Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 45
    l'aquila tornera a volare Maska e brandon
    Anėtarėsuar
    07-04-2006
    Postime
    622
    Nje nga problemet qe ka krijuar Big Brother , eshte ai per rolin qe i ka hequr familjes!
    Duke pare televizionin ne dreke ose darke ,tavolina mund te ishte nje rast i mire per te bere muhabet (per te bere nonje shaka ,qare ndonje hall,apo zgjidhur ndonje problem) midis prinderve dhe femijeve ,vete ciftit me njeri- tjerin,apo midis vellezerve, por vemendja eshte e perqendruar tek Big Brother ,dhe askush nuk ndien me nevojen per te komunikuar me te tjeret.
    Shpesh ne familje ndizen sherre te verteta dhe "origjinale" per te vendosur se cili program do te shikohet ,meqenese preferencat e tyre jane ne kontrast me njera-tjtren .
    Nje zgjidhje qe sot shkon ne mode eshte ajo qe cdonjeri duhet te pajiset me televizionin e tij,dhe ndjek ne vetmi programin qe tjereve nuk do tu pelqente ta shikonin.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga brandon : 21-04-2009 mė 15:36
    La vida es un carnaval

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    qe sa interesant eshte ky far big both.es
    ani edhe na shqiptaret kemi fillue mei kopjue magjupt

Itali : romi Ferdi Berisha fitues nė "Big Brother"

Romė 22 prill - Nė versionin italian tė "Vėllait tė madh" (Big Brother) nė programin e rrjetit televiziv Mediaset qė ėshtė nė pronėsi tė kryeministrit Silvio Berluskoni, ka fituar njė rom 22 vjeēar i quajtur Ferdi (mbase Ferid) Berisha, i cili para 13 vjetėsh nė Itali kishte shkuar ilegalisht nga Mali i Zi pėr tė lypur nėpėr rrugėt e Romės. Tani e pret shpėrblimi prej 300 mijė eurosh dhe eventualisht njė famė mediatike. Por Ferdi pohon se me kėto para do tė blejė njė shtėpi, do tė kthehet nė njė restorant ku punonte, ndėrsa pėrpiqet tė regjistrohet nė universitet. Siē shkruan gazeta "Gardian", natyra e butė e Ferdit ka nxitur tetė muilionė italianė qė tė votojnė pėr tė, nė momentin kur romėt nė Itali janė nėn presionin e madh tė autoriteteve, tė cilat kanė shembur disa lokalitete rome.
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anėtarėsuar
    07-04-2006
    Postime
    622
    Nje "efekt" tjeter i Big Brother pasyrohet edhe tek tema: Nusja shkaterroi familjen per Big Brother.
    S ke c i thua!
    La vida es un carnaval

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Une pashe nji dite ne lajme nji vajze qe kishte dale nga Big Brother. Ishte nga Lazarati. Kishte dale i gjithe Lazarati duke e prite me lule e me kenge e valle.....
    Mbajti fjalim edhe Kryetari i Komunes, i cili thoshte: Ky eshte Lazarati i vertete. Jane njerez si kjo vajza me te cilet krenohet Lazarati......

i/e regjistruar Maska e H2SO4
    Anėtarėsuar
    28-03-2009
    Postime
    72
    Citim Postuar mė parė nga AjSi Lexo Postimin
    Big brother eshte thjesht nje program per te kaluar kohen
    edhe sic mund ta keni vene re e shikon pothuajse e gjithe shqiperia kete program qe ju e quani ''antimoral''
    kush na qenke ti qe flet ne emer te gjithe shqiptarve..??
    ne qofte se big brother permban "vlera"per ty dhe njerzit e tu qe te rrethojne,kjo nuk do te thote qe ju pelqen gjithe shqiptarve!!

p.s nje pyetje kam per ty me qense te pelqenka big brother..?
    te pelqen ty kjo sken qe ta shikosh ne prezencen e pjestarve te familjes,femijve,prinderve,gruas ,apo motrave...???dhe me thuaj cfare te mirash perfiton ti apo njerzit qe ti jau reklamon nga ky big brother i "famshem"

hidhe nje sy ketu dhe pastaj eja fol ne emer te shqiptarve!!

Anėtarėsuar
    07-04-2006
    Postime
    622
    Fale Big Brother ,apo trasmisioneve te tjera te atij lloj eshte humbur sensi i asaj qe eshte e drejte, dhe se gabuares, ka humbur aftesia per te reaguar, pasi gjithcka te duket "normale" dhe asgje s te ben me pershtypje. Bile s te behet me vone per te tjeret, dhe per te ardheshmit!
    Big Brother shtiret duke prodhuar emocione fallso. Cunat apo vajzat qe arrijne te interpretojne me mire instruksionet e regjizoreve , "krijojne" emocione duke bere leva te ndryshme dhe arritur imazhe oportunitetesh surreale qe te cojne ne mashtrim!
    Dhe keshtu behen gorrica edhe te pjekurit, dhe nusja prish familjen per Big Brother.
    Rreziku i Big Brother eshte real, pasi te gjithe mund te trasformohem ne konsumatore te pambrojtur ,karshi fteses se publicitetit, por mbi te gjitha qe nuk dime te dallojme kufijte qe ndajne shtirjen nga realiteti!
    La vida es un carnaval

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    une nuk fajsoj pjesmarrsit ne big brother sepse 70 mij eurot me te vertete jan shume jo vetem per Shqiperine por per gjith evropen.

ama une fajsoj shikusit e big brother, ata jan parazit deri ne palce...mendimi im, mbase tjeret nuk dakordohen

HoneY-BunnY √
    Anėtarėsuar
    10-10-2009
    Vendndodhja
    Mbi re...
    Postime
    2,710
    Ufffff!Sme pelqen fare.Kam pare disa here vetem edicionin e pare,e shtyre nga kurioziteti se si mund te ishte nje program i tille.Por edhe pse se ndiqja,infot dhe te rejat rreth ketij emisioni isha e detyruar ti degjoja kudo,ne tv,shkolle,kafene,autobus.
    Se kuptoj ku e ka lezetin!
    U come 2 love not by finding the perfect person,
    but by seeing an imperfect person perfectly.

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anėtarėsuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    Eshte nje reality show qe nuk nxjerr kurrfar mesimi te dobishem, apo ndonje informacion qe te ndricoje pak mendjen per gjera qe si ke dite me pare.

Me pare kur s'kam pat cfare te beja edhe e shihja por tani e kam kuptu qe eshte i padobishem si show. Sorry per keto fjale , por nje tuf njerezish fame wannabies jane . Nje person me dinjitet , nuk shkon ne ket show.
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anėtarėsuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    Citim Postuar mė parė nga Homza Lexo Postimin
    une nuk fajsoj pjesmarrsit ne big brother sepse 70 mij eurot me te vertete jan shume jo vetem per Shqiperine por per gjith evropen.

ama une fajsoj shikusit e big brother, ata jan parazit deri ne palce...mendimi im, mbase tjeret nuk dakordohen
    Jam dakort por grate ne shqiperi mos i fajeso, se gjithe diten shtepiake ....do i shohin.

Pastaj eshte dhe ajo mania qe eshte dicka e re ne shqiperi dhe kurioziteti ben te tijin. Big brother perfaqson te ren, dhe brezi i vjeter s'eshte mesuar me gjera te tilla, keshtu qe nisin thashethemet lool
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Sulė Hotla (1875-1947), Njė Jetė Pėr Shqipėrinė
    Nga strong_07 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-04-2019, 16:32
  3. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  4. Kristo Frashėri: Dilema pėr Himarėn
    Nga Qafir Arnaut nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 28-02-2006, 13:56
  5. Letėrsia Shqiptare
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-10-2005, 14:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •