Kame degjuar se ekzistone nje programe qe te lejone te maresh sms e nje celulari tjeter pa e kuptuar ai{me sakte kam lexuar se ne itali nje prinder pergjonte celularin e te bijes}a eshte e vertet?
Kame degjuar se ekzistone nje programe qe te lejone te maresh sms e nje celulari tjeter pa e kuptuar ai{me sakte kam lexuar se ne itali nje prinder pergjonte celularin e te bijes}a eshte e vertet?
po egziston edhe ai quhet
bluetooth Hack per telefon me se mirti ben ne Sony Ericson qe te mundeson te marrsesh numrat , parat mja lexu sms mja nshu far dush muzik ETJ
Gjeni ku mund te gjejet ky program edhe si aktivizohet?
per me puunu me te sesht aspak veshtir i ki te gjitha opcionet aty
Ose me torrenta
http://thepiratebay.org/torrent/3648...th_hack_______
une dhe shoku im i kishinm te dyt telefonat sony erikson dhe nji dit e une thirri ate e me del nji kusheri i tina qe nuk e njifsha ....nji dit me thiri ai tipi shoku im ke memu dhe tha ahhh e di kush asht e njof ket numer ....po shoku u idhnu ne mu , e une skuptoja asgje me ket pune.
Ai tha do ti gjujm numrat te dyt ,une i thash jo une se gjuj skam lidhje me ket pune ...shkum ne nji duqan te telefonave dhe mjeshtri ne tha, dikush e ka manipulu telefonin e shokut tim une skisha fare te bej me at pun !...dhe na ndrroi nji kod u kry puna...
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Ato perdoren per largesi te vogla deri sa shkon rrezja e komunikimit nepermjet blututh dmth kapaciteti i aftesive eshte teper i kufizuar.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Eshte 30 feet diku 10 metra.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Por nese personi qe do tia shikojme telefonin nuk e ka bluetuth e aktivizum a punon ko gje.
ju pershendes
Krijoni Kontakt