bnik,
rrespekt per dijen tende nga finansat dhe sistemi bankar nderkombtar.une megjithate kam mendimin tim ,qe nuk do te thot se mund te jete edhe i sakt.por,te japesh vleresime se ka nje konspiracion edhe ne shtetet me te medha per zvoglimin e rezervave te arit ne ato vende,per te blere nafte,e se kjo u beka me nje plan te caktuar nga arabet per te sunduar boten, me duket apsurde.jo per dic tjeter,por per nje fakt shume te thjeshte;-edhe ari sot eshte mall si cdo mall tjeter,blihet e shitet lirshem ne cdo burse prestigjioze ne gjithe globin dhe se lidhja qe ju permendni e valutes kombetare me rezervat e arit ne thesarin e shtetit nuk qendron fare.qe nga viti 1972,nese nuk gabohem ne vit,edhe shba-te e kane leshuar kete sistem dhe vlera e valutes se cdo vendi,edhe i dollarit varet nga faktor tjere jasht rezervave te arit ne thesarin e shtetit.
anash averzionit qe mund te kemi per arabet ,kulturen,fene,pamjen,racen e gjuhen e tyre,nje gja duhet pasur parasysh ;ata sot kane parane kesh,dijne te bejne tregti,kane mesuar ligjet e paras dhe per kete arsye jane nje nga partneret kryesor ekonomik te UE,SHBA dhe Japonise.
Kaq ia kam haberin bnik,mos shih kusur...
shnet ,
Krijoni Kontakt