Hello Naepoloni ,flm per urimin megjithese pak me vonese e kam lexuar per arsye se nuk jam futur shpesh ne forum, Gjithashtu dhe une te uroj , suksese ne jete.
Hello Naepoloni ,flm per urimin megjithese pak me vonese e kam lexuar per arsye se nuk jam futur shpesh ne forum, Gjithashtu dhe une te uroj , suksese ne jete.
I speak the truth,not so much as i would,but as much as I dare:and I dare a little more, as I grow older.
Nuk e di nqs ju, dmth qe hyni ne forum, per aksidentin qe ndodhi me date 1 prill ne rrugen
ST PATRICK dhe IRVINE ku humbi jeten nje shqiptar 35 vjeēar nga Librazhdi, i martuar dhe me nje femije.
ME ka bere shume pershtypje se mgjs jemi te ndare (jo aq te bashkuar sa shqiptaret e Torontos ose NY)
shqiptaret u treguan shume bujar qe te gjithe duke ofruar aq sa kishin mundesi
per te bere te mundur dergimin e kufomes ne shqiperi dhe gjithashtu per te paguar biletat e familjes.
Si nje person qe e njihja viktimen doja te falenderoja te gjithe shqiptaret me gjithe zemer
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
Ngushellime e para e punes per ket personin qe u aksidentua, meqe e njihje.
Fatkeqesisht, jane disa gjera qe nuk i ka asnjeri ne dore dhe nuk ke se cfare te besh.
Sa per Buddha Bar, une kisha per te vajtur ate nate dhe pyta se mos dinte njeri gje, po ketu qekan pytje/pergjigjet me planifikim mujor.
Isha te shtunen ne The Lodge Taverne, mos ben gabim te shkoje njeri. Koti fare.
thnx komisar
ti ne Montreal je dmth
Lodge Taverne skam qen noiher, ket fundjav isha ne St Laurent dhe tek nje bilardo bar
mu perball Sharx tek St Catherine
nice place sidomos mbasi fituam 165 $ duke lujtur makinat lol
4 jacpots
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
Kete weekend isha ne Motreal, dhe ishte me te vertet nje mrekulli.
Pervec vendeve te bukura me kete rast pash dhe festivalin e filmit boteror ku shqiperia prezantohej me "Syri Magjik", dhe kenaqesia me e madhe ishte kur shifje flamurin ton tek valvitej i pari ne rrjesht.
lol si ia ben njehere kur ecni me makine ju? ... sepse me sa pash un shoferat/et aty ishin si te cmendur, perpak e mora ticketen![]()
Good luck ju qe jetoni aty, pasi po te doni dhe keni kohe per qef ju e bejshi tamam.... lol
festivali filmit???Postuar mė parė nga ^^Gjalica^^
ku paskam qen une ateher
pe noi makin qe kishe albania nga mrapa lol ne targ elbasani perpara??????
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
Ti duhet te kesh qene duke luajtur billardo e ke harruar qe me 31 do ishte premjera e shqiperise & Gjermanise
Shqiptare pash vetem tek Biodome de Montreal , se makinave rruges nuk ia kam vu mendjenmegjithate kur te vij here tjeter do i kem parasysh...lol...
Postuar mė parė nga ^^Gjalica^^
yeah, varet nga vjen.. kur vjen nga Quebecville ne Montreal thua c'eshte kjo kafsheri morekur vjen nga NYC ne montreal you feel right at home
une doja te shifja ate te jazzit (festivalin), po kapa diten e fundit te blues-it
po hahet ne montreal, latin quarter kishte variacion, veren e blije vete te pakten...nice city, nice
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Larsus : 07-09-2005 mė 11:03 Arsyeja: harrova foton per ilustrim
TBD
Kaltooooooooooooooo,
te mbahet mend sot ne mengjes ne telefon tek me thoshje that you had an image?![]()
An image of what again?![]()
Larso ho me....kaq. Lol.
Lol lere rruges por dhe kur dilnin nga parkingu dilnin si ujqerAto semaforat si te ishin me te kuqe si me jeshile nuk u merrte gje vesh nga njerzit .lol.
Lars edhe ti paske perfundu ne kte lokal..lool..ma do mendja qe ty te eshte duk vetja si ne Tirane nese je andej
Kush te pelqeu me shume Montreali, Quebec- ville apo Ottawa?
Krijoni Kontakt