Zoteri, nese une paskam calim ne intelekt, kjo eshte dicka qe edhe mund te ndreqet me perpjekje e zotim dhe falemnderit qe ma ve ne dukje, sepse me ndihmon te dalloj ne difekt timin e ta rektifikoj ate. Por, me intelektin tim te varfer (ne krahasim me tendin) une nuk kuptoj c'kerkon nga une ti, kur tema u nis me nje pyetje retorike dhe me venien ne dukje te nje aktualiteti qe ndodhi me te vertete. Tani nese ti kerkon te postosh e te besh lojra fjalesh, bujrum, se te mbaj si ping-pong tere diten dhe nuk lodhem me ty, por nese kerkon fakte, mjafton te gerrmosh ne te njejtat burime mediatike ku u informova edhe une ..dhe madje po e ndiqja live tere diten, kur vete opozita juaj, e vuri ne dukje.
Ta thash njehere me siper. Une nuk kam qellim percarjen, se i percare ke lindur ore matuf dhe perdridhu e ster-perdridhu ti ketu apo atje ku merr fryme njelloj si kanguri, ky eshte fakt. Ne gjakun tend e timin, historia ka treguar qe buron nje mangesi e madhe, e cila eshte Bashkimi, renia ne ujdi dhe pajtimi, per nje kauze te perbashket. Pra, nuk ka c'percahesh me ti as une zoteri. Ti apo te tjeret, per vijani emrin si te doni, se nuk me rruhet oxhaku fare.
Ne lidhje me pyetjen tende, meqe akoma dyshon vertetesine e pohimit tim, nuk do te te sjell fare material nga media, por per te te ndihmuar ty, ne menyre qe te te zgjoj pak deshiren per tu informuar, po te le te gerrmosh vete...ndoshta mesohesh. Ketu ne forum, ne faqen e pare te kesaj teme, ke edhe nje artikull ku permendet ky fenomen.
Krijoni Kontakt