Shume eshte folur ne kete nenforum per tradhetine !!! Si mendoni tradhetia eshte tradheti ndaj vetes apo ndaj partnerit/es ???
Diskutim te kendshem ne vazhdim !!!
Shume eshte folur ne kete nenforum per tradhetine !!! Si mendoni tradhetia eshte tradheti ndaj vetes apo ndaj partnerit/es ???
Diskutim te kendshem ne vazhdim !!!
Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 01-04-2009 më 16:58
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Hajde pyetje hajde...
Ne fillim ndoshta ndaj vetes, duke mos iu permbajtur atyre principeve ne te cilat mendohet se eshte formuar karakteri e ne te cilat ti besoje se plotesoheshe.
Pastaj, si rrjedhoje e kesaj normale ndaj partnerit/partneres, sepse cdo akt e ka nje pasoje jo vetem tek ty, por edhe tek ai/ajo qe te rrethon.
La vita è bella...
Me teper eshte ndaj partnerit sesa ndja vetes. kur flasim per tradhti ne nje lidhje une mendoj nje lidhje mes dy personave te pjekur qe dine se c'eshte dashuria e jo aventura te adoleshenteve. epo nese flasim per te tille lidhje sigurisht qe tradhtia eshte ndaj personit me te cilin jemi lidhur e po gjuajme pas shpine. pse e them kete? sepse dikush qe tradhton ne nje lidhje e ben ne menyre te vetedijshme. e di se c'eshte duke bere. s'mund te flasim vetem per nje tradhti ne nje moment kur je inkoshient dhe nuk di c'ben. tradhtia me se shumti behet sepse ashtu do ti vete. arrin ti me ate mendimin tend deri ne ate pike dhe kjo gje eshte e vetedijshme. deri ne nje fare moshe ne themi " cdo gje qe ben justifikohet deri diku sepse ka moshen" por kur rritesh ama ate qe ben e ben sepse do ta besh. ky eshte mendimi im.
chi crede di sapere tutto non ha modo di scoprire che non e' affato vero
Ndonje her Njeriu tradhton kur i mungon dicka ne jeten qe e ka, Po te jet i lumtur nuk e tradheton as veten as partnerin..
Por ne pytjen tende do te pergjegjem....Ndonjeher tredhton veten, ndonjeher partnerin.....Varet nga rasti..
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
Tradheti me egoizem ndaj lidhjes,vetes dhe dashurise.Keshtu do ta quaja.
"Carpe Diem"
Krijoni Kontakt