Close
Faqja 45 prej 51 FillimFillim ... 354344454647 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 441 deri 450 prej 502

Tema: FC Barcelona

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    108
    Citim Postuar mė parė nga AIRON^BOY Lexo Postimin
    Lojtari i 12 eshte Keita. Po s'ke c'ti besh qe fut Bisquen plehren me mik ai. Ne kohen e Rajkardit ishte ndonje ne tribune ky plehra ? Te thashe hyn me mik, ngaqe ka pasur te jatin lojtar. Qe thefte kemben Bisquts, ngelt dy vjet pa luajtur.

Po te bej nje pytje une une ! Merr Bisqutes dhe coje ne ekipe si : Chelsea, Mancheter CITY, Manchester United, Inter, Milan, Juventus, Marseille, Liverpool etj.... Do ishte lojtar formacioni ky apo lojtar i 12 !!!!!!!!
    Ik tani me kualitativin tende, se je shume i ceket te flasesh me mua.

BISQUETS ESHTE NJE PLEHERE.

Po erdhi Fagregasi nuk do kete shanc te luaj me ai, sepse dhe Fabregasi vete rezerve do jete. Keshtu do luaj me pikatore, ishalla vjen Mascherano vitin tjeter, dhe do luaj ate te motres se tij ai.

Po te them dhe nje gje une o ....... i trashe : Sa ka kemben e mesit Tures, eshte vete Bisquets plehra.

Eshte larg klasit te Tures dhe Keitas, me vite drita larg.
    S'ka faj Guardiola, kur ke lojtar si Messi, Iniesta, Xavi, Henry, Ibra, dhe ty te fusin qe je nga kosova, do dukesh lojtar, ndoshta dhe me i mire nga Bisquets.

Numero nje here o te shk3rdhefsha Bisquetin, sa topa humb gjate lojes, nuk di nje pasim te japi. E marrin e hedhin ne toke si kec bisqutes.

THEFTE KEMBEN BISQUE DHE KRKIC BASHKE.

Shum trullan koke !

Dmth sipas teje Mancha, Chelsea e kto tjerat koken mat mira se Barca a ??? Hahahahahah jo se Busi lun se ka luajtur i jati ??? Edhe nje here po ta them kkte fjali, 'MOS PO TE DUKET SUPERLIGA E SHQIPERISE APO E KOSOVES QE TE LUAJE SEPSE I KA LUAJTUR I JATI' ? Me qit fjali shum shum posht veten je tu e qit.

O 'Balosh' po si te luan ne kohen e Rajkardit kur ka qene shum shum i ri, ai tashme osht 21 vjeqar, ncncncnnc shum OUT koke.

Per fund, MESOHU TA SHKRUASH MIRE ''BUSQUETS'' PASI DO TA KESH NE EKIP SE PAKU EDHE 10 VITE, NJEJTE EDHE ''BOJAN-in''.

Tifoz i Vonshem

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    O djem mos u hani shum .

Tregoni ku mujm me kshyr lojen e sontit ne mes Argjentines-Brazilit ???

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar mė parė nga 21' Lexo Postimin
    Shum trullan koke !

Dmth sipas teje Mancha, Chelsea e kto tjerat koken mat mira se Barca a ??? Hahahahahah jo se Busi lun se ka luajtur i jati ??? Edhe nje here po ta them kkte fjali, 'MOS PO TE DUKET SUPERLIGA E SHQIPERISE APO E KOSOVES QE TE LUAJE SEPSE I KA LUAJTUR I JATI' ? Me qit fjali shum shum posht veten je tu e qit.

O 'Balosh' po si te luan ne kohen e Rajkardit kur ka qene shum shum i ri, ai tashme osht 21 vjeqar, ncncncnnc shum OUT koke.

Per fund, MESOHU TA SHKRUASH MIRE ''BUSQUETS'' PASI DO TA KESH NE EKIP SE PAKU EDHE 10 VITE, NJEJTE EDHE ''BOJAN-in''.

Tifoz i Vonshem
    Shiko ti djali, e di historinė si ėshtė krijuar Barcelona? Para 100 vjetėsh u krijuara ekipi Blaugran, dhe krijuesit e tij ishin dy Sviceran nga Baseli, tė cilėt quheshin Alvaro Busquets dhe dhe Zhan Pier Fonal. Ky Alvaro ėshtė gjyshi i Sergio Busquets, dhe i jati i tij ka qėnė lojtar i Barcelonės nė vitet 1968 - 1975. Tani sesa miqėsira ka, kėtė nuk e dim. Se ėshtė Liga e Shqipėris apo Kosovės kėtė e dim, tė kujtohet njė emėr Digao? Pėr hatrin e KAKA' e mbante dhe Milani, sa iku i vėllai e degėdisėn nė C1 A, e shiko qė dhe sot nė futbollin modern ka mbajtje me hatėr, apo si tek Manchester me vėllezėrit Nevill, apo dikur nė Ajax vėllezėrit Debore, apo si me vėllezėrit Kuman, apo Laudrupėt etj. Qė nuk po ti numėrojė tė gjithė se nuk do mbaronte ndonjėherė, apo mė e freskėta nga tė gjitha, me vėllezėrit Kanavaro. Prandaj shikoji gjėrat ndonjėherė me skepcitizėm dhe jo drejtėpėrdrejtė.

P.s Ēfarė moshe ke, a mund ta di?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    108
    Citim Postuar mė parė nga Aikido Lexo Postimin
    Shiko ti djali, e di historinė si ėshtė krijuar Barcelona? Para 100 vjetėsh u krijuara ekipi Blaugran, dhe krijuesit e tij ishin dy Sviceran nga Baseli, tė cilėt quheshin Alvaro Busquets dhe dhe Zhan Pier Fonal. Ky Alvaro ėshtė gjyshi i Sergio Busquets, dhe i jati i tij ka qėnė lojtar i Barcelonės nė vitet 1968 - 1975. Tani sesa miqėsira ka, kėtė nuk e dim. Se ėshtė Liga e Shqipėris apo Kosovės kėtė e dim, tė kujtohet njė emėr Digao? Pėr hatrin e KAKA' e mbante dhe Milani, sa iku i vėllai e degėdisėn nė C1 A, e shiko qė dhe sot nė futbollin modern ka mbajtje me hatėr, apo si tek Manchester me vėllezėrit Nevill, apo dikur nė Ajax vėllezėrit Debore, apo si me vėllezėrit Kuman, apo Laudrupėt etj. Qė nuk po ti numėrojė tė gjithė se nuk do mbaronte ndonjėherė, apo mė e freskėta nga tė gjitha, me vėllezėrit Kanavaro. Prandaj shikoji gjėrat ndonjėherė me skepcitizėm dhe jo drejtėpėrdrejtė.

P.s Ēfarė moshe ke, a mund ta di?
    Krijuesi i Barcelones pike se pari eshte Joan Gamper.

Per me hater mund te ndodhe qe te jete ndonje lojtar i shembulli i Digaos (qe mduket se asnje ndeshje zyrtare se ka me Milanin) por jo edhe nje lojtar qe ishte ne gjendje ta luaje per mrekulli finalen e Uefa Champions Leage si Sergi Busquets, qarte ? Po te ishte me hater ai do rrinte vetem ne banke gjate gjith kohes por jo, gjdo te 2-ten ndeshje aktivizohet.Po te ishte me hater sdo te ftohej ne kombtaren e Spanjes, apo edhe ktu ka diqka qe thirret me hater apo ?

p.s Jam (gati) 19 vjeqar !!!

T'pershendes.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Krijuesi i Barcelones pike se pari eshte Joan Gamper.

Per me hater mund te ndodhe qe te jete ndonje lojtar i shembulli i Digaos (qe mduket se asnje ndeshje zyrtare se ka me Milanin) por jo edhe nje lojtar qe ishte ne gjendje ta luaje per mrekulli finalen e Uefa Champions Leage si Sergi Busquets, qarte ? Po te ishte me hater ai do rrinte vetem ne banke gjate gjith kohes por jo, gjdo te 2-ten ndeshje aktivizohet.Po te ishte me hater sdo te ftohej ne kombtaren e Spanjes, apo edhe ktu ka diqka qe thirret me hater apo ?

p.s Jam (gati) 19 vjeqar !!!

T'pershendes.
    Joan Gamper 1899, ishte njė tregėtar e cili e bėri ekip zyrtar Barcelonėn. Wikipedia ka informacione interesante po jo dhe aq, sepse nuk janė zyrtare po thjeshtė tė hedhura nga simpatizant, si puna jote dhe imja. Barcelona ka dhe ngjyrat e Basel po thuajė identike, po dhe emrin fillestare e kishte afėrsisht si ta. Kam lexuar Autobiografin e Joan Gamper, dhe prandajė ta them me siguri. Unė spo them qė ēdo lojtarė mbahet me hatėr apo futet nė fushėn e lojės pėr interesa tė dikujt dhe i biri i Krujf pritejė shum po njė fllusk sapuni asgjė mė tepėr.

P.s Edhe dy vjet mė shum se ty, unė kam qė ndjek Barcelonėn. Tani nė 2009-ėn mbusha 21 vjetorin qė bėj tifozllik pėr Barcelonėn. Duhet dhe tė dėgjosh nga tė riturit, pasi din disa gjėra mė shum. Dhe tė pranosh kritikat, se je nė njė mosh qė tė pėlqen vetja dhe mendon se di gjithēka.

Gjithė t'mirat.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    108

P.s Edhe dy vjet mė shum se ty, unė kam qė ndjek Barcelonėn. Tani nė 2009-ėn mbusha 21 vjetorin qė bėj tifozllik pėr Barcelonėn. Duhet dhe tė dėgjosh nga tė riturit, pasi din disa gjėra mė shum. Dhe tė pranosh kritikat, se je nė njė mosh qė tė pėlqen vetja dhe mendon se di gjithēka.

Gjithė t'mirat.
    Nese e pecjell futbollin me shume se une (rreth 10 vjet me shume se une e ndiqje Barcen), sdo te thote qe e kupton futbolin me shume se une

Gjithsesi t'rrespektoj se qenke tifoz i madh i Barcelones, dhe pom vjen shum keq per ate mendim qe e ke per Sergio Busquets, shum shum keq, por gjithsesi eshte mendimi i yt dhe e rrespektoj shume, por nuk e rrespektoj nese thua ''Shpresoj qe te lendohet dhe te mos luaje 2 vjet'' si disa disa, besoj se je dakord me mua per kete.

Gjithe t'mirat, e Visca BARĒA !!!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Nese e pecjell futbollin me shume se une (rreth 10 vjet me shume se une e ndiqje Barcen), sdo te thote qe e kupton futbolin me shume se une
    Nuk mund tė flas pėr diēka qė nuk e di. Unė thjesht tė thash kam 21 vjet tifozė me Barcelonėn, 2 vjet mė shum seē mban ti mbi shpatulla. Kjo nuk mė bėn mė tė ditur apo tifozė mė shum se ty apo ndonjė tjetėr. Tė gjithė kemi mėnyrat tona tė tė pėrjetuarit dhe tė tifozllikut.

Gjithsesi t'rrespektoj se qenke tifoz i madh i Barcelones, dhe pom vjen shum keq per ate mendim qe e ke per Sergio Busquets, shum shum keq, por gjithsesi eshte mendimi i yt dhe e rrespektoj shume, por nuk e rrespektoj nese thua ''Shpresoj qe te lendohet dhe te mos luaje 2 vjet'' si disa disa, besoj se je dakord me mua per kete.

Gjithe t'mirat, e Visca BARĒA !!!
    Unė skam asnjė mendim mbi Busquets, po as simpati nuk kam. Tek Barcelona kanė luajtur emra tė mėdhenjė historikisht dhe Busquets nuk ma mbush mėndjen akoma. Ato qė e mbajn e dinė mė mirė sesa ne apo se tė tjerėt. Ama tė keqen nuk ja dua asnjė futbollisti, i mirė apo i keq qoftė, nuk dua tė vritet asnjė lojtarė pasi ato kėmb na kėnaqin syt dy tre herė nė javė. Sado unė skam qejf Ibrėn po ama nuk i urojė tė dėmtohet. Dėmtimi i ēdo lojtari i kushton skuadrės, kėshtu unė s'ia dua tė keqen skuadrės time dhe lojtarėve tė saj.

Sempre Barēa.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    108
    Unė skam asnjė mendim mbi Busquets, po as simpati nuk kam. Tek Barcelona kanė luajtur emra tė mėdhenjė historikisht dhe Busquets nuk ma mbush mėndjen akoma. Ato qė e mbajn e dinė mė mirė sesa ne apo se tė tjerėt. Ama tė keqen nuk ja dua asnjė futbollisti, i mirė apo i keq qoftė, nuk dua tė vritet asnjė lojtarė pasi ato kėmb na kėnaqin syt dy tre herė nė javė. Sado unė skam qejf Ibrėn po ama nuk i urojė tė dėmtohet. Dėmtimi i ēdo lojtari i kushton skuadrės, kėshtu unė s'ia dua tė keqen skuadrės time dhe lojtarėve tė saj.

Sempre Barēa.
    Kjo eshte, un me ate antarin me lart pikrisht per kte isha duke bre kit debat.Mendimin e qdokujte respektoj ama se respektoj kur thote 'Shpresoj te lendohet'.Nese thua kshtu at'here sje tifoz i Barces, je tifoz i individeve aty ne ekip.

Ehh per Sergin, o mendimi i yt.Per mua osht mefushor me kualitete shum te larta, kot se therret Spanja.

Per Ibran me ty jam

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin

Tregoni ku mujm me kshyr lojen e sontit ne mes Argjentines-Brazilit ???
    A ska naj kush qe mundet me na sjell ndoj link me shiku lojen ??

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    A ska naj kush qe mundet me na sjell ndoj link me shiku lojen ??
    http://www.atdhe.net/index.html

te ky link i jep gjithmone ndeshjet. kopjoje e ruje se e ke edhe per ndeshjet e ardhshme

Faqja 45 prej 51 FillimFillim ... 354344454647 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. FC Inter
    Nga MICHI nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 503
    Postimi i Fundit: 26-05-2021, 08:27
  2. Manchester United
    Nga OO7 nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 726
    Postimi i Fundit: 08-04-2010, 12:13
  3. PRIMERA DIVISION 2006/07 - (FC Real Madrid - kampion)
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 217
    Postimi i Fundit: 17-06-2007, 21:16
  4. Real vs Barēa
    Pėrgjigje: 158
    Postimi i Fundit: 10-02-2006, 03:57
  5. Real Madrid vs FC Barcelona
    Pėrgjigje: 79
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 09:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •