Postuar mė parė nga
DeuS
Keto shifra i degjova edhe une ne Media, por e dyshova vertetesine e tyre. Qe te jemi brenda temes, une nuk jam kundra anetaresimit, por ne nje shtet demokratik, mendoj se duhet marr mendimi i popullit, apo jo? Te pakten te ishin shperndare disa fletushka, ku te ishin sqaruar te gjitha pikat dhe kriteret qe permban ky anetaresim, me anet pozitive dhe negative, me pergjegjesite qe do kemi dhe me avantazhet qe paraqiten. (qe pohoj ketu qe une vete nuk jam 100% i mire-informuar)
Edhe sikur te ishte nje tentative fallco kjo, perseri do kishte nje efekt pozitiv, sepse te pakten mire-informoheshim, njihnim me afer strukturat nderkombetare dhe sensibilizoheshim me poziten tone ne arenen nderkombetare..
Po kjo eshte ajo qe une plasa duke jua vene ne dukje dhe ju refuzoni ta pranoni. Ne jetojme ne nje diktature moderrne. Ku duke qene qe maxhoranca e popullit (sidomos ato qe dalin neper mitingjet e Sales) jane ne injorance te thelle, qeveria ben si ti doje qejfi dhe nuk e ve tiganin ne zjarr te beje qofte edhe minimalen, por ta gatuan trahanane dhe te drejton lugen ta hash!
Ka edhe nje mungese rrenjesore analistash te mirefillte, per mendimin tim!
Krijoni Kontakt