genjeshtra i ka kembet e shkurtra
nje tip ky lol
genjeshtrat te nxjerrin nga situata ndonjehere, por sic tha dhe proto i ka kembet e shkurtra.....
Korcarke, po cfare duhet bej une ketu moj
hihiihih rrena si i thojme na ka shkodra...
Po te mos ishte ajo..ehuuuu kush e di se cfare do ishte bere tash....do ishim bere Pilaf te gjithe.....
RRenat pa dam jane te domosdoshme te te lejojne te jetosh lirshem...hiihiiii
Duhesh te genjesh qe te behet e juaja,
nje tip tjeter per te dy palet.
oktapodi
pse amarildo, i genjen shume vajzat ti keshtu ?Postuar mė parė nga Amarildo_21
Korcarke, po cfare duhet bej une ketu moj![]()
thone qe kush nuk di te genjeje nuk di se c'fare eshte e verteta!!!
sa per mua mendoj
kur njihesh me dike ben mire te thuash te verteten sepse ne te kundert ai/ajo do te doje apo simpatizoje ate qe ti krijove me genjeshtrat e tua dhe kur ti nje dite (kjo nuk diskutohet) do te nxjerresh fytyren tende te vertete se kush je , ajo/ai nuk diskutohet qe nuk do te te doje sepse ka rene ne dashuri me ate person qe ti krijove me genjeshtrat e tua
pra si perfundim ti o genjeshtar/genjeshtare nuk fitove gje vetem se i tregove partnerit qe exzistojne dhe funderina kurse per veten tende ma mer mendja se do te ndjehesh like shit
kurse kur thua te verteten sado i ndyre qe te jesh(si puna ime)
do te dale dikush (6 bilion me duket po duhet pjestuar per 4) qe te te doje per kush je sado i ndyre qe te jesh
PRA E VERTETA ESHTE GOLD!!!!!!!!!! dhe besomeni nje arme e fuqishme
shendet e para
pogradecar me pelqeu mendimi jot![]()
pogradecar, kush te ka thene qe je i ''ndyre''? jo per gje, po te kane genjyer se sje aspak i tillePostuar mė parė nga Pogradecari
kurse kur thua te verteten sado i ndyre qe te jesh(si puna ime)
do te dale dikush (6 bilion me duket po duhet pjestuar per 4) qe te te doje per kush je sado i ndyre qe te jesh
PRA E VERTETA ESHTE GOLD!!!!!!!!!! dhe besomeni nje arme e fuqishme [/B]![]()
thanx Gerta
shendet e para
Krijoni Kontakt