Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 30
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    xhu.. ke ndoj keshill me ja dhan kti landushit..se sdi cka e gjet..

mos e ka picku ndoj grenz a cfar do jet..

land.. shko pi nji boz te ftoht..

kushedi te qetson pak..

lol

Brar , c'a ka ky Landi me ty qe te ndjek ngado me sharje. looool

Ne lidhje me temen, sdi gje.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Une s'kam punuar ne televizion ,po kam shume mike dhe kushurira atje .Vjollca Vokshi ka shkuar ne Itali ,me te dashurin e saj italian Alberton dhe sot jetojne bashke ne Venezuele .
    Vjollcen te gjith e lavderonin si nje vajze shume te edukuar dhe te zonjen ne profesion,e kan pas quajtur LLILI GRUBER i televizionit shqiptar.
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Citim Postuar mė parė nga shkodra13 Lexo Postimin
    Pse asht e shemtueme kur i drejtoheni Brarit ne ate menyre. Do apo s'do Berishen, keni cka me mesue prej shkrimeve te Brarit, se me c'kuptoj po ju mbush boshlleqet. Vetem prekja prej Brarit e temave kunder horave te djeshem i ban disa me u hedhe perpjete si te pickuem.
    E di qe po te kishe ne dore ti (e disa tjere) do bajshit namin! Fatmiresisht iku ajo kohe!
    Oj shkoder13, maj naqe, di gje per ate programin e Adi Krastes ti? Nuk di. Gati tu. Qetesohu tani. Une nuk jam as ne qeveri, as antar i PS, as investues i tyre, pra ti je duke folur qiqrra n'hell mer daj. E kam thene edhe me pare, virtualiteti ben te veten, paragjykimi eshte mbret. C'boshlliqe do me mbushka mua or taj? Une protestoj dhe do jem gjithnje kundra qeverisjeve te tilla censuruese, diktati, korrupsioni dhe mbi te gjitha jam kundra Berishes, nje pseudo-demokrati, i ardhur nga vete familja e Hoxhes, duke ndenjur 2 dekada ne pushtet, qofte si president, qofte si kryeminister, qofte si lider i opozites (qe edhe atehere e ke pare ne TV me shume se liderat ne pushtet) ...pra nje zaptim total i politikes. Ore jeni ne metro ju apo jo? Na u be Helmut Kohl..Na u be Enver i dyte. Cdo merite dhe arritje ja atribon vetes, as Skenderbeu nuk ka bere me shume. Ditet e fundit qe ka pushtuar median, ku vetem ai dhe flamunjte e PD duken neper sfond, per nje arritje jo partiake por kombetare, te ben te kuptosh shume.

Tani, perpara se te akuzosh si ato pijanecat e pazarit, une po te ve vetem nje kusht. Kerko neper forum dhe me gjej vetem nje postim te vetem, ku une mund te kem lavderuar Nanon, Gjinushin, Enverin apo Ramizin dhe kur te kesh gjetur nje te tille, atehere une do te te kerkoj falje ty dhe do te te jap te drejte...

Pallavrat nuk shkojne me mua. Nese une nuk pranoj diktaturen e Berishes, nese nuk pranoj inkompetencen dhe katandisjen qe ai njeri i ka bere vendit tim, nuk do te thote qe une jam adhurues i Enveristave. Keni nje koncept te ndryshkur ne disa gjera, grasatohuni pak..

Gjej nje postim nga ato qe te thash dhe pastaj ke te drejte te replikosh. Perndryshe, Bkari mbron veten..

Ju kerkoj falje per dalje nga tema

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anėtarėsuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Mir mir

po ke te zgjedhin shqiptaret si alternative?

Nje kreher per tu krehur e trekembshin

Sala Gjinushi Rama Nano nuk qenkan gje

c'te bejne?

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    deus,

te keshilloj qe te lexosh edhe njihere, cfare kam shkruar une dhe pergjigjen tende.(s'dua te te harxhoj kohe per analiza)

s'ma merrte mendja, qe do beje nji shkrim sikur po replikon Brarin,...lol

nejse, mos ki merak, se s'jam as kavajs si Rakku, kam me se merrem, ka femra plot.

debat te mbare me Brarin.

Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    deus,

kush ta ka vjedh passin

Citim Postuar mė parė nga DeuS Lexo Postimin
    DeuS, sinqerisht mos gdhifte te nesermen, nese coj veten aq poshte te shkruaj me nick tjeter! Prandaj ti buzelyera katunareske, uroj ta besosh kete. Kam pas hapur tema dikur kundra ketyre degjeneratave, madje edhe sot qe po shkruajme bashke, matem perpara se te debatoj me dike, dmth dua ta nuhas sa origjinal eshte ne shkrimet qe ka bere me pare. Une jam ky qe jam, kam te metat e mia, kam bindjet e mia (qe nuk do te thote qe jane fikse) por nje gje e kam dhe do e mbaj gjithnje...e respektoj veten time, jam burre me b0le. Ate titullin nuk e kam kot te tille. Prandaj, meqe te kam lexuar shpesh te perdridhesh dhe nuk te ngacmova asnjehere, me ler rehat ne punen time, se nja 50 barbona i kam mbi supe perdite, nuk dua 51..

Kam edhe nje te mete tjeter, qe fal! Fal por nuk harroj..
    Psh, Brarin, sa here qe degjeneron dhe shan nga familja, si medote te tijen indimiduese dhe debato-triumfuese, packa se ne ato momente me vjen keq per nenen e shkrete, qe nuk e ka haberin se kush ndyresire e ze me goje pa lidhje, prape mundohem ta justifikoj veprimin e Brarit me vete. Them eshte efekti i virtualitetit, eshte njeriu i gatuar keq e i pa-gdhendur, eshte edukata e varfer qe posedon, pra shume rrethana ne te cilat perseri e fal ne vetvete. I luaj te njejten loje dhe ja kthej me te njejten monedhe, sepse keshtu jane rregullat e tavolines se tij, por mos kujto se pajtohem me ate qe bej..

Bindjet politike jane dicka tjeter..
    Salen s'e du vallai, biles me krijon alergji..
    Brari thote je komunist po qe se je kundra Berish-Kafshes..
    Hajde merre vesh tani..

U bona i ndjeshem me duket...
    Fuckin hell, get me a drink se do vjell..
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Oj Kasolle ku na mblodhe...
    Uli dyfkeqet arrnaut, se zu nata!... lol
    Jam JETUS jo TREGUS!.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-04-2002
    Postime
    876
    Citim Postuar mė parė nga DeuS Lexo Postimin
    Oj shkoder13, maj naqe, di gje per ate programin e Adi Krastes ti? Nuk di. Gati tu. Qetesohu tani. Une nuk jam as ne qeveri, as antar i PS, as investues i tyre, pra ti je duke folur qiqrra n'hell mer daj. E kam thene edhe me pare, virtualiteti ben te veten, paragjykimi eshte mbret. C'boshlliqe do me mbushka mua or taj? Une protestoj dhe do jem gjithnje kundra qeverisjeve te tilla censuruese, diktati, korrupsioni dhe mbi te gjitha jam kundra Berishes, nje pseudo-demokrati, i ardhur nga vete familja e Hoxhes, duke ndenjur 2 dekada ne pushtet, qofte si president, qofte si kryeminister, qofte si lider i opozites (qe edhe atehere e ke pare ne TV me shume se liderat ne pushtet) ...pra nje zaptim total i politikes. Ore jeni ne metro ju apo jo? Na u be Helmut Kohl..Na u be Enver i dyte. Cdo merite dhe arritje ja atribon vetes, as Skenderbeu nuk ka bere me shume. Ditet e fundit qe ka pushtuar median, ku vetem ai dhe flamunjte e PD duken neper sfond, per nje arritje jo partiake por kombetare, te ben te kuptosh shume.

Tani, perpara se te akuzosh si ato pijanecat e pazarit, une po te ve vetem nje kusht. Kerko neper forum dhe me gjej vetem nje postim te vetem, ku une mund te kem lavderuar Nanon, Gjinushin, Enverin apo Ramizin dhe kur te kesh gjetur nje te tille, atehere une do te te kerkoj falje ty dhe do te te jap te drejte...

Pallavrat nuk shkojne me mua. Nese une nuk pranoj diktaturen e Berishes, nese nuk pranoj inkompetencen dhe katandisjen qe ai njeri i ka bere vendit tim, nuk do te thote qe une jam adhurues i Enveristave. Keni nje koncept te ndryshkur ne disa gjera, grasatohuni pak..

Gjej nje postim nga ato qe te thash dhe pastaj ke te drejte te replikosh. Perndryshe, Bkari mbron veten..

Ju kerkoj falje per dalje nga tema
    S'te kerkova as me lavderue e me dashte Berishen e Pd e as me sha Nanon apo PS! Ban cka te duesh per mue! Une te shkrova tjeter gja.
    Une te shkrova per ate qe e ke perserite prap ne rrjeshtin e parafundit. Por forumi s'mundet me dhane edukate sa s'e kane dhane vitet e familja.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    nuk besoj jo..

ad krasta eshte nje koordinator 97- te e smund te therras ne studio nje fellenxe demokrate.. qe e kishin piketu me e masakrue caushet e fiqos sejdi etj..
    pra do jet dikush tjeter o shokeni e jo vjollca..
    pastaj un skam interesa te di cka then drejtori rai-t ne 97 ten.. apo vjollca ne 98-ten..
    me interesojne gjera me te vjetra.. pra para 90 tes..

xhu..

ti ne tiran je..pyet nji here..

..

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    o brar,

me thone te drejten s'me plas shume as per vjollcen dhe as per krasten, dhe as per ate programin e topchanelit,

po takova njeri, qe di noj gjo te ketille po e shkruj.

p.s pse nuk pyt Koren ti se ajo sikur ka pas njoft anej,...lol
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Citim Postuar mė parė nga shkodra13 Lexo Postimin
    Por forumi s'mundet me dhane edukate sa s'e kane dhane vitet e familja.
    Ok, a rame dakort tani?
    Une pa edukate dhe ju te edukuar..
    Sukses!

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Adi Krasta
    Nga Shijaksi-London nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 02-12-2022, 09:47
  2. Ethet e se premtes!
    Nga Enkela B. nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 05-12-2007, 16:17
  3. Intervistė me zėdhėnėsin e NATO-s gjatė bombardimeve nė Kosovė
    Nga babadimri nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 30-09-2006, 21:06
  4. Intervistė me ministrin e pėrfolur tė Kosovės, Astrit Haraqia
    Nga Arb nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 10-06-2006, 18:39
  5. Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 18-10-2004, 18:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •