shkruajn (edhe tema eshte per burrerine e tyre) ate dite do ti them lamtumire ktij forumi.
Hajt ti kthehemi temes tash dhe te flasim per burrerine e talibanve.
Mirembetsh dhe ishalla kemi postime si ju ka hije muslimanve
Krijoni Kontakt