ma mer mendja qe njerzit kan per qef per te festuar per NATOn
ma mer mendja qe njerzit kan per qef per te festuar per NATOn
nuk e njoh oj saure kte fidelin..
andej nga vitet pas 97 tes.. me ra ne vesh.. kafeneja Fidel..
dhe mendoja se do jet nje kafene me emer Fidel.. e meqe degjova se ne kafenen Fidel na qenkishin mbledhur.. para 97 tes.. ata qe po i benin gropen berishes.. mendova se pronari ja ka vu emrin fidel .. kafenese se vet per nder te fidelit kubanez.. e do jet thash ndonje milloshoist enverist i rafinuar..
dje bera pyetjen se cfar eshte ky fideli dhe ne koh rekord nje forumist ketu me beri nje biografi te shkurter..
athere pra mora vesh.. pra dje.. qe fidel.. na qenka nje far Fidel Ylli.. mik me Meksa e me brojka.. mik me mejdana e klosa.. mik me lubonja e edvina.. mik me bosa e komitet ish qendrorsa.. pronar gratacielesh e magazesh.. ky ish koordinator i 97 tshes.. dhe..se tani.. edver edvini kte fidelin.. prej plastelini.. e paska kandiduar si deputet te PS-se ne zonat enveriste te beratit..
saure..
se ceshte ki fideli.. tash e mora vesh.. po se ceshte krushku i tij tak braho.. e dim qe qekuri ..kur thon lushnjaret.. por nje gje eshte se.. Kahreman Ylli.. ka ose ka pasur nam te mire ne popull..
..
Nga eshte krushk me spartakun ,se ai dy ēuna ka .Mos eshte gje nga gruaja hahaha
E mor spartak ,si u bene ēunat e ish gjugjtarit ,nejse.....
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
lidhjen e bera keshtu..
meqe ki fideli qenka nip i kahremanit.. do te thote se eshte kusheri me vajzat e vellezerve te kahremanit.. pra i ka goca xhajesh.. e meqe nje goc e vellait te kahremanit ka burre spartakun braho.. athere dhe fideli patjater do ket ngren e pire neper zijafete me takun braho..
me alfredin moisi sdi si lidhen keta..
e kan nje krushqi po si e qysh spo i bi ne te..
u fol se kur gjujti me kobure ne gjykate.. cuni takut.. e policet e cuan ne rajon..vate me vrap plaku alfred.. e me fuqin e presidentit e nxorri kte kaubojsin nga qelia dhe e coj ne shpi tek taku brenda nates..
me nje llaf..edvinua duke ven kte fidelin kandidat.. ben per vete shum klane te fuqishme ..
kopil eshte..ske ci thua..
i lexova me vemendje te gjitha shkrimet tuaja zotrinj dhe mendova te jap dhe une mendimin tim. te jem i sinqert e kam pritur me padurim hyrjen ne nato,por ambjenti kaq shume festiv nuk me pelqeu fare. flamuj te natos mbuluan shqiperin,shume shume flamuj,autobuz qe vinin nga rrethet ne tr. ju duhet ta dini qe te gjitha keto behen me leket e taksapaguesve shqiptar. une nuk pash turma njerzish ne shqiperi qe te festonin ne menyren e vet diten qe ne hyme ne nato,por sapo politika u beri thirrje turmat u mblodhen,por sado te medhaja te ishin keto turma ato ishin shume te vogela para indiferenteve. une jam dakort me ato qe thot zoti nano por u cudita qe ai nuk shkruan asgje per mitingun e z.rama. mitingjet e ps dhe pd jane fushat elektorale. ps nxitoi me mitingun e saj qe te mos lejonte pd qe ta quante fitore te qeverisjes se saj,kurse pd e quajti si fitore te saj. per te dyja forcat turp,shume turp. le ta festonim naton,por pa fytyra politikanesh perpara.
..mireseerdhe profesor. Une jam anetar i forumit me nikun "Dajti"..kur u anetaresova ..( a ishin ditet e fundit te vitit 1999 ose ditet e para te vitit 2000`..nuk jam fort i sigurte per kete ) isha anetari 97i forumit..me vone forumi beri disa up-graded dhe rezultova i anetaresuar me vone..nuk i kushtova fare rendesi..por kjo eshte e vertete sepse "Brari"..nje anetare tjeter i forumit , ishte regjistruar para meje..kurse tani edhe ai konsiderohet i regjistruar me vone..
..u zgjata pak profesor..por kur pashe qe ju e kishit diskutimin e juaj te pare ne kete forum..une doja te te thoja ..degjoje keshillen time se jam buke e vjeter ne kete forum..jam nje nga 100-petritat e pare ne kete forum
..keshilla e pare dhe e vetme
" Mos repliko menjehere dhe direkt tek ata qe do te te ofendojne personalisht direkt ty"..sepse ka disa qe do te te ofendojne direkt ty..jo mendimin tend..por ty si person..eliminoi dhe injoroi me heshtjen tende se po replikove..ke rene ne kurthin e tyre dhe nuk do te dish se si te dalesh nga vallja..disa jane me shume profesora se ty ne drejtim te poshterimit dhe ofendimit..kujdes nga keta tipa dhe nga provokimet e tyre.
..persa i perket temes edhe une personalisht kam te njejtin shqetesim me Mustafa Nanon..edhe une do te doja te bertisja shume qe ..dua te jem kroat ne keto momente..por nuk kisha kuroja..kisha frike se do te me damkosnin antishqiptar..ne na futen ne NATO..na futem me shume-shume vonese..dhe ne vend qe shkataret e voneses te ndjeheshin fajtore..ata po sillen si TRIUMFATORE
Jam gezuar shume qe me ne fund..qe me ne fund ..vendi im eshte anetar i NATO-s
..dhe do te donja qe kete moment ta kaloja me dinjitet..si kroatet..dhe jo te deformohesha nga politika si element pa vlere qe te dal dhe te mbush sheshin..
ne ate shesh kishte me shume pjesemares se sa ne ate kohe kur u shkul busti i qofte-largut..por entusiazmi ka qene shume e shume me ndryshe..
..Profesor, po e nderpres ketu mendimin tim..duke e perfunduar me urimin qe ne cdo diskutimin tend te reflektohet eksperienca e jetes dhe jo pasionet e castit.
MEĒI NANO me mire thuaj qe ke mare pjese ne nje orgji me pese meshkuj te tjere se sa ti thuash se Shqiperia hyri ne NATO.
Peder hesapi ma ske ēti thuash me teper.Te korigjoje dikush qe eshte i paster mire por te shaje nje sodomit qe pranon me gojen e tije ne tv para te gjithe shikuesve qe me mire pranon ta quajn peder se hajdut kjo ska .... ku te rrije,ja ky eshte Mėēi Nanos.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga skampin : 08-04-2009 mė 21:42
Muci ska zbritur ne 99 nga malet e Skraparit, por me shpejte.Fillimisht filloi ti lepihe Berishes, e pa qe ky sja vari teneqene e u hodh nga PS-ja. Fillimisht nga Rexho Mejdani, kur e pa qe ky sqe as per veten e vet u hodh nga Nanua bashke me Kokedhimen.Pastaj filloi ti lepihej majkos,Metes dhe kur Ram u zgjodh kryetar Bashkie e gjeti dashnorin e perjetshem.Kur ne skene doli Top Chanell u lidh me ta bashke m Stefanin qe e kishte koleg tek Gazeta ANTI Shqiptare.Mos e ngatroni Muci Nanon, ai ka edhe shkolle te larte per Gjeologji Miniera apo Nafte nuk me kujtohet mire.Ka edhe nje fakultet me korespodence.Eshte analist i dores se pare,sdi asnje gjuhe te huaj (pak italisht nga televizori) por kjo nuk e pengon qe te jete analist.Ka nje emision me fotografi, porqe titullin emisionit nuk ja shpjegon dot, sepse keshtu ja dhane.Bashke me Stefanin dhe Klosin krijojne nje triniti homosh qe te vjen ndot ti degjosh....
... E ku thuhene ne karte
Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!
Krijoni Kontakt