Une s'kam punuar ne televizion ,po kam shume mike dhe kushurira atje .Vjollca Vokshi ka shkuar ne Itali ,me te dashurin e saj italian Alberton dhe sot jetojne bashke ne Venezuele .
Vjollcen te gjith e lavderonin si nje vajze shume te edukuar dhe te zonjen ne profesion,e kan pas quajtur LLILI GRUBER i televizionit shqiptar.
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Oj shkoder13, maj naqe, di gje per ate programin e Adi Krastes ti? Nuk di. Gati tu. Qetesohu tani. Une nuk jam as ne qeveri, as antar i PS, as investues i tyre, pra ti je duke folur qiqrra n'hell mer daj. E kam thene edhe me pare, virtualiteti ben te veten, paragjykimi eshte mbret. C'boshlliqe do me mbushka mua or taj? Une protestoj dhe do jem gjithnje kundra qeverisjeve te tilla censuruese, diktati, korrupsioni dhe mbi te gjitha jam kundra Berishes, nje pseudo-demokrati, i ardhur nga vete familja e Hoxhes, duke ndenjur 2 dekada ne pushtet, qofte si president, qofte si kryeminister, qofte si lider i opozites (qe edhe atehere e ke pare ne TV me shume se liderat ne pushtet) ...pra nje zaptim total i politikes. Ore jeni ne metro ju apo jo? Na u be Helmut Kohl..Na u be Enver i dyte. Cdo merite dhe arritje ja atribon vetes, as Skenderbeu nuk ka bere me shume. Ditet e fundit qe ka pushtuar median, ku vetem ai dhe flamunjte e PD duken neper sfond, per nje arritje jo partiake por kombetare, te ben te kuptosh shume.
Tani, perpara se te akuzosh si ato pijanecat e pazarit, une po te ve vetem nje kusht. Kerko neper forum dhe me gjej vetem nje postim te vetem, ku une mund te kem lavderuar Nanon, Gjinushin, Enverin apo Ramizin dhe kur te kesh gjetur nje te tille, atehere une do te te kerkoj falje ty dhe do te te jap te drejte...
Pallavrat nuk shkojne me mua. Nese une nuk pranoj diktaturen e Berishes, nese nuk pranoj inkompetencen dhe katandisjen qe ai njeri i ka bere vendit tim, nuk do te thote qe une jam adhurues i Enveristave. Keni nje koncept te ndryshkur ne disa gjera, grasatohuni pak..
Gjej nje postim nga ato qe te thash dhe pastaj ke te drejte te replikosh. Perndryshe, Bkari mbron veten..
Ju kerkoj falje per dalje nga tema![]()
Mir mir
po ke te zgjedhin shqiptaret si alternative?
Nje kreher per tu krehur e trekembshin
Sala Gjinushi Rama Nano nuk qenkan gje
c'te bejne?
deus,
te keshilloj qe te lexosh edhe njihere, cfare kam shkruar une dhe pergjigjen tende.(s'dua te te harxhoj kohe per analiza)
s'ma merrte mendja, qe do beje nji shkrim sikur po replikon Brarin,...lol
nejse, mos ki merak, se s'jam as kavajs si Rakku, kam me se merrem, ka femra plot.
debat te mbare me Brarin.
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Oj Kasolle ku na mblodhe...
Uli dyfkeqet arrnaut, se zu nata!... lol
Jam JETUS jo TREGUS!.
S'te kerkova as me lavderue e me dashte Berishen e Pd e as me sha Nanon apo PS! Ban cka te duesh per mue! Une te shkrova tjeter gja.
Une te shkrova per ate qe e ke perserite prap ne rrjeshtin e parafundit. Por forumi s'mundet me dhane edukate sa s'e kane dhane vitet e familja.
nuk besoj jo..
ad krasta eshte nje koordinator 97- te e smund te therras ne studio nje fellenxe demokrate.. qe e kishin piketu me e masakrue caushet e fiqos sejdi etj..
pra do jet dikush tjeter o shokeni e jo vjollca..
pastaj un skam interesa te di cka then drejtori rai-t ne 97 ten.. apo vjollca ne 98-ten..
me interesojne gjera me te vjetra.. pra para 90 tes..
xhu..
ti ne tiran je..pyet nji here..
..
o brar,
me thone te drejten s'me plas shume as per vjollcen dhe as per krasten, dhe as per ate programin e topchanelit,
po takova njeri, qe di noj gjo te ketille po e shkruj.
p.s pse nuk pyt Koren ti se ajo sikur ka pas njoft anej,...lol
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Krijoni Kontakt