Close

Rezultati i Sondazhit: Pranimi i Shqiperise ne NATO - do te jete ky nje hap i sigurte drejt BE-se?

Votues
64. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

40 62.50%
  • Jo

15 23.44%
  • S'jam i sigurte

9 14.06%
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 54
    Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga Meriamun Lexo Postimin
    Ti a jeton ne toke a je ufo?

Po ca lesh merite ka populli shqiptar ne ket pune. Ne jemi ber si koka turku..hidh knej e prit andej. Kur duan na shtien kur duan na nxjerrin.

Nuk e kupton se jemi bere baxhella e evropes..e ja marrim kenges si gjeli mbi pleh bashke me trapat qe na kan drejtuar keto vitet pas 90?

Ne vetem perparime bejm..te pakten kshu themi..asnji humbje..te gjitha fitore..e perseri ne fund tabeles.
    A jo per kete jam i bindur. Durimi, urtesia e popullit shqiptar beri qe Shqiperia te pranohej shpejt ne NATO, kur ajo ka qene vite drite larg saj. Fakti qe 94 % e shqiptareve jane pro NATO-s e verteton kete me se miri. Po ne keto raporte besoj qendron edhe ndaj BE-se. Fakti qe vetem ne Shqiperi nuk behen demonstrime kunder NATO-s eshte nje fakt domethenes. Proevropianizmi i shqiptareve ka shpejtuar ritmet e anetaresimit. Qytetareve shqiptare pesimi i `97-tes iu be mesim i madh dhe i tregoi se me revolta, pasione, urrejtje e nacionalizma nuk arrihet gje.
    Keto veti te qytetarit shqiptar e bene ate me te afrueshem dhe me te pranueshem per Evropen dhe NATO-n.
    Shpresojme qe ne te ardhmen te ecet po ne kete rruge.

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Fakti qe 94 % e shqiptareve jane pro NATO-s e verteton kete me se miri.
    Shoku, keto statistika nga dolen? U be gje referendum, apo akoma jepni shifra sipas kendit te diellit ne dritaren e aneksit?

Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga DeuS Lexo Postimin
    Shoku, keto statistika nga dolen? U be gje referendum, apo akoma jepni shifra sipas kendit te diellit ne dritaren e aneksit?
    Jo zoteri (rralle kam perdorur edhe me pare "shok"). Jane shifra zyrtare qe i kam degjuar ne media. Jane bere sondazhe per kete dhe mund te besohen. Se paku une i besoj. Po fakti qe nuk ka patur qofte edhe nje demonstrim te vogel anti-NATO a nuk eshte domethenes? Deri me sot nuk ka pare keq ndonje shtet nga hyrja ne NATO, pale pastaj ne BE. (Keto mendime nuk i kishin shoket.....)

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin
    Jo zoteri (rralle kam perdorur edhe me pare "shok"). Jane shifra zyrtare qe i kam degjuar ne media. Jane bere sondazhe per kete dhe mund te besohen. Se paku une i besoj. Po fakti qe nuk ka patur qofte edhe nje demonstrim te vogel anti-NATO a nuk eshte domethenes? Deri me sot nuk ka pare keq ndonje shtet nga hyrja ne NATO, pale pastaj ne BE. (Keto mendime nuk i kishin shoket.....)
    Keto shifra i degjova edhe une ne Media, por e dyshova vertetesine e tyre. Qe te jemi brenda temes, une nuk jam kundra anetaresimit, por ne nje shtet demokratik, mendoj se duhet marr mendimi i popullit, apo jo? Te pakten te ishin shperndare disa fletushka, ku te ishin sqaruar te gjitha pikat dhe kriteret qe permban ky anetaresim, me anet pozitive dhe negative, me pergjegjesite qe do kemi dhe me avantazhet qe paraqiten. (qe pohoj ketu qe une vete nuk jam 100% i mire-informuar)

Edhe sikur te ishte nje tentative fallco kjo, perseri do kishte nje efekt pozitiv, sepse te pakten mire-informoheshim, njihnim me afer strukturat nderkombetare dhe sensibilizoheshim me poziten tone ne arenen nderkombetare..

Po kjo eshte ajo qe une plasa duke jua vene ne dukje dhe ju refuzoni ta pranoni. Ne jetojme ne nje diktature moderrne. Ku duke qene qe maxhoranca e popullit (sidomos ato qe dalin neper mitingjet e Sales) jane ne injorance te thelle, qeveria ben si ti doje qejfi dhe nuk e ve tiganin ne zjarr te beje qofte edhe minimalen, por ta gatuan trahanane dhe te drejton lugen ta hash!

Ka edhe nje mungese rrenjesore analistash te mirefillte, per mendimin tim!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DeuS : 07-04-2009 mė 13:18

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-11-2004
    Postime
    125
    Meqenese ketu ne forum u hodhen edhe teza te tilla si : "ka shqipetare qe nuk e dine se cfare eshte NATO" .

NATO eshte :

NORTH ATLANTIC TREATY ORGANISATION qe ne shqip do te thote ORGANIZATA E TRAKTATIT TE ATLANTIKUT VERIOR (OTAV)=(NATO).

Kjo organizate eshte themeluar me firmosjen a traktatit atlantiko verior me 4 Prill 1949 me qender ne Bruksel . Vendet qe bejne pjese ne kete organizate(NATO) kane si qellim te mbrojne njeri-tjetrin ne ndonje rast sulmi nga nje pale e jashtme.

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Brravo te qofte ty!

Tani i mire-informove te gjithe..

Hajde hajde..

Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga DeuS Lexo Postimin
    Keto shifra i degjova edhe une ne Media, por e dyshova vertetesine e tyre. Qe te jemi brenda temes, une nuk jam kundra anetaresimit, por ne nje shtet demokratik, mendoj se duhet marr mendimi i popullit, apo jo? Te pakten te ishin shperndare disa fletushka, ku te ishin sqaruar te gjitha pikat dhe kriteret qe permban ky anetaresim, me anet pozitive dhe negative, me pergjegjesite qe do kemi dhe me avantazhet qe paraqiten. (qe pohoj ketu qe une vete nuk jam 100% i mire-informuar)

Edhe sikur te ishte nje tentative fallco kjo, perseri do kishte nje efekt pozitiv, sepse te pakten mire-informoheshim, njihnim me afer strukturat nderkombetare dhe sensibilizoheshim me poziten tone ne arenen nderkombetare..

Po kjo eshte ajo qe une plasa duke jua vene ne dukje dhe ju refuzoni ta pranoni. Ne jetojme ne nje diktature moderrne. Ku duke qene qe maxhoranca e popullit (sidomos ato qe dalin neper mitingjet e Sales) jane ne injorance te thelle, qeveria ben si ti doje qejfi dhe nuk e ve tiganin ne zjarr te beje qofte edhe minimalen, por ta gatuan trahanane dhe te drejton lugen ta hash!

Ka edhe nje mungese rrenjesore analistash te mirefillte, per mendimin tim!
    Po dakord! Duhej te ishte bere dhe nuk eshte ende vone te behet. Mund te shperndaheshin fletepalosje me pikat me kryesore te te drejtave dhe detyrimeve. Por edhe nje botim i zgjeruar per NATO-ne mund te ishte nxjerre neper librari per pjesen me te interesuar.
    Do ta krahasoja hyrjen ne NATO me pagesat ne sigurimin e pasurise. Duhet pra te paguash dicka qe ne rast zjarri, termeti, etj., pasurine tende ta kesh te siguruar. Keto pagesa them qe ja vlejne.

per sa i takon politikaneve une e theksova qendrimin tim se kujt i takon merita per anetaresim. (pol. e kam perjashtuar).

i/e regjistruar Maska e argjenddre
    Anėtarėsuar
    19-12-2008
    Vendndodhja
    Pejė
    Postime
    522
    besoi se po

Citim Postuar mė parė nga brezi97 Lexo Postimin
    Meqenese ketu ne forum u hodhen edhe teza te tilla si : "ka shqipetare qe nuk e dine se cfare eshte NATO" .

NATO eshte :

NORTH ATLANTIC TREATY ORGANISATION qe ne shqip do te thote ORGANIZATA E TRAKTATIT TE ATLANTIKUT VERIOR (OTAV)=(NATO).

Kjo organizate eshte themeluar me firmosjen a traktatit atlantiko verior me 4 Prill 1949 me qender ne Bruksel . Vendet qe bejne pjese ne kete organizate(NATO) kane si qellim te mbrojne njeri-tjetrin ne ndonje rast sulmi nga nje pale e jashtme.
    Meqe edhe google-in duket qe s'di ta perdoresh, perpiqu te shkosh te wikipedia dhe shiko se mos gjen ndonje informacion me teper rreth historise, avantazheve, disavantazheve, etj. Te pakten minimumi qe mund te besh eshte te dukesh inteligjent me fjalet e te tjereve.

Good luck!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-11-2004
    Postime
    125
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Meqe edhe google-in duket qe s'di ta perdoresh, perpiqu te shkosh te wikipedia dhe shiko se mos gjen ndonje informacion me teper rreth historise, avantazheve, disavantazheve, etj. Te pakten minimumi qe mund te besh eshte te dukesh inteligjent me fjalet e te tjereve.

Good luck!

Meqe e mbake veten per inteligjent hajde "bujrum" voto dhe jep mendimin tend ne kete sondazh.
    Te lutem shume mos e kthe ne personale kete teme sepse do shpenzosh kohen tende ,sepse une jam shume i lumtur qe jemi pranuar ne NATO

Ps Flm per citimin sepse me te vertete kam bere nje pershkrim te mrekullueshem se cfare eshte NATO

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Incidenti i Korfuzit - 22 tetor 1946
    Nga Tannhauser nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 10-06-2011, 08:32
  2. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  3. Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 27-08-2006, 06:46
  4. Marrėdhėniet e Shqipėrisė komuniste me organizatat perėndimore
    Nga ~Miracles~ nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-12-2005, 07:54
  5. Shkaqet e mjerimit tė Shqipėrisė
    Nga Iceberg nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 19-03-2005, 18:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •