Close
Faqja 0 prej 19 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 189
    Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319

Shqiperia ne NATO - Kosova nuk feston fare!

Shqiperia me ne fund, anetaresohet ne NATO!
    Rendesia dhe vlerat e kesaj ngjarje historike per Shqiptaret, tashme eshte permendur dhe ster-permendur ne shume tema te ndryshme ketu, prandaj nuk po e zgjas dhe po dal menjehere tek pyetja ime:

Si shpjegohet qe Kosova nuk festoi absolutisht fare?!

Nje atmosfere komplet ndryshe ne Maqedoni, ku shqiptaret atje edhe pse akoma jo te lire, festonin sot dhe si gjithmone prane Shqiperise se Madhe, mendoj se hareja dhe dimensioni i festes, nuk ndryshonte aspak nga vellezerit e tyre ne Shqiperi!

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    Keshtu eshte kur pamvarsine ta sjellin te tjeret dhe nuk e fiton vet.
    ” UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA! ”

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    keto jan kosovaret(jo te gjith) e harrun shqiprin shikojn vetem Kosoven se harrun deri dje me flamurin ton dilshin e puthshin dhe e mbanin neper shpia!!!
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Citim Postuar mė parė nga DeuS Lexo Postimin
    Rendesia dhe vlerat e kesaj ngjarje historike per Shqiptaret, tashme eshte permendur dhe ster-permendur ne shume tema te ndryshme ketu, prandaj nuk po e zgjas dhe po dal menjehere tek pyetja ime:

Nje atmosfere komplet ndryshe ne Maqedoni, ku shqiptaret atje edhe pse akoma jo te lire, festonin sot dhe si gjithmone prane Shqiperise se Madhe, mendoj se hareja dhe dimensioni i festes, nuk ndryshonte aspak nga vellezerit e tyre ne Shqiperi!
    Jam konfuze per dicka, te tema tjeter ke shkruar qe pervec Sales dhe karvanit qe e shoqeron, nuk kishte asnje politikan te opozites ne keto festime per futjen e Shqiperise ne Nato. Nqs Saliu me shoke e ka bere shume te ditur dhe po e tregon qe do e perdori kete futje ne Nato per qellimet e veta politike, dhe ata debilat e tjere te opozites (se s'me ka zene syri ndonje te sakte deri tani) bien ne kurthin e tij, atehere pse duhet te festoje Kosova?!

Cfare shembulli po i japin politikanet tane dhe shqiptaret e Shqiperise Kosoves? Pse duhet te na beje pershtypje dhe te na vije hidhur qe Kosoves as nuk ja ndjen fare (jo e habitur dhe ketu cause how soon they forget ), kur vete vendi yne nuk le politiken menjane per nje dite dhe te festoje dicka kaq te rendesishme?

I don't think it's fair, don't you?!

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    nuk kishte asnje politikan te opozites ne keto festime per futjen e Shqiperise ne Nato.

Citim Postuar mė parė nga INFINITY
    atehere pse duhet te festoje Kosova?!
    Retorika jote, eshte e sakte, packa se e aprovoj me keqardhje!
    Mendoj se kosovaret do dinin ti pergjigjeshin me qarte kesaj pyetje..
    E di cfare, nganjehere kam pershtypjen qe jemi gatuar te bejme shume per tjetrin, sidomos vellain, prandaj presim shume, prandaj zhgenjehemi nga pak. Por megjithate, mendoj qe patjeter do kete pasur ndonje arsye te forte, qe vellezerit tane kosovare, nuk e quajten te rendesishme festimin e kesaj dite historike. Jam pak konfuz edhe vete...

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Citim Postuar mė parė nga DeuS Lexo Postimin

Mos nuk ka drita andej ore dhe se kan marr vesh akoma
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

i/e regjistruar Maska e hasanhyseni
    Anėtarėsuar
    22-12-2008
    Postime
    139
    Pse nuk gezohem une e keni pergjigjen time ne temen tjeter "Shqiperia ne NATO" pastaj eshte tjetra se Shqiperia dhe ushtaret e saj i marrin paret per punen e tyre ne NATO neve ne Kosove nuk kemi perfitim prej kesaj pune.
    Jemi msu edhe na si ju tash me dasht ma shume paren dhe interesin personal sesa vellaun.

What goes around comes around!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga hasanhyseni Lexo Postimin
    Pse nuk gezohem une e keni pergjigjen time ne temen tjeter "Shqiperia ne NATO" pastaj eshte tjetra se Shqiperia dhe ushtaret e saj i marrin paret per punen e tyre ne NATO neve ne Kosove nuk kemi perfitim prej kesaj pune.
    Jemi msu edhe na si ju tash me dasht ma shume paren dhe interesin personal sesa vellaun.

Ju gezoheni vetem kur keni interes personal?!
    Feelings change - memories don't.

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar mė parė nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    keto jan kosovaret(jo te gjith) e harrun shqiprin shikojn vetem Kosoven se harrun deri dje me flamurin ton dilshin e puthshin dhe e mbanin neper shpia!!!
    Gabohesh tironce nėse mendon kėshtu. Dhe me vjen me te vėrtet keq qe paske njė mendim te tille pėr Kosovaret. Populli normale se i gėzohet Hyrjes se Shqipėrisė ne NATO duke e dite gjendjen se si jemi pėr momentin. Por pyetjes se pse nuk festuan Kosovaret ju pėrgjigj KuSi pėrpara teje. Ne, ne dore shume pak kemi, i kemi EULEX-in mbi krye qe s'na lejojnė ti bejm disa gjera.

Te te them te drejtėn unė Tironce, kur i ka fitua Sala zgjedhjet, jam gėzuar kaq shume(Se e kam dite qe Shqiperia ka me ec pėrpara), edhe tash qe ka hy Shqiperia ne Nato, ndihem disi me i forte, me i pėrparuar, me afėr me Shtetet tjera, e di tash qe s'mund te me thotė askush Shqiperia eshte shtet fukara, komunist, i dobėt, s'ka asgjė te mire. Tash jemi diku mes shteteve te forta.
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Citim Postuar mė parė nga hasanhyseni Lexo Postimin

Damnnnn, hasani flet anglisht, kush e dinte.

A mund te me thuash pak se ku ishte interesi personal i shqiptareve kur te mbajten ty apo ndonje tjeter ne shtepi?! Te kerkuan gje leke?!

Faqja 0 prej 19 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dardani apo Kosovė
    Nga Statovci nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:31
  2. Kombin shqiptar 7 milionėsh nė Ballkan e kanė mbuluar retė e zeza
    Nga Davius nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  3. Kosova: unjust politics
    Nga bqato nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 06-10-2006, 08:07
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •