ka po jo si ju anej
ktu jan pak
por prap sjan te sakt
ka po jo si ju anej
ktu jan pak
por prap sjan te sakt
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
Ne Jazz Festival ne Montreal do marrka pjese dhe Goran Bregovic.Ndryshe nga ne (ne NY) qe do paguajme 40 dollaris per ta pare e degjuar, ju do e keni free.
Scčne General Motors
2006-07-09
at 9:00 pm
Nderkohe Tony Bennett, BB King are all sold out. Te pakten sigurova bileta per Etta James.Mgjte shume prej koncerteve do jene free, keshtu qe te gjithe dalin te kenaqur.
un asiher skam qen tek koncertet qe paguhet lol ka aq shum aktivitete jasht sa qe as te vete mendja me shkuar dhe me paguar
finally summer![]()
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
mire e ke ti me tenden, por te te vije Etta James e BB King ne qytet e mos paguash ekuivalenten of a night out drinking per t'i pare, eshte mekat.Postuar mė parė nga ice_storm
![]()
O Icy, po ajo zona e aeroportit si eshte, e sa larg nga downtown?
Diikush, degjova qe do ēkoē dhe ti ne Kanįda.![]()
ke te drejte por kur nuk e ke idene se kush jane atehere
para tre vjetesh, skisha as dy jav e kusur qe pata ardh ktu, dhe ishte MetallicA ne Park Jean Drapeau, 80 000 veta, dy dit spektakel. TAP FAREE
Montreali nuk esh qytet amerikan, ne kuptimin qe te ket pyje ndermjet lagjeve lol , Aeroporti nga downtown esht rreth 10-15 minuta me taxi, por te keshilloj qe te mos shkosh tek Hotels afer aeroportit(ato ne Coté de Liesse ose Dorval), sepse atje nqs vjen nga qendra dhe ste rrihet ne hotel, ske ku te shkosh, sepse ska nga te shkosh.
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
e gjeeeta....vangjel. Mu ne downtown, per rehatllek te shpirtit. Getting around nuk do jete problem se kam makine.
see you around.
![]()
[FONT="Comic Sans MS"]Ka 10 vjet qe jam ketu dhe s'kam njohur ndonje te hajrit. Pleq te rrjedhur ose te rinj "kaubojsa" mendjemedhenj. Ka ndonjeri qe ka mbaruar polikumin ne 1985-86.
Une vete banoj Montreal est.
Vdiqa duke rene ne pune vetem me rumune, rus, spanjolle etj...,por asnjehere shqiptar.[/FONT]
Nese doni te pini nje kafe te mir ,njeashtu muzik te mir ,ka internet cafe,
eshte CAFE DEPANNEUR MOSAIK 3500 Parc Lafontaine Montreal 1514 526-9673
pronar Arben-i
Nuk po e kuptoj si doni ti takoni Shqipetaret, ndoshta menyra me e mir eshte te pyesni, e jo nuk takova Shqipetar! ja shkoni ne Cfe Deppaneur Mosaik 300 Parc Lafontaine thuani password Donika ,1st Cafe gratuit , qfar doni tjeter Cafe Internet +terasse, ja keshtu mund te takohen Shqiptaret. ju pershendes arbendon-i
mamaja me eshte merzitur se nuk po can dot llaf ashtu sic munden korcaret me ndonje shqiptare.Nese jetojne prinderit tuaj aty ne Montreal a mund te miqesohen?Ndonje shoqe per mamane eshte kerkesa.
Krijoni Kontakt