LA Galaxy vs Barcelona 1 - 2
Beckham 44'(freekick) - Pedro 11' , Jefren 66'
Une mund t'a kritikoj ate si portier. Por nese luan mire s'do te thote asgje qe pse e kam kritikuar une.
Pastaj nje tifozi madrilen nuk i takon te flasi per asnje lojtar te Barcelones me kritik.
Thjesht per te vetmin fakt qe Barcelona i beri SEX relalit 2 - 6 & 2 - 0 Ne Camp Nou.
Kujto qe Barcelona eshte fituese e CHAMPIONS - LEAGUE 2009, PRIMERA - DIVISION 2009 & COPA DEL RAY 2009.
Mbaje mend mire qe i ka fituar keto dhe mos na u duk me ketej te besh ironi te ulta ketu. SHSHSHSHSHSHSHSHSHSHSHSHSHSHSHSHSHSHSHSHSHSHSHSHSH SHSHSHSHSHS
LEO MESSI & BARCELONA JA SHKELYEN TANGAT MADRILENAVE.![]()
◄█ Barcelona e MADHE █►
Airon, akoma se kupton qė unė pėr njė konstatim mora vėrejtje nga tifozi i Realit. Ku e njohin realitetin kėto, vetėm thjesht shtrėngojnė historin dhe asgjė mė tepėr.
Valdes ėshtė si ėshtė po dy Champions 3 kampionate 3 Copa Del Rey, 2 Super Cupa, 1 Super Cup Europe i ka fituar. Dhe pėr njė portier ėshtė arritje kur mbron dy shtyllat e ekipit triumfues.
LEO MESSI Me shiritin e kapitenit ne ndeshjen kunder La Galaxy.
Sa i shkon![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga AIRON^BOY : 02-08-2009 mė 16:52
◄█ Barcelona e MADHE █►
Zlatan IBRAHIMOVIĒ ben stervitje me topin.
Thuhet se ne miqsoren e dates 19 gusht ndaj M. City qe luhet ne Camp Nou, Ibra do luaj nga minuta e pare.
Se bashku me Leo Messi-n.
Dyshja qe do palloi Europen dhe Spanjen ne gola !
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga AIRON^BOY : 03-08-2009 mė 18:46
◄█ Barcelona e MADHE █►
Abidal: Nuk ka konkurenc mes meje dhe Maxellit
Lojtari i Barcelones Eric Abidal pas nje trajnimi diten e sodme ai tha se i siguroj ekipin dhe tifozet se nuk do et ket konkurenc mes meje dhe Maxwellin..
Un jam i Kenaqur me ardhjen e tyj ai mund qe me shum te relaxon krahun e majt un dhe ai nuk do te jemi ne konkurenc se cili do te jet ne 11 e par ne do te punojm shum per ekipin qe te jet Kampion perseri Barcelona.
Cdo Lojar deshiron te luan sidomos ne ekipin e Barcelones esht nje enderr per te gjith por ne ket ekip nuk ka konkurenc per gjith ka vend dhe gjith luajm mir kam kaluar disa koh ne Barcelon dhe jam mesuar ne ket ekip un mund te luaj edhe si qender mbrojtes por gjeja kryesore esht qe ne nuk do te jemi ne konkurenc per vend bashk me Maxwellin.
I Pyetur per Blerjet e Madrileneve?
Ne nuk na intereson aq shum se qfar bejn ata ne qfar na u desht lojtar ne arritem ti marim Tany ne besoj tek nje perforcim i ry ne mesfush dhe ne ekip nuk duhet me transferime ne jemi te gatshem ne Realin e Madridit gjithmon do te kemi Rival dhe nuk na intereson se qfar transferimesh bejn ata ne nuk i kemi frigen.
Kam besim tė plotė tek kjo skuadėr qė kemi, nė sezonin e ri 2009/10 shpresoj qė do ta pėrsėrisim suksesin e vitit tė sivjetshėm.
Forca Barcelona!
Ndeshja miqėsore e radhės qė do tė zhvilloj sot Barca:
#VamosArgentina
Krijoni Kontakt