Kushtrim, nuk i hy shkrimit tend te mesiperm meqe tema flet per bashkim dhe jo perqarje, por te lutem lexo edhe nje here pyetjet e mia, jane shume te qarta.
Nuk te pyeta cka mendon rreth hijabit sepse mendimet tuaja vec i kam lexuar ne shume tema tjera, por ju pyeta:
A do ti kishit mbrojt te drejtat e motrave muslimane?
Mbrojtja e drejtave tyre nuk behet me polemika ku vendon ne pikepyetje kete obligim, ku vete ti si musliman shpreh dyshime ose thua kush do te la vesh e kush jo mos ta beje. Mbrojtja behet tu dalesh krah dhe te thuajsh se ata te cilet e veshin duhet te respektohet vendimi i tyre dhe mos ju mohohet e drejta e shkollimit, punesimit etj.
Fakti qe ti je shume i pasigurte deshmon ate se ne situata te vecanta do te kthehesh andej ka ndricon dielli me shume.
Mos e merr si ofendim, thjeshte nje konstatim nga ana ime meqe te kam lexuar me vemendje ne shume tema. Te thash edhe ne nje teme tjeter, je shume i ri ne fe dhe duhet te mesojsh me shume.
Selam aleikum
p.s. ata qe ke permend ti ne lidhje me dijetaret, duhet te diskutohet ne teme tjeter dhe jo ketu....Kete e them mos te te shpartallojne vellezerit tjere me shkrimet e tyre e ta devijojne temen. Hapni teme te re po deshtet...

Krijoni Kontakt