Mendoni se me pranimin e Shqiperise ne NATO do te kete hapa te sigurte drej Bashkimit Evropian?
Po
Jo
S'jam i sigurte
Mendoni se me pranimin e Shqiperise ne NATO do te kete hapa te sigurte drej Bashkimit Evropian?
mendoj se jo.......thjeshte nato na percakton qe jemi pro amerikanit dhe do ndihmoj shqiperine ne arritjet e standarteve por nuk eshte perfundimtare
se ruga per anetarsimin ne BE eshte ende e gjate.. dhe ne sa kemi hedhur hapat e para per tu bashkangjitur families te madhe europiane
NDAJ ME PAKE EUFORI DHE ME SHUME PERPIEKJE I KERKOHET SHTETIT SHQIPARE
PER TE HARRITUR SGJEDHJET TE LIRA QE ESHTE HAPI KRYESOR PER ANTARSIM
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Shoku miku temehapes, nje gje kuptoje qarte..
Gjeografia eshte kokeforte (ka thene Kadareja i madh) ..dhe Shqiperia, sado dele e zeze apo me lara te jete, qofte si rrjedhoje e maxhorances myslimane, qofte si rrjedhoje e te qenurit pus i mbushur me krim e korrupsion, etj...kjo delja e zeze do futet ne BE dhe nuk diskutohet ky muhabet, sepse nuk kane ku na hedhin, pa perndryshe, e shikoje ti e une sesi e hidhnim vallen me nje kembe ne! Padyshim qe anetaresimi ne NATO eshte nje shenje progresi (po ta shohim ne spektrin europian) por per mendimin tim, anetaresimi ne BE ...eshte super i vonuar!
Shqiperia ne BE? C'eshte kjo shaka emigracioni?
Sa punon shqiperia per kete? Ku i ka rruget shqiperia, ku i ka spitalet, ku i ka shkollat, ku e ka policine, ku e ka administraten, ku e ka drejtesine shqiperia?
eshte heret per BE por shanset nuk mungojn.
Tani edhe obama e deklaroi nje gje te tille qe nuk duhet te ket barriera per vendet e ballkanit.
Te kuptohemi BE nuk do te thote qe te jesh shtet i pasur por te kesh standarte, te ulet korrupsioni, zgjedhje demokratike etj etj., NUk do te thote qe shqiperia te jet nje berlin i dyte apo paris i dyte....
E keni gabim djema shqiperia eshte shume afer BE.
vari leshte
Si the?
Shqiperia afer BE..
A ke qen ndonjeher ne Zvicer gjermani itali etj ti?
Nqs jemi afer BE do hyjme me maska kundra kafshim qe perdorin per dobermanet
une i kam shkelur keto vende por lexoja mire se cfare kam shkruar me lart.
une thashe nuk do behemi berlin i dyte apo paris i dyte por kemi se cfare te tregojm.
Nuk te jep njeri $$$$$ te thata ne dor sic presin shumica e shqiptareve.
sa per dobermanet ata nuk jan te demshem se jan te vaksinuar por qent e italise po i shohim perdite se po hajn njerez rrugeve deri sa i vdesin. mos fol per italin.
zvicra tregu i heroines hahahhahha.
shiko realitetin mos shiko punetoret gjerman qe per 45 vjet e ben gjermanin perl boterore.
shko puno edhe ti tokat e tua ne vendin tend
vari leshte
Normalisht qe pranimi ne NAto esht nje domethenije per futjen e Shqiperise ne BE
sa per Zvicren dhe Italine mos na folni,,,,s enuk jan ndonje shembull i drejtsise dhe mireqenies
Pse ca kujtoni ju se BE eshte perfaqesuesja e perendise ne toke?
Si kudo ka padrejtesi edhe ne vendet e BE..
Une doja te them qe mish-mashI shqiptar nuk hy ne BE lehte
ne s'prodhojme asgje...
ne skemi as rruge as kurrfar kushti ..
ju merri me zvicren e Italin
cfar mirqenia kan ato... e si jemi katranos ne
Krijoni Kontakt