Flamuri shqiptar ngrihet para selise se NATO-s ne Bruksel
http://www.youtube.com/watch?v=h3z5sJhZnDo&feature=channel_page
Po
Jo
S'jam i sigurte
Flamuri shqiptar ngrihet para selise se NATO-s ne Bruksel
http://www.youtube.com/watch?v=h3z5sJhZnDo&feature=channel_page
Po ku qendron e keqja te informosh njerezit.Qenke lodhur shume me kete mini-shkrim qe kebere !!
Duhet kuptuar se ketu ne forum mund te hyjne perdite anetare te rinj dhe qe ndoshta nuk e dine se cfare eshte NATO , dhe e ndjeva si detyre morale qe te beja nje pershkrim te shkurter se cfare eshte NATO dhe besoj se e bera mire.
Do te kisha dashur qe te mos i ktheni kaq shume ne personale keto tema se ti na qenke edhe anetar i vjeter pale![]()
Plako, po mire or burre i dheut, shpjegim (mire-informim) te duket ai ty? Po aq gje e di edhe faturrina e autobuzit qe ben linjen nga Banka ne Kombinat mer jahu, se do s'do e ka degjuar mijera here keto dite..Nejse, se u lodha me ironira e zenie pa lidhje, ekskjuzemua!
antarsimi i shqiperise ne NATO patjeter qe eshte je hap edhe drejt BE per vet faktin se nje pjese e mire e atyre reformave te realizuara si kusht ga nato jan kusht edhe nga be.mendoj se antarsimi ne nato na tregoi se kryerjen e reformave me te tilla ritme do te shkojme te sigurt drejt be.
Une ketu kam qene o Niko
Ameriken e Kanadane nuk i permenda se nuk jane ne europe, por me kujtove Norvegjine qe eshte antare e NATOs dhe jo e BE-se dhe Islanden gjithashtu, madje kjo e fundit nuk ka ushtri fare lol.
Shqiptari do te bredhe lirshem, nuk i pelcet shume per BE. Hapi rruget dhe ne shqiperi do ngelen vetem politikanet lol.
PS. Teorikisht jam kunder nje antarsimi ne BE, eshte nje "skllaverim" total administrativ dhe ligjor. cdo gje varet nga ata te brukselit.
Kurse ne praktike, them kur do vije ajo dite (antarsimi ne BE) nje ore e me pare se po tja u lesh frenat e qeverise shqipove, leshohen si ne mall te hasmit, keshtu me mire Big Brother, tja u heqe veshin dhe tju fute ndonje shuplake po te jete e mundshme se sa keta matrapazet tane.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Korcar-L1 : 07-04-2009 mė 19:19
Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
xfiles
Une mendoj se pranimi i Shqiperise ne BE nuk eshte i larget.
Duhet te perpiqemi te futemi sa me shpejt ne BE, ne menyre qe te ndihmojme dhe Turqine te futet.
Me nje metropol evropian ne nje pike strategjike nderkombetare si Tirana ,e kemi te sigurte BEne pas 5 vitesh.
BEja i do vendet e vogela si Shqiperia, pasi nuk kane fuqi vendim-marrje dhe kerkojne pak investime te arrijne standartet e parashtruara.
Pas 5 vjetesh Shqiperia ne BE, kohe qe duhet te ofrohet nje infrastrukture moderne.
Ich bin Chef
Ich habe immer recht
Du tust was ich sage
o njerez nuk eshte futja ne struktura nderkombetare shpetimi yne.
vete ne jemi shpetimi yne.
shume bukur e ka thene korcari, futja ne keto struktura do te jete nje roberim i yni prej tyre (megjithese dhe tani nuk eshte se nuk jemi te roberuar). Problemi eshte a do marrim ne kulture qytetare dhe ti shtrohemi punes per kete vend, dhe mos te presim dhurata nga qielli se nuk vijne aq kollaj. Secili sheh interesin e vet dhe per momentin BE nuk ka ndonje interes te ne pasi skemi cti ofrojme me. ato qe kishim i ka marre Greqia dhe Italia per te mos permendur Ameriken pa pasur nevoje qe te integroheshim gjekundi. Tani na mbetet vetem te punojme qe tu ofrojme burime te reja dhe ti joshim shtetet e BE per te na futur ne BE.
Personalisht jam mosperfilles ndaj integrimit ne BE pasi nqs nuk jam i zoti te qendroj me kembet e mia nuk mund te me mbaje BE me paterica te ndryshkura pasi dhe ato do te keputen nje dite.
Keshtu qe PUNONI o njerez, boll festuat se keni bere shume pak deri tani.
Jo nuk eshte keshtu "gesti"
Pranimi ne nato dhe ftuja ne be do jen gjera pozitive per Shqiperin
Me duket sikur dashke ta shofesh shqiperin si ne kohen e xhaxhit qe na kishin bere embargo te gjitha shtetet
per mua esht domethense pranimi ne ne Nato
Cfare po mendoni tani qe hyri shqiperia ne Nato?Besoni se u rregullua cdo gje?Absulutisht jo.S'eshte aspak interesante kur gjysmen e shqiperise e kontrollojne greket ne jug,kurse ne veri serbet fazllica.Natos as i bie shume nder mend se a ka buke per te ngrene shqiperia apo jo.Nato eshte edhe ne kosove po nuk ua dha shtetin shqiptareve te kosoves
Po greqija ne nato ishte po turqia ja mori qipron.Me kete politike qe bejne keta shtetare rrezik pas 3-4 vjetesh greqia ta merr gjysmen e jugut te shqiperise e ta shohim kete fare nato-je..
Ska lidhje fare pse je anetare,kur s'ke ushtri moderne ske aeroplane,tanke,ekonomi te forte.
Shqiperia tashti ka afer 5 mije forca,pa tanke,pa aeroplane,pa kontroll te kufijve.
Kur te doje hyn serbi,greku e italiani po t'i leme euforite se mbetem vetem duke u gezuar per c'do sukses te botes ,ndersa po shkaterrohemi si komb.Qesharake,popull qesharak pa ndenja kombetare.
Me shume dua shqiperine.
Krijoni Kontakt