Close
Faqja 9 prej 19 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 189
    Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Hahaha nuk na the gje, thotka cuni.
    Po nese ka dikush rendin te thote dicka, je ti. Cudi qe paske lexuar postimin tim, kur une shprehimisht deklarova se dyshoj vertetesine e pohimeve tua, titullit te temes. Kur te dyshohet pohimi dhe ti nuk sjell fakte per vertetesine objektive te tij, atehere edhe nese nuk te replikon askush as nje fjale tjeter, ti ke humbur debatin. Verteto se pari pohimin tend, pastaj do te mund te "lexosh" motivet e mia ("justifikim i pabazuar"). Ke nje calim ne intelekt.
    Zoteri, nese une paskam calim ne intelekt, kjo eshte dicka qe edhe mund te ndreqet me perpjekje e zotim dhe falemnderit qe ma ve ne dukje, sepse me ndihmon te dalloj ne difekt timin e ta rektifikoj ate. Por, me intelektin tim te varfer (ne krahasim me tendin) une nuk kuptoj c'kerkon nga une ti, kur tema u nis me nje pyetje retorike dhe me venien ne dukje te nje aktualiteti qe ndodhi me te vertete. Tani nese ti kerkon te postosh e te besh lojra fjalesh, bujrum, se te mbaj si ping-pong tere diten dhe nuk lodhem me ty, por nese kerkon fakte, mjafton te gerrmosh ne te njejtat burime mediatike ku u informova edhe une ..dhe madje po e ndiqja live tere diten, kur vete opozita juaj, e vuri ne dukje.

Ta thash njehere me siper. Une nuk kam qellim percarjen, se i percare ke lindur ore matuf dhe perdridhu e ster-perdridhu ti ketu apo atje ku merr fryme njelloj si kanguri, ky eshte fakt. Ne gjakun tend e timin, historia ka treguar qe buron nje mangesi e madhe, e cila eshte Bashkimi, renia ne ujdi dhe pajtimi, per nje kauze te perbashket. Pra, nuk ka c'percahesh me ti as une zoteri. Ti apo te tjeret, per vijani emrin si te doni, se nuk me rruhet oxhaku fare.

Ne lidhje me pyetjen tende, meqe akoma dyshon vertetesine e pohimit tim, nuk do te te sjell fare material nga media, por per te te ndihmuar ty, ne menyre qe te te zgjoj pak deshiren per tu informuar, po te le te gerrmosh vete...ndoshta mesohesh. Ketu ne forum, ne faqen e pare te kesaj teme, ke edhe nje artikull ku permendet ky fenomen.

Citim Postuar mė parė nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Kosove, opozita: Neglizhim per festen e NATO-s

05/04/2009 19:25

Kosove, opozita: Neglizhim per festen e NATO-s

Opozita ne Kosove kritikoi qeverine se e ka neglizhuar anetaresimin e Shqiperise ne NATO dhe nuk organizoi asnje manifestim festiv per kete ngjarje te rendesishme per te gjithe shqiptaret, pavaresisht ku jetojne.

Partite opozitare shprehen te zhgenjyera per mungesen e organizimeve ne diten e shenuar per kombin shqiptar.

PSKD-ja dhe AAK e konsiderojne kete neglizhence totale per kete dite te madhe, ku ka nje fillim te ri per te gjithe rajonin.

Top Channel

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Citim Postuar mė parė nga shigjeta Lexo Postimin
    Une edhe sikur te vazhdoj me debate, edhe sikur te marr edhe ndonje deklarate personale nga Sejdiua apo Thaci pse nuk u bene me shume festime qeveritare ne Kosove dhe perseri te thuash -" nuk jam i sqaruar/pergjigje shabllone/justifikime.." Vetem te thuash qe argumentat jane justifikime, nuk i ben ato vertete justifikime
    Kohet kane ndryshuar, nuk jemi me ne kohen e shperthimit te depove dhe trazirave. Jemi ne kohen kur nje shtet i dyte me etnicitet shqiptar po perpiqet te njihet ligjerisht i pavarur. Prandaj termi "Shqiperi e madhe" nuk mund te krijoj te njejtin efekt duke u perdorur nga grupet antishqiptare. Si shtet i pavarur (per arsyet qe permenda ne postimin e meparshem) Kosova nuk mund ta festoj zyrtarisht me shume hyrjen e Shqiperise ne NATO.
    We're gonna agree to disagree...
    Kjo, meqe gjithmone kam debatuar me kenaqesi e qetesi me ty!

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    We're gonna agree to disagree...
    Cf. Firma ime.
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Grupo, mos me ngaterro mua me lloj lloj pesticidesh e pederastesh qe shkruajne ne forum me nickname te ndryshem. Une jam DeuS! I mire apo i keq, nuk me rruhet per askend, sepse shpreh mendimin tim dhe kete ndryshe nga ca te tjere e shpreh jo ashtu sic e di apo ma kane thene, por sic e mendoj! Me mua nuk ka pallavra dhe dy-fytyresi ashtu sic mundohet Brari me shoke te me reklamojne. Me mua e ke muhabetin taze surratit dhe asnjehere mos me dysho qe mund te bej gafen pidhucake te futem e te shkruaj me emer tjeter. Kam ca vite ne kete forum dhe miqte e mi virtuale mund te ta vertetojne kete gje. Prandaj, tjeter here, mati fjalet dhe akuzimet, se ndryshe flas me Bkarin qe o burre i vjeter ne moshe dhe eshte thartuar, ndryshe me te tjeret.
    Ēuditem pėrse nuk mė jipje njė pėrgjigje mė tė gjatė.

Mirė pra, paske dhėnė mendimin tėnd, dhe tash qejfe qejfe kjo dynja, edhe unė dhashė mendimin tim. Mos i mat fjalėt ti, nuk i mat as unė. Hajt grupo udhės tande.

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220

Tirana feston – Prishtina pushon

Gentiana Kelmendi

Ashtu si ēdo tė diel ku administrata, dyqanet, shkollat, dhe institucionet e tjera nė Kosovė bien nė qetėsi, edhe tė dielėn e 5 prillit Prishtina dhe qytetet e tjera tė shtetit mė tė ri nė Botė, e presin kėtė fundjavė nė qetėsi .

Shqipėria nė NATO, konsiderohet si mė e rėndėsishme pėr Shqipėrinė pas shpalljes se pavarėsisė mė 28 Nėntor 1912 .
    Me 4 dhe 5 prill, Tirana u mbush me qindra mijėra qytetarė, pėr tė festuar kėtė ngjarje kaq tė rėndėsishme, kaq unike, kėtė arritje pėr shtetin shqiptar.

Deklaratat publike tė lidershipit shqiptar, tė shoqėruara nga fishekzjarrė, koncerte e njė sėrė aktivitetesh tė ndryshme festive, sjellin rrahje tė forta zemre te shqiptarėt .
    Por , Kosova , ashtu si ēdo tė diel, pushon… Rrugėt e kryeqytetit dhe qyteteve tė tjera vazhdojnė qetėsinė, vazhdojnė rutinėn e zakonshme tė fundjavės.

Po ti hedhim njė mėndje ose njė sy arkivave shumė tė freskėta, siē ėshtė ngjarja historike e pavarėsisė sė Kosovės, shohim Shqipėrinė nė shesh, shohim qytetarėt nė kulmin e lumturisė dhe festimit.

Ne datėn 17 shkurt tė vitit 2008, agjenda e Shqipėrisė ishte e tej mbushur, madje edhe te qytetarėt e thjeshtė. Nė ditarėt e tyre atė ditė ata shkruan “Sot shpallet Pavarėsia e Kosovės . Unė dhe familja ime sot do tė festojmė”.

Kjo festė ka vazhduar edhe nė njė vjetorin e Pavarėsisė sė Kosovės, ku me ditė e hapnin ēdo edicion tė lajmeve me lajmin e festive tė mėdha qė po bėheshin nė Kosovė, Maqedoni por edhe nė Shqipėri. Edhe nė kėtė pėrvjetor, shqiptarėt, mbushėn sėrish sheshet dhe bulevardet kryesore pėr tė festuar kėtė ngjarje historike te vėllezėrve kosovarė.

Ndėrkohė pėr hyrjen e Shqipėrisė nė Aleancės Euroatlantike, shqiptarėt e Maqedonisė organizojnė koncerte, festojnė dhe i gėzohen kėsaj dite tejet tė rėndėsishme pėr shqiptarėt, Kosova vazhdon gjumin e saj tė thellė . Njė sy mbyllė e njė vesh shurdhėr. Disa deklarata urimi, dhe kaq.

Po ku qėndron problemi, pse kjo neglizhencė ?

Tė themi se qeveria dhe politika e ka fajin ėshtė shumė e lehtė. Por ne po flasim pėr vėllezėrit shqiptarė, pėr ata qė na kanė dhėnė aq shumė.
    Po ta mendojmė mė thellėsisht, na kthehen nė memorie shumė gjėra, shumė ngjarje, shumė fytyra njerėzish.

Tė imagjinojmė sikur tė mblidheshin pėr tė festuar pėr Shqipėrinė, vetėm, shqiptarė nga Kosova qė gjatė kohės sė luftės kanė gjetur njė strehė, njė pushkė, njė gotė ujė e njė mbėshtetje tek vėllezėrit shqiptarė, Kosova do festonte e do buēiste nga festa.
    Por… Edhe ata qytetarė po pushojnė, po i kėnaqen qetėsisė.

Nė fakt, ėshtė shumė e ēuditshme, e pakuptueshme. Nuk pajtohem me asnjė argument, me asnjė arsyetim, madje as me fajin jetim.
    Tė gjithė ata kosovarė qė jetojnė, studiojnė e punojnė nė Shqipėri, u ndien tė turpėruar, u ndien tė vegjėl, memec pėrballė kėtij fakti.
    Aq pak vlerė e rėndėsi paska pėr ne Shqipėria dhe arritjet e saj?
    Tė paktėn falėnderues nuk u treguam dot pėr ato ēfarė bėri dhe po vazhdon tė bėjė ajo pėr Kosovėn?

Mė vie turp, tė pėrballem me kolegėt e punės kėtu nė Tiranė. Nuk kam argumente, nuk kam armė tė mbrohem, madje as armė tė ftohtė.

Sot, Kosova ime, mė vjen turp pėr ty.
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

Eh, Gentiana Kelmendi, kėsaj i thonė:
    1. Kapėrceva Drinin, ta.....
    ose
    2. Ti me bukė, unė me gur!
    ose
    3. Bukėshkalė

Mė fla zonjė, por u mendova u mendova cfarė tė shkruaj dhe ma mori mendja me kėto dy- tri fjalė tė urta e pėrmbusha mllefin tim!
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Mė vie turp, tė pėrballem me kolegėt e punės kėtu nė Tiranė. Nuk kam argumente, nuk kam armė tė mbrohem, madje as armė tė ftohtė.

Sot, Kosova ime, mė vjen turp pėr ty.
    S`ka pse te te vije turp. Kosova ka punet e veta e s`ka kohe te merret me tonat. Hyjme apo jo ne ne NATO, Kosoves as i shtohet e as i pakesohet gje. Me duket nje veprim racional i kosovareve mossolidarizimi per futjen e Shqiperie ne nje aleance ku ata s`perfitojne gje.

Do te deshiroja qe edhe ne shqiptaret dhe qeveria jone te ishin po aq racionale, gje qe me sa duket nuk ka per te ndodhur.

Pervec kesaj qeveria shqiptare ka hedhur 850 milion dollare per ndertimin e Rruges Durres-Kukes duke synuar edhe si nje rruge patriotike e cila i intereson edhe Kosoves, ne nje kohe qe ne Shqiperi ka familje qe nuk ngopin barkun me buke.

Shpresoj qe te emancipohet sa me shpejt shoqeria shqiptare dhe te veproje me aresye e jo me pasione te semura "nacionaliste", e duke kerkuar llogari se ku shkojne parate e veta.

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin
    S`ka pse te te vije turp. Kosova ka punet e veta e s`ka kohe te merret me tonat. Hyjme apo jo ne ne NATO, Kosoves as i shtohet e as i pakesohet gje. Me duket nje veprim racional i kosovareve mossolidarizimi per futjen e Shqiperie ne nje aleance ku ata s`perfitojne gje.

Do te deshiroja qe edhe ne shqiptaret dhe qeveria jone te ishin po aq racionale, gje qe me sa duket nuk ka per te ndodhur.

Pervec kesaj qeveria shqiptare ka hedhur 850 milion dollare per ndertimin e Rruges Durres-Kukes duke synuar edhe si nje rruge patriotike e cila i intereson edhe Kosoves, ne nje kohe qe ne Shqiperi ka familje qe nuk ngopin barkun me buke.

Shpresoj qe te emancipohet sa me shpejt shoqeria shqiptare dhe te veproje me aresye e jo me pasione te semura "nacionaliste", e duke kerkuar llogari se ku shkojne parate e veta.
    Ik mer tr@pi i vogel. Pavarsisht, se cte thote Janulla me shoket e vete pipa papa Janis, shqiptaret do te afrohen e bashkohen me njeri tjetrin. Koha po e tregon vete kete gje. Ata s'jane kosovare, po jane shqiptar te Kosoves, sic ka shqiptar Maqedonie,Mali te Zi, Ēamerie e Greqie. Fiksoje kte gje te ai truni yt miushoid.
    Life's too short to remove USB safely.

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    Ik mer tr@pi i vogel. Pavarsisht, se cte thote Janulla me shoket e vete pipa papa Janis, shqiptaret do te afrohen e bashkohen me njeri tjetrin. Koha po e tregon vete kete gje. Ata s'jane kosovare, po jane shqiptar te Kosoves, sic ka shqiptar Maqedonie,Mali te Zi, Ēamerie e Greqie. Fiksoje kte gje te ai truni yt miushoid.
    Mos u nxito, e mos u rrembe e mos shaj kot se koti, se nuk kam dale ne forum per te share njeri, por jap vetem mendimin tim llogjik. E mos perzjej figura fetare qe s`kane lidhje me temen.

Keto qe thua ti i hedh poshte vete realiteti kosovar dhe shqiptar, ku sic thote edhe tema, kosovareve as qe j`u bie nder mend ne hyn Shqiperia ne NATO, BE, a ndokund tjeter. Ne se ti nuk je dakord kjo eshte puna jote, por mos perziej Kosoven e Shqiperine ne keto pune.

Ka ardhur koha qe gjithkush te shohe punet e veta. E kam per detyre te mendoj per te varferit e Shqiperise e jo te hidhen 850 milion USD per nje rruge e cila me shume eshte rruge "patriotike".
    Normal qe rruga do te behej, por mund te ishte shtyre ne kohe, sepse shume familje ne nevoje ne Shqiperi s`mbushin dot barkun me buke. Flas ne emer te luftes kunder varferise.

Ky eshte mendimi im. Nuk imponoj mendim dhe nuk dua qe te tjeret te me imponojne, pale me te me shajne (duke shkelur edhe tolerancen fetare).

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Ka ardhur koha qe gjithkush te shohe punet e veta. E kam per detyre te mendoj per te varferit e Shqiperise e jo te hidhen 850 milion USD per nje rruge e cila me shume eshte rruge "patriotike".
    Kjo "rruga patriotike" mund tė sjellė shumė tepėr sesa 850.000 pėr mė tė varfėrit e tė varfėrve tė Shqipėrisė.

Gegė veriorė qė deri sot janė pothuajse tė shkatėrruar nga politikat e kėqija ekonomike, qė nga hapja e rrugės do tė pasurohen, pėr shkak tė lėvizjes mė tė madhe tė njerėzve mallrave etj. Mund t'a marrėsh me mend se sa lokalet mund tė hapen nė atė rrugė.

Faqja 9 prej 19 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dardani apo Kosovė
    Nga Statovci nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:31
  2. Kombin shqiptar 7 milionėsh nė Ballkan e kanė mbuluar retė e zeza
    Nga Davius nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  3. Kosova: unjust politics
    Nga bqato nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 06-10-2006, 08:07
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •