Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 61
    i Krishtere Maska e i krishteri
    Anëtarësuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    660

pergjigje

skerdit !
    kam nje pyetje per te te bere: a e ke lexuar ndonjehere bible edhe a jetuar Jezusin ne jeten tende?
    pres pergjigje!!!
    satanisti !!!

satanisem eshte kur ti shkel nje urdher te Perendise sa do i vogel apo i madh te jete ai. Adami edhe eva gabuan jo se bene nje gje te madhe por hengren nje molle(nuk eshte e rendesishme fruti). a eshte mekat te haet nje molle?mekat eshte kur Perendia urdheron nje gje edhe neve bejme nje tjeter. te beshe mekat do te thote te mallkosh veten, por te mallkosh veten nuk eshte qe Perendia te bene keq por do te thote qe te vritesh me duart e tua. Perendia e vuri njeriun ne nje kryqezim(ne kete jete), sa te rroje do te kete gjithmone mundesine qe te nderroj rruge edhe sikur te kete zgjedhur ate te gabuaren.edhe kur njeru zgjedh rrugen e gabuar Perendia i rri prane edhe do qe ta ndihmoje, biles kur njeriu vuan Perendia vuan ne zemren e vet por nuk mund te beje gje sepse duhet qe njeriu ta lejohi te hyje ne jeten e vet!!!

Zoti te ndihmofte ne zgjedhjen e rruges!!!
    Tani pra keto tri gjera mbeten:
    Besimi, Shpresa dhe Dashuria;
    Por me e madhja nga keto eshte
    DASHURIA

Zoti ju bekofte te gjitheve

ANTIKRISHT I NDERUAR Maska e Satanisti
    Anëtarësuar
    06-05-2002
    Vendndodhja
    FERR
    Postime
    78
    dicka per krishterin

te lutem te me permendesh pak ato 7 mekatet e famshme,se nuk i kam shume te qarte.dhe nuk e kuptoj se si nje Njeri mund te jete i lumtur pa to.

i/e regjistruar Maska e Shpresmiri
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Zagreb (CRO)
    Postime
    405
    Satanist (i vetëquajtur shpresoj), cilat janë vlerat e satanizmit në të cilat bazohet ai?
    Ky është kusht për të biseduar me ty! Pra, edhe një herë, mos harro: VLERAT!

+
    IHS

i/e regjistruar Maska e skerdi
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Toronto
    Postime
    138

Te krishterit

Patjeter qe e kam lexuar, para 10 vjetesh. Eshte interesante se muajt e fundit kam dashur ta lexoj prape, e sigurisht nga nje drejtim tjeter pasi besimet dhe njohurite e mia kane ndryshuar shume gjate 10 viteve te fundit. Po ke pyetje, i mirepres, jam i interesuar.

Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Toronto
    Postime
    138

Satanistit

Me duket se nuk me ke kuptuar qarte. Lexo prape postimin tim me kujdes. Se c'thote bibla per satanizmin, nuk me intereson. Jam dakort me ty qe satanizmi eshte nje fe si te tjerat, pavaresisht se nuk besoj ne te. Ateistet nuk besojne ne zot, satanistet kane zotin e tyre.

Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Toronto
    Postime
    138

Principi i nente i Satanit

SATANISTIT. Shkova ne www.churchofsatan.com. Te them te drejten Principi i nente i Satanit me pelqeu, sa per te tjerat nuk jam shume i interesuar. Doja te te beja nje pyetje te sinqerte: perse te terheq satanizmi, mos e ben vetem sa per te qene "cool" e per te terhequr vemendje.
    Per mua satanizmi eshte krijuar nga gabimet e kishes katolike, po ty te te shkon ne mendje kjo gje?

I Krishtere!
    Harrova. Sic thashe me pare Biblen e kam lexuar dhe Krishtin kujtoja se e kisha jetuar, por ishte vetem nje vegim. Po ti si e jeton Krishtin?

ANTIKRISHT I NDERUAR Maska e Satanisti
    Anëtarësuar
    06-05-2002
    Vendndodhja
    FERR
    Postime
    78
    skerdit
    gezohem qe more mundimin qe te vizitoje sitin dhe te falenderoj.
    te them te drejten me pare,degjoja muzike metal (akoma degjoj)
    dhe ato kishin pikepamje te tjera,dhe ndoshta nga jeta ime,fillova qe te besoja ne nje "satan" qe e krijova vete,si nje zot kunder jetes,zoti i ferrit,i cili per mua personifikonte vdekjen.pastaj,u perpoqa qe te merrja info,dhe zbulova dicka tjeter,pra filozofine e anton la vey (e pranoj qe ka baze ne gabimet e bibles,megjithate ajo eshte si nje permbledhje e shume filozofeve dhe e mendjeve te medha,si psh Nietzsche me konceptin e Mbinjeriut).

e theksoj per ty dhe per te tjere,qe nuk eshte nje forme per tu quajtur cool,sepse mua sme pelqen etiketa "I keqi".ne fakt nqs ndonjeri nga ju do te me njihte,do te lexonte me siguri info rreth satanizmit.pra mos me imagjinoni me Brire,sic kane bere shume.

tani kam frike se jam teper medioker per te qene nje satanist.sa me shume qe lexoj aq me teper mendoj se nuk e kam ate "madheshtine" prej satanisti.

i/e regjistruar Maska e Jerina
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    8

Per Skerdin

"Per mua satanizmi eshte krijuar nga gabimet e kishes katolike, po ty te te shkon ne mendje kjo gje?"

Skerdi, do doja te dija valle ku jeni bazuar qe shprehni dicka te tille qe "satanizmi eshte krijuar nga gabimet e kishes katolike"?
    Prá, mallkue njaj bir Shqyptari,
    Qi ketë gjuhë të Perendís,
    Trashigim, qi na la i Pari,
    Trashigim s'i a lên ai fmís;
    Edhè atij i u thaftë, po, goja,
    Qi e perbuzë ketë gjuhë hyjnore;
    Qi n'gjuhë t'huej,kúr s'âsht nevoja,
    Flet e t'veten lên mbas dore.

Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Toronto
    Postime
    138

Jerines

Pse Satanizmi u krijua si rezultat i gabimeve te kishes katolike?
    Kisha katolike flet me shume per mekatet e njerezve dhe ferrin qe i pret se sa dashurine e pakufizuar te zotit (pavaresisht se dihet se shume nga papet e Vatikanit qene nga mekataret me te medhenj qe ka pare njerezimi, vodhen thesarin e Vatikanit dhe u larguan me prostituta, per te mos permendur ketu dhunimet ndaj femijeve te vegjel dhe vitet e inkuizicionit).
    Njerezit qe krijuan dhe bashkuan satanizmin kishin nevoje per nje dashuri te zotit pa iu vene kushte se do te shkonin ne ferr etj.
    Kusht i domosdoshem per tu afruar me zotin ishte ndermjetesia me kishen, pavaresisht nga korupsioni i kishes dhe nderhyrja ne politike etj. Kisha ne njefare menyre e la njerezit te tradhtuar, lekundi besimin e njerezve tek zoti dhe i detyroi ata te shikojne per alternativa te tjera (budizmi, ateizmi, satanizmi etj.)

MusLiman El-Hamduli-Lah
    Anëtarësuar
    16-10-2007
    Vendndodhja
    Kur'an 19:32 Muhammedi: Me ka bere te miresjellshem ndaj nenes sime, e nuk me ka bere krye larte e as te padegjueshem.||Bible Gjoni 2:4 Jezui iu pergjegj Marise: Grua, se cdo bej une, eshte puna ime jo e puna jote?
    Postime
    111
    Satanist

A vertet je Satanist?

ke ardhuron ti? nuk ndermend te te jap kshiLLa, vetem pyetje kurioze.
    kam degjuar qe ka 2 lloje satanista:
    1.beson qe egziston djaLLi
    2.Nuk beson qe ekziston mirepo vetem e mbajn si figure...

Na flit pak per vehten tende kisha pas cef me te ndegju, si te lindi ideja te behesh satanist nese je?!...
    Jezusi:
    "Unë jam i dërguar vetëm te delet e humbura të shtëpisë së Izraelit."(Mateu15:24)

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fe Ç'është, Komb Ç'është.'
    Nga Redi në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 15-12-2017, 09:11
  2. Satanizmi
    Nga SuNRiSeR në forumin Agnosticizëm dhe ateizëm
    Përgjigje: 103
    Postimi i Fundit: 14-10-2016, 07:14
  3. Ç'eshte Sistemi Operativ, Hardveri, Softveri?
    Nga Aurora00 në forumin Pyetni ekspertët
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 16-04-2006, 15:33
  4. Satanizmi kundrejt adhurimit të "djallit"
    Nga SuNRiSeR në forumin Agnosticizëm dhe ateizëm
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 25-06-2003, 14:32
  5. C'eshte e Perendise, dhe c'eshte e njeriut.
    Nga deshmuesi në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 22-08-2002, 00:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •