Close
Faqja 26 prej 51 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 502

Tema: FC Barcelona

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar mė parė nga hat Lexo Postimin
    ej qa menoni: ibra do te luaj ne krah e henry ne qender, apo henry krah e ibra qender
    ibra nuk besoj se mund te luaj ne krah. henry ka tregu qe mund ta beje at rol

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Ibra luan edhe ne krah , sikurse Henry , keshtu qe mund te nderrohen vazhdimisht gjate ndeshjes per te corientuar mbrojtjen.
    Mezi pres te shikoj barcen sezonin tjeter.
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

ReaLmadriD
    Anėtarėsuar
    15-02-2009
    Vendndodhja
    Madrid
    Postime
    627
    Barcelona pati so nje ndeshje miqsore kunder Tottenham-it ndeshja perfundoj 1-1.

33' [0 - 1] B. Krkic

80' [1 - 1] J. Livermore
    “La filosofķa del Real Madrid es tener a los mejores del mundo”

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anėtarėsuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar mė parė nga Robben Lexo Postimin
    Barcelona pati so nje ndeshje miqsore kunder Tottenham-it ndeshja perfundoj 1-1.

33' [0 - 1] B. Krkic

80' [1 - 1] J. Livermore
    E pe ndeshjen ti ?!
    Barcelona luante me te rinjt ne kete miqsore. Megjithate nuk luajten keq te rinjte.

Barcelonen do e shofesh ti kur te palloj nga 5 - 6 gola, ndoshta dhe me teper.

Ibra e ka shkelur me kembe kakan ne Itali, te njejten gje do i bej dhe ne Spanje.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga AIRON^BOY : 24-07-2009 mė 18:13
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Barcelona
    Anėtarėsuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    n'KS !
    Postime
    741
    ahaha so ni ndeshje miqesore kto kupat wembley sene vene jan ma zi se miqesore , po nejse kta fansat e realit jan qesishne thmijaqa ..

Barcelona ska lu me formacionin e dyt po ka lujt me junijort.

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anėtarėsuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Citim Postuar mė parė nga DoLpHiN Lexo Postimin
    Ore sikur 5000 gola te shenoje nuk mund te behet me i madh se vet klubi. Apo mos ke ndonje kundershtim per kete?
    Eto nuk u ndoq nga barcelona , perkundrazi i detyroi ta shisnin. Nuk e di se kur ke filluar ta ndjekesh barcelonen shoku , por Laporta ka qe ne Nentor qe mundohet ti rinovoje kontraten dhe ai nuk pranon. Nese nuk do te largohet perse dreqin nuk e pranon kontraten e re? Barca i detyrohet shume per golat qe ka bere , por edhe ai i detyrohet pjeses tjeter te ekipit per ato gola , dhe i detyrohet barces per leket qe ka marre atje , se me para ishte pa-buks.
    Nqs eshte aq i mire per barcelonen nuk duhet te llapte shume neper media. E mban mend si tha ne shkurt per "el mundo deportivo" ? "Te luajturin per Barcen e shikoj me shume si nje pjese te profesionit". Po te ndiqje cik me shume per barcelonen do ta kuptoje se nje lojtar mund te jete plehre edhe pse ka aftesite fizike per te shenuar gola.
    Ronaldinho ishte fitues i topit te arte dhe nje nga lojtaret me te mire ne histori , por u largua si profesionist dhe u falenderua nga te gjithe. Eto'o nga ana tjeter ca ka fituar? Pichichi ne 2004-en? Donte te merrte edhe 12mln ne sezon per kontrate te re pale , 4 mln me shume se Messi. A thua se eshte lojtar me i mire.

Ai mire ja ben barces? Po ti nuk qenke me barcelonen mor djale , qenke me Eto'o mercenarin. Behu me interin vitin tjeter pra , edhe ta shikosh se sa i sukseshem do jete Ego-ja. Une per vete jam i bindur qe ka per te ngrohur stolin se Mourinho nuk e duron shume.

Une e falenderoj per golat qe ka shenuar , por nuk i falen gafat qe ka bere. C'do vit probleme. Vjet beri fjale me Rijkaard dhe Ronaldinho , sivjet me Messi dhe Guardiola. Nuk kemi ca e duam nje tip negativ ne skuader. Eto'o nuk e kane larguar , ai ka larguar veten.

Megjithese ta quash plehre eshte pak si shume... po kur nevrikosesh thua te fundit
    ke tedrejte .Po me thuj nje lojtare qe ka ikur i gezuar nga barcelona po me as edhe nje problem me klubin???? Krojf??Qe e ndoqet sikur ishte nje rrecke??MARADONEN??Rivaldon??Ronaldinhon??EDHE ME NE FUND E MBA MEND TI MIERE SI KA IKUR GUARDJOLA NGA BARCA??sikur ishte nje lojtare koti qe s'dha as edhe nje gje per skuadren .Kete duhet ta pranosh qe Barca nuk ka falenderuar as edhe nje lojtare i cili ka dhene shume per ate fanelle.Edhe une nuk jam me ETO'O shoku im una jamme nje skuader qe i falenderon lojtaret te cilet kane dhene shume per te.MILAN

Anėtarėsuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar mė parė nga Vjosa Lexo Postimin
    ke tedrejte .Po me thuj nje lojtare qe ka ikur i gezuar nga barcelona po me as edhe nje problem me klubin???? Krojf??Qe e ndoqet sikur ishte nje rrecke??MARADONEN??Rivaldon??Ronaldinhon??EDHE ME NE FUND E MBA MEND TI MIERE SI KA IKUR GUARDJOLA NGA BARCA??sikur ishte nje lojtare koti qe s'dha as edhe nje gje per skuadren .Kete duhet ta pranosh qe Barca nuk ka falenderuar as edhe nje lojtare i cili ka dhene shume per ate fanelle.Edhe une nuk jam me ETO'O shoku im una jamme nje skuader qe i falenderon lojtaret te cilet kane dhene shume per te.MILAN
    Sido te jete puna : Krojfi ben ligjin tek Barcelona, ne vite. Ronaldinhos nuk do i jepte buken kote me Barcelona. Ekipi te mban s'e cfare jep ne fushe.... Jo cfare ke dhene ! Formacioni fitohet duke dhene ne fushe, jo duke e bere prone nga ajo cfare ke dhene ne fushe.
    Mjafton t'i jesh mirenjohes per ate qe ka thene, mos t'ja hedhesh poshte ate qe ka dhene per ekipin.
    Ti besosh ekpin Guardioles te duket pak ty ?!!!!

Besoj qe dhe Barcelona i ka falenderuar te gjithe lojtaret qe kane dhene per te.
    S'e nuk e mban ne ekip nuk do te thote asgje ! LUAN AI QE E MERITON, QE JEP ME SHUME S'E NJE TJETER.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anėtarėsuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    barcelona paska lujt me u19 me tottenhamin edhe shum me mir paskan lujt, raste ma shum paskan pas se tottenham se po te ishin hi ata te medhenjt nje rezultat i thell besoj se do behej jam krenar edhe me kta lojtar te rij mkan pelqy qfar loje kishin be
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

FCBARCELONA Maska e olt1on
    Anėtarėsuar
    02-05-2009
    Vendndodhja
    Prishtin
    Postime
    148
    Barcelona - Al-Ahly 4 - 1

Anėtarėsuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Ibrahimoviē mberrin ne Barcelone.

Neser behet testi mjeksor dhe nenshkrimi i kontrates me Barcelonen.

Ibra thote : Tani jam njeri me i lumtur ne bote, per kete transferim tek Barcelona. Te gjithe lojtaret enderrojn te luajne tek Barcelona, por jo te gjithe kane mundsin te luajne ketu

◄█ Barcelona e MADHE █►

Faqja 26 prej 51 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. FC Inter
    Nga MICHI nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 503
    Postimi i Fundit: 26-05-2021, 08:27
  2. Manchester United
    Nga OO7 nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 726
    Postimi i Fundit: 08-04-2010, 12:13
  3. PRIMERA DIVISION 2006/07 - (FC Real Madrid - kampion)
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 217
    Postimi i Fundit: 17-06-2007, 21:16
  4. Real vs Barēa
    Pėrgjigje: 158
    Postimi i Fundit: 10-02-2006, 03:57
  5. Real Madrid vs FC Barcelona
    Pėrgjigje: 79
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 09:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •