Satanizmi më duket plotësisht jashtë arsyes. Për shkak se për derisa beson Satanin, dmth i beson ato libra që e përmendin Satanin, dmth beson Biblën e Kuranin, dmth beson librat të cilat nuk i beson.
Satanizmi më duket plotësisht jashtë arsyes. Për shkak se për derisa beson Satanin, dmth i beson ato libra që e përmendin Satanin, dmth beson Biblën e Kuranin, dmth beson librat të cilat nuk i beson.
Cka eshte satanizmi per mua? Asgje hiq. Let's take one example. Kjo eshte sikur te kesh dy banane, njeren te mire, tjetren te kalbur. Por kete te miren e kane keqperdorur njerezit dhe e kane hudhur qe dikush te rreshqase dhe ta theje koken, satanisti zgjedh kete te keqen sepse ate te miren e njeh si te keqe (nga gabimi e keqperdorimi i njerezve) ose nga mendjemadhesia ose qe te terheqe vemendje. Kush eshte per mua nje satanist. Nje njeri i humbur e injorant i jetes qe nuk mund as te mendoje. A eshte rrezik satanizmi per besimin krishter, 0.1 % paraqet rrezik, sepse dihet se eshte besim i humbur. Me shume rrezik jane disa kulte qe pretendojne se i sherbejne Zotit sesa satanizmi.![]()
Me aq sa kam degjuar ( tek Radio Maria) kemi te bejme me Satane , kur shejtani prezantohet si perendi, kur ujku vishet si qengj , apo edhe kur nuk reagon ndaj mekatit nepermjet heshtjes!
Sipas ,saj ,satanizem ,eshte edhe atehere kur perdoret(abuzohet) meshira hyjnore ,per te justifikuar te keqen ose ,mekatin duke u tunduar se zoti te fal gjithmone
Ndryshuar për herë të fundit nga brandon : 25-04-2009 më 18:50
La vida es un carnaval
Nëse Satanizmi kuptohet si diçka e keqe që i kanoset njerëzimit dhe krishterimi si shpëtim për njerëzimin, atëherë me plot të drejtë mund të them se Satanizmi është Krishterim dhe anasjelltas.
Satanzmi eshte nje filozofi mjaft e keqkuptuar dhe e demonizuar, kur ne fakt eshte filozofia e vete natyres.
P.S. Te mos ngaterrojme satanistet e vertete nga satanistet Teist qe efektivisht besojne ne Djall pak a shume si besimtaret qe besojne ne zot.
Stanizem eshte cdo lloj religjioni qe ekziston ne bote deri me sot. Ndersa te gjithe besimtaret jane sherbetore te satanes.
Religjioni eshte kryekeput kundernjerzor dhe si i tille armik i njerezimit.
Ne fakt, eshte semundje psiqike.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
une po flisja pr satanizmin si filozofi, jo si fe.
Gogolizmi apo shtrigizmi i te rriturve. Thjesht semundje mendore
Kur jam rrethuar nga njerëz të vegjël s'ndjej madhështi, por mjerim! M.Roçi
Krijoni Kontakt