O femer shtatanike meso te flasesh dhe te shkruash njeher shqip pastaj eja ketu ne forum dhe na rrefe per inteligjencen tende !!!
Azmatike femer, na ben edhe si gje e zgjuar !!!
ps: S'ke faj ti qe e genjen vehten sikur di te flasesh gjuhen shipe, fajin e ka ai katundi yt qe te ka rritur si katundare te lumtur !!!
Blossoms of heaven, Ashes of hell...
Ahuuuuu! I kemi degjuar keto budallalleqe qe direkt pas 2001 dhe atehere s'na kane bere shume pershtypje. Ca ka per te besuar njehere? Qe ishte "e shkruar"?. PF.
Homo sum; humani nil a me alienum puto.
hahahahhahaah e di sa kam qesh re aman un shtatanike????loool
edhe shiko icik ti kalama un skam ardhur ktu as per te bere si e zgjuar kam ardhur thjesht per te kaluar kohen
ty darling po nuk munde ti lexosh mos i shih fare ok
mund te kete gjuha ime ca probleme sepse kam 8 vjet pa ardhur ne shqiperi por besoj se e kuptueshme eshte
p.s. shyqyr qe te kemi ty nga fshati te na mesosh te shkruajme
I DiD NoT AsK 2 B AlBaNiAn , I JuSt GoT LuCkY
AlBaGiRl
epo mire duhet hequr dhe kati 11-te nga ndertesat amerikane tani meqe numri qenka ters
Nqs ke probleme me gjuhen ketu nuk ka asgje te keqe, perkundrazi, Forumi per kete pune eshte te komunikojme dhe te shkruajme ne gjuhen shqipe.
Po mos kerko te justifikosh katunarizmin tend te metropolizuar jashte vendit duke perdorur nje ironi tipike fshatareske.
ps: Ti mund te kesh moshen e vajzes time, keshtu qe ben mire ti kontrollosh fjalet heren tjeter sepse di dhe nje menyre tjeter me ti degjeneruar mushkrite foshnje e lumtur !!
Blossoms of heaven, Ashes of hell...
Eshte e kote te lodhem te shkruaj pasi duket qarte qe ti nuk e kupton se ca shkruaj une...
pastaj ti mund te me qortoje per gjuhen ne nje menyre me te sjellshme apo jo??
edhe sa per infon tende un jam kjo qe jam edhe meqe ty te dukem budallaqe eshte problemi yt se mua nuk ma ndjen per netin
klm
I DiD NoT AsK 2 B AlBaNiAn , I JuSt GoT LuCkY
AlBaGiRl
ajsi gjuha jote eshte e kuptueshme
por fakti qe ke 8 vjet pa vajt ne shqipri nuk eshte justifikim...vetem nqs je mosh shume e vogel.(13-14 e posht)
Krijoni Kontakt