kjo eshte fotoja e mileniumit, nuk e dij a e keni pa!
dhe ketu e keni fut ke foto pupupu plasi sherri dhe knej..hahaha
dhe ka mundsi te ket keshtu gjerash une pervete me dy mendje jam dhe besoj qe ka nji jet mbas vdekjes po dhe nuk besoj nuk edi nuk edi po shume gje e vecant kjo.....
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Ca jan kta qe shperndajne kta foto? Sna late te flasim ne nje teme o husbatollove!
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
po perralla islamike mund te gjeni ne kuran, nese doni lexojeni ate e shihni se cfare berdhogu ka ne te!
If...every thing you can imagine is real...
Gjysma e gjerave qe them nuk ka kuptim, por ti them, qe gjysma tjeter te te arrije...
K.G
Kjo u ndodh njerezve te mir,ka qen para vdekjes por zoti e ka kthy prap ne jet,kam pas edhe un nje rast kur te gjith kemi prit vdekjen e personit,mjeket na than se vetem momenti pritet ,at dhimbje e kupton vetem kush e ka provu,por ket mrekulli vetem zoti e ben,kur pas 1 ore mjeku i gezuar e me habi na tha se e kaloi rreziku....jo te gjitha varen nga ne pa ndihmen e allahut i qofshim fal atij dhe vetem atij![]()
Interesant, Zoti nė kur'an shpjegon qė Xhenneti eshte aq i bukur sa qė mendja e njeriut nuk mund ta imagjinoj/pėrshkruaj atė, jeta pas vdekjes egziston. Trupi vdes, kurse shpirti vazhdon rrugėn e saj tė pavdekshme o pėr n'xhennet - o per n'xhehnnem.
Interesant gjithashtu qė mjeket ne shqiperi nuk po besojkan ne Zot, shumica e mjekeve ne evrop jan besimtar te vertet. Dhe rrall a mund ta gjesh nje mjek ateist apo jo !?
Un i keshilloj ati te afėrmit tend qe te lexoj me shume rreth pėrshkrimit te xhennetit, dhe jam i sigurt qe mund te gjej dicka esenciale e cila do e ndryshon ardhmerin e jetės sė tij ! Asgje nuk ndodhe rastėsisht, mos harroni !
Krijoni Kontakt