Lojtari i 12 eshte Keita. Po s'ke c'ti besh qe fut Bisquen plehren me mik ai. Ne kohen e Rajkardit ishte ndonje ne tribune ky plehra ? Te thashe hyn me mik, ngaqe ka pasur te jatin lojtar. Qe thefte kemben Bisquts, ngelt dy vjet pa luajtur.
Po te bej nje pytje une une ! Merr Bisqutes dhe coje ne ekipe si : Chelsea, Mancheter CITY, Manchester United, Inter, Milan, Juventus, Marseille, Liverpool etj.... Do ishte lojtar formacioni ky apo lojtar i 12 !!!!!!!!
Ik tani me kualitativin tende, se je shume i ceket te flasesh me mua.
BISQUETS ESHTE NJE PLEHERE.
Po erdhi Fagregasi nuk do kete shanc te luaj me ai, sepse dhe Fabregasi vete rezerve do jete. Keshtu do luaj me pikatore, ishalla vjen Mascherano vitin tjeter, dhe do luaj ate te motres se tij ai.
Po te them dhe nje gje une o ....... i trashe : Sa ka kemben e mesit Tures, eshte vete Bisquets plehra.
Eshte larg klasit te Tures dhe Keitas, me vite drita larg.
S'ka faj Guardiola, kur ke lojtar si Messi, Iniesta, Xavi, Henry, Ibra, dhe ty te fusin qe je nga kosova, do dukesh lojtar, ndoshta dhe me i mire nga Bisquets.
Numero nje here o te shk3rdhefsha Bisquetin, sa topa humb gjate lojes, nuk di nje pasim te japi. E marrin e hedhin ne toke si kec bisqutes.
THEFTE KEMBEN BISQUE DHE KRKIC BASHKE.
Krijoni Kontakt