Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 60
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-03-2005
    Postime
    926
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    ...Please don't quit your day and night job...
    Thx

Sa pėr statistik.

Une kam mbi 4 vjet ne F. Sh. dhe kam bere 627 posime (mesatarisht 0.43 postime/ditė)

Ti nuk ke as 2 muaj ne F. Sh. dhe ke bere 345 postime (mesatarisht 7.04 postime/ditė)

Citim Postuar mė parė nga Antimafia Lexo Postimin
    Sa pėr statistik.

Une kam mbi 4 vjet ne F. Sh. dhe kam bere 627 posime (mesatarisht 0.43 postime/ditė)

Ti nuk ke as 2 muaj ne F. Sh. dhe ke bere 345 postime (mesatarisht 7.04 postime/ditė)

Edhe?!

E kupton ti ca te kam shkruar dhe per cfare, apo do qe te ta perkthej?!

Po tani ca te paska gjet qe i qenke futur FSH-se me koke apo tani i duhesh partise dhe Sales meqe jeni ne prage zgjedhjesh?!

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Sa pėr statistik.

po kjo ma e mencur eshte a nuk e she a fjalet qe i fol kjo as Obama si leviz
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Fiks Fare

Moj Shqypni e mjera Shqypni
    Kush t'ka 'shtie' me 'krye' n'hi!

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Ajola!

sot nga ora 6 e pashe AJOLEN,

ne tv o me sexy

me zgjenjeu
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-03-2005
    Postime
    926

...Po tani ca te paska gjet qe i qenke futur FSH-se me koke apo tani i duhesh partise dhe Sales meqe jeni ne prage zgjedhjesh?!
    E di ate barsaleten " Nji, Baba"
    Edhe une ate teori ndjek ne Forum.

Nuk vij ne FSH per te bere propogande, sepse kjo do ishte propoganda me mė pa rendiment, qe mund te bej dikush.
    Ketu ku kampet jane vene perball njeri-tjetrit "Me thikė nė dhėmbė", vetem ndonje fyēke qe jeton fjala-vjen ne amerike, mund ti duket se po i sherben partise dhe Edi Rames me ēdo postim.
    Kam vende, forma dhe menyra te tjera per te kontribuar per fitoren e PD-se dhe sigurisht edhe te Prof. Dr. Berishės me 28 Qershor.

Tung

E di ate barsaleten " Nji, Baba"
    Edhe une ate teori ndjek ne Forum.

Nuk vij ne FSH per te bere propogande, sepse kjo do ishte propoganda me mė pa rendiment, qe mund te bej dikush.
    Ketu ku kampet jane vene perball njeri-tjetrit "Me thikė nė dhėmbė", vetem ndonje fyēke qe jeton fjala-vjen ne amerike, mund ti duket se po i sherben partise dhe Edi Rames me ēdo postim.
    Kam vende, forma dhe menyra te tjera per te kontribuar per fitoren e PD-se dhe sigurisht edhe te Prof. Dr. Berishės me 28 Qershor.

Tung

Ajo qe vertet me hap barkun cdo dite e me shume ne kete forum eshte kur shoh nivelin skandaloz te shume meshkujve te cilet kur nuk kane se c'te thone, ofendojne me keq se grate e liga. Vertet fatkeqsi, megjithate nuk pres asgje me teper nga burreca si puna jote, te cilet kane zgjedhur si menyre te ekzistences dhe mbijeteses se tyre, lepirjen e menderes se Z. Enver...oops me fal, Z. Sali. Ju uroj fat ne kete mision qe i keni vene vetes.

Nuk jam ketu te mbroj nje parti apo nje tjeter apo individ te vecante sepse politika shqiptare eshte nje failure ne cdo aspekt ta shikosh, por si shume te rinj shqiptare neper bote thjesht nuk e honeps dot verberine patollogjike qe shume zvarraniker si puna jote kane ne kete forum. Me tragjike akoma eshte fakti se si harrojne se nga vijne dhe jane pikerisht keta qe jane pjellat e komunisteve dhe qe bejne viktimen, megjithate ju pershendes sepse ja keni marre doren dhe ajo fale merites se mesuesit tuaj.

Lux Libera Nos Maska e Shkelqesia_E_Tij
    Anėtarėsuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Where ladies pray the God
    Postime
    1,028

Tung[/B]

O ti lum miku, po prit njeher te behen zgjedhjet pastaj dil dhe ulerrit rrugeve te Tirones apo te New York-ut per fitoren e enverosalisteve.

Besoj se do ishte me korrekte dhe me kontemporane, apo jo ?

Nqs je salist me bindje dhe vizione, me vjen keq miku im, por ti si dhe shume te tjere DEMOKRACISE i keni ngaterruar adresen !!

Blossoms of heaven, Ashes of hell...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-03-2005
    Postime
    926
    Ajo qe vertet me hap barkun cdo dite e me shume ne kete forum eshte kur shoh nivelin skandaloz te shume meshkujve te cilet kur nuk kane se c'te thone, ofendojne me keq se grate e liga. Vertet fatkeqsi, megjithate nuk pres asgje me teper nga burreca si puna jote, te cilet kane zgjedhur si menyre te ekzistences dhe mbijeteses se tyre, lepirjen e menderes se Z. Enver...oops me fal, Z. Sali. Ju uroj fat ne kete mision qe i keni vene vetes.
    Pu.ssy!

Ne qofte se ti e ke qef me te shame, me fjal te ndyra, me S&M, apo ku ta di une se ēfar..., ateher te sugjeroj te mos rrish gjith diten para PC, por te dalesh e te gjesh dike per kete pune (sigurisht qe kjo do te funksiononte vetem nese i ploteson parametrat fizik)
    Perndryshe, te sygjeroj ndonje forum tjeter, pu mund te degjosh te gjitha ato fjale qe ke deshire, derisa te bjer termeti.

Nuk jam ketu te mbroj nje parti apo nje tjeter apo individ te vecante sepse politika shqiptare eshte nje failure ne cdo aspekt ta shikosh, por si shume te rinj shqiptare neper bote thjesht nuk e honeps dot verberine patollogjike qe shume zvarraniker si puna jote kane ne kete forum. Me tragjike akoma eshte fakti se si harrojne se nga vijne dhe jane pikerisht keta qe jane pjellat e komunisteve dhe qe bejne viktimen, megjithate ju pershendes sepse ja keni marre doren dhe ajo fale merites se mesuesit tuaj.

D.m.th. vjen ne forum dhe ofendon njerzit pa te pasur borxh dhe pa patur ndonje interes material, por vetem se nuk te pelqen mendimi tyre???!!!
    Pfifiuuuuuuuuuuuuu. Hajde carac hajde.
    Po pse nuk thu mi goc se ti qenke aq keq , sa nuk mund tė tė lėsh dot as te semafori (edhe nese i ploteson parametrat fizik).

Ika tani se lash nam duke harxhuar kohen me ty.

Na na na naaaaaaaaaaaaaaaaa!
    Mos e prek qesen me Chips.
    Nuk eshte kjo zgjidhja.

Pu.ssy!

Ne qofte se ti e ke qef me te shame, me fjal te ndyra, me S&M, apo ku ta di une se ēfar..., ateher te sugjeroj te mos rrish gjith diten para PC, por te dalesh e te gjesh dike per kete pune (sigurisht qe kjo do te funksiononte vetem nese i ploteson parametrat fizik)
    Perndryshe, te sygjeroj ndonje forum tjeter, pu mund te degjosh te gjitha ato fjale qe ke deshire, derisa te bjer termeti.
    Hahahahahahhahahahahahahahahahhahahahaha o zot sa kam qesh

Ajo sharje me siper ju thuhet meshkujve o idiot kur tregon se jane shume frikacak...hahahahhahaha te lutem m'u zhduk dhe mos me cito me se ti po ben dhe eprorin tend Sal te duket me mend.

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Tema tė Ngjashme

1. Fatos Nano: PS ka per ti humbur zgjedhjet e qershorit
    Nga juanito02 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 100
    Postimi i Fundit: 21-06-2009, 07:02
  2. Godo: Zgjedhjet, pėrgjegjėsi e Berishės
    Nga Albmaster nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 13-11-2008, 15:55
  3. Kėrcėnime me armė nė qėndrat e votimit nė zgjedhjet e 1921
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-07-2005, 20:27
  4. Vetėm shqiptarėt mund t'i fitojnė zgjedhjet
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-06-2005, 01:24
  5. Strategjia e opozitės nė zgjedhjet lokale
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 08-08-2003, 11:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •