Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 41
    i/e regjistruar Maska e RTP
    Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756

komentet nga www.gazetaexpress.com

musa ny (U.S.A): 6.04.09 në ora:07:38

Eshte me rendesi qe rruga po ndertohet dhe duhet pershendete kete akte aqe sa madhore poaqe Kombetare. Nuke ka shume rendesi se si dote emrohet, te pakten pake respekte pere gjithe, ne veqanti pere ata qe Populli ka sakrifiku shume duke i perkrahe dhe besu pa rezeve qofte Rugova,UQK,Berisha,Ademe Jashari apo te paret tane Iliret. Neve ne USA jemi mesuar me emrime te rrugeve,aeroporteve etj me emra te ishe presidentve apo Heronjeve te se kaluares dhe askushe nuke e bane probleme nje gjeste te tille se me rendesi eshte qe kushe e shferytezone dhe jo kushe emrone.Pore duke pasur parasyshe qe eshte rruga e pare qe lidhe vendet SHqipetare keni ifrige qe te mose jete e fundit e ti mbetet emri Ibrahim Rugova qe njeherit eshte edhe krenaria e Kombit shqiptar.

Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756

phoenix (shtime): 5.04.09 në ora:11:45

Autostrada e BASHKIMIT...ky do të ishte emërtimi më adekuat dhe kuptimplot,mendoj unë. titov most(ura e titos),titova mitrovica(m.e tites),d ushanovo, qyteti stalin...vendbanime,ura e udhë të emërtuara me emrat e personaliteve politike,kjo është e tejkaluar dhe primitive për ditet e sotme...tash edhe ky propozimi i budallmë;udha e brahim rugovës?!!...kjo është e tepërt... leni ma këto marrëzi të kohës së jugosllavisë,pashë t lumin Zot e mos na lodhni ma p.s. se gati harrova...udha prishtinë- merdare do të duhet të quhej.udha e albin kurtit,natyrisht nëse pranohet të quhet ajo tjetra e i. rugovës

Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756

ARDIJAN SHAHINI (itali): 4.04.09 në ora:23:02

Lexova komentet shum mir gjdo autostrad ne bot ka emer p.sh per te gjihe emigrantet qe jetojn ne itali duhet ta marin autostraden adiratika per me ardh ne shqipri . sa per propozimin e r.manaj-t pse jo??? qfar pengese ka nese autostrada vermic-merdare te quhet ibrahim rugova?? ose ndoshta kini frik qe ibrahim rugova zgjohet naten e ti ndaloj pisllqet e kotrabanden qe do te zhvillohen ne ket autostrad e ndoshta klasa politike e ''majt'' do te jete pa peshqesh ne dor. une jam pro per kete propozim edhe mendoj se sipas kushtetues thuhet se kryetari mund te emeroj krytari osht LDK edhe ky propozim per mu eshte gje e kryme se PDK nuk mendon qe do ta kundershtoj LDK sepse LDK do t kercenoohej me largim nga kuolicjoni qeveresis dho kjo do te thot zgjedhje e hashimi me kompani esht kunder zgjedhjve hasimi e ka kuptuar qka d.m.th ni her vjen vera ka dera autostrada IBRAHIM RUGOVA PO ju lutem pranoni se ky esht i 10 koment qe e dergoj po nuk ma e pranoni

Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756

MBRETI PA KUROR - LONDER (BRITANI E MADHE): 4.04.09 në ora:21:25

SHUME IDE ME VEND. PO CILI POLITIKAN I TASHEM APO I ARDHSHEM I KOSOVES DO TE TI BASHKOJ POPULLIN SI KURR ME PAR AQ SA NA PAT BASHKUE RUGOVA? NE SHUMICEN E KOHES SE RUGOVES ISHIM TE GJITH ME TE SEPSE AI NUK E KERCENOJ ASKEND AS SE PUNESOJ ASKEND ME TE NJOFSHUM APO ME RYSHFET,EDHE PSE ISHIM NEN SERBIJ KA PAS MA SHUM SIGURI SEPSE AI NA BERI TE DUROJM,TE QENDROJM QE PASTAJ ERDHI FUNDI EDHE TE FITOJM,EDHE SOT POLITIKATEN TONE TE SOTIT NE PUSHTET E NE OPOZIT IKAN RRUGET E HAPURA NE QDO INSTUTUCION BOTEROR DUKE JU FALENDERUAR MENQURIS DHE URTESIS SE TIJ DUKE NDERTUAR URA MIQESIE NE KATER ANET E GLOBIT,SHUM E KAN QUAJTUR PACIFIST,E SOT BASH ATA QE E QUANIN PACIFIST JAN BERE PUSHTET DHE PARA MITROVICES PO RRIJN DUARKRYQ DHE EDHE MA PACIFIST SE AI JAN KETA SOT NE PUSHTET. SOT KISHE NE LIRI E KISH NE PAMVARSI SKEMI SIGURI ME DAL 1 KAFE DIKUN ME PIJ SE QDO I TRETI NJERI NA DEL MAFIJ APO PUSHTET. ATA QE FLASIN KEQ PER RUGOVEN JAN ARMIQT MA TE MDHEJ TE TOKES SE KOSOVES

Drini i Bardhë (Pejë): 4.04.09 në ora:19:06

Sikur ta kishte kualitetin e autostrades se perendimit edhe une do isha i pajtimit qe kjo autostrade te quhej me emrin e te madhit IBRAHIM RUGOVA, por kur e marre me mend qe ketu ska kualitet si ne te gjitha rruget tjera nuk besoj qe duhet me ia ven emrin e tij, sepse brenda nje viti do te behet me gropa, e mandej e shajn, sikur te gjithe ne qe se paku 10 here ne dite po i shajme keta qe po i ndertojne rruget e Kosoves, me djersen e popullit. Por as nuk eshte e drejte qe LDK ta beje kete propozim pasi ata me se paku jane ne rrugen e dr. Rugoves. Jam shume i lumtur qe kam jetuar ne kohen e te madhit RUGOVA, por jam shume i zhgenjyer qe po jetoje ne kohen e.........

Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756

Fishta_2009 (Netherlands): 4.04.09 në ora:18:53

Emertimi: Fillimisht autostradat jane emertuar me emra. Me vone,per tu mos u ngaterruar emrat e autostradave, jane aplikuar numrat. Edhe sot e kesaj dite kemi autostrada te cilave u referohen me emra si ajo e The Lincoln Highway, The Jefferson Highway (ne SHBA),etj. Sa i perket Kosoves une nuk besoj se do te kete nr aq te madhe te autostradave qe te kemi frike ne ngaterrimin e tyre. Prandaj,pse te mos e emerojme me simbolin e saj, me nismetarin e kesaj ideje, me themeluesin e kesaj rruge Kosove-Shqiperi! Kjo sikur perseritet tani déjà vue shume po bejne zhurme ketu pa dhene te kuptojshe cfare kane! Edhe ne kohen kur presidenti Rugova propozoi flamurin kosovar me shenja kombetare, ngriteshin piskantat dhe i shtinin flaken flamurit, ndersa sot i perkulen nje flamuri qe nuk mban asnje shenje kombi dhe perqudi heshtin e nuk bejne ze..,

Bekim Llapaj (Sydney): 4.04.09 në ora:16:58

Ketij Steppenwolfit nga Prishtina i keshilloj te informohet pak me boten ku dominon demokracia edhe zhvillimi, e te cilen bote e duan edhe Kosovaret edhe Z.Manaj. Ti Mr.Steppenwolf urdhero lexo ma teper njihu me rrethanat se si emertohet nji shesh, nje aeroport, njw Opera edhe komento, kemi Universitet qe njihet si Mozart Universitet ne Salzburg, kemi Charl de Gaul aeroport ne Paris, kemi JFK Kennedy ne New York, pse te mos kemi diq te tille me emer te Rugoves, i cili i mire apo i keq njihet si themelues i shtetsise se KOSOVES. Une vetem i uroj sukses edhe pune te mbare Z.Manaj edhe gjithe dashamiresve te Kosoves. Urime urime, e gezofte Populli i Kosoves cdo sukses te metutjeshem ne themelimin e Shtetit me te ri ne Bote. Suksese nga Australia e larget P.S. Mjere populli per injorantet e tille si Steppenwolf e shume tjere qe komentojne pa ndonje shkrim kualitativ. Beka,Sydney Australi

Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756

Nori (Prishtinë): 4.04.09 në ora:16:08

Unë mendoj që është normale qe LDK-ja ta jep propozimin për emrin e autostrades Prishtin Durres me emrin e vet krijusit te po ksaj partie, LDK-së,dhe krijusit te shtetit te ksoves Ibrahim RUGOVA,sepse nese nuke prpozon LDK-ja,a menut qe do te ksishte porpozu PDK jaaaaaa. Kjo or zoteri eshte normale,qe partia e tij ta bej propo zimin,se kush tjeter????????okkk ndersa disa komentus kur than se jo s ka nevoj autostrada ta kete emrine rugoves,po pse or zoteri pra ataturku qdo shesh,qdo rrug,ne qdo vend permendet emri i tij,e ju po thoni qe s ka nevoj po shifni ku eshte turkia sot.ose gj,vashingtoni ne shba qdo kund nderohet ne amerik,ne qdo shesh,po nejse ok.

Nori (Prishtinë): 4.04.09 në ora:15:04

Une mendoj qe propozimi i LDK-së është shumë me vend sepse ish presidenti historik d.r Ibrahim Rugova,ka dhanë shumë për Kosoven, dhe ne rast se poplli i kosoves e dooooooooo Rugoven siq vertet e kan respektu edhe ne zgjedhjet e mehershme, dhe kur vdiq ai, u pa se poplli ka qenë me të, ather une shof krejt te arsyshme qe emri autostrades Prishtinë durres,ta mabjë me krenari emrin GJorgj Vashingtonit te Kosoves Prsdintit Historik te saj,Ibrahim RUGOVAAAA,si dhe e per gzoj,LDK per kete inciativ,dhe i them veq perparaaaaaaaaaa bravooo LDKKKKKK.

Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756
    fron (Leshi): 4.04.09 në ora:14:42

Njerez a ta bojm nje referendum

Kos (Kosovë): 4.04.09 në ora:13:28

Po, e nderojm kete projekt nese e quajm me emrin e te madhit Rugova. Nderojm veten dhe shtetin ton duke nderuar heronjt tane. Nuk do te thote pse ne perendim nuk ka autoudhe me emra, duhet detyrimisht edhe ne ti emnojm A1, A45 apo qfardo qofshin ato. Ibrahim Rugova edhe nderi i Kombit.

b.r. (UK): 4.04.09 në ora:13:25

Jetoj qe 15 vjet ne gyrbet edhe qdo dite mendoj qysh nje dite do te kthehem ne Kosove, por kur po lexoj komente si keto per ket shkrim po me bejne me me ardh marre qe jam Kosovar, shyqyr qe t'huajt shumica nuk dine shqip se marre qfar niveli intelektual jemi tue tregu.

Marjan Sebaj-Sopi (gjermani): 4.04.09 në ora:13:16

Përgjigjeje Agronit! Mos harro i nderuar , pse thaqi-limaj, ata e asnjë politikanët nuk janë tu futë para të tyre, bile kurre një cent nuk kanë dhënë...Gjithat janë të popullit si tepërgjinshi, si vendljindja thrret, si kosova thret, si ky e ai e ajo që thrrasin e gjitha këto organizata, humanitare, bëmirëse, kombëtare, sportive, jo qeveritare, ushtarake, politike e jo politike edhe miliona shoqata tjera kanë mjetet e popullit ato i ngrëni ujku plak e u bë i ri.... Eh të mjerët ne Shqiptarët që ende jemi në gjumë, ndoshta edhe në komë!

Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756

Taki (Zviceer): 4.04.09 në ora:12:36

Po shoh qe disa po japin arsye jo ka rrugë me emra jo ka vetem me numra, ka ne te dy variantet. Une do te merrja nga te dyjat nga pak pasi është e vertet qe ka qen ide e te madhit Rugova (Vija Ignatia) qe kur e ka jep si ide shumica e kan perqesh jo vetem at ide por edhe sot ka te atille qe qeshin me iden e qenit te Sharrit ndersa Maqedonia e ka qit ne pullë postare e Serbia e lobon ne boten perendimore si race serbe, dhe sot pasi idea e ti po bëhet realitet mundohen te gjejnë 1000 arsye per te mos e pranuar, pra jepjani nje numer por ne hyrje do ishte e mire te jet nje citat i Rugoves. E sa per aeroport do ishte vendimi me i menqur i qeveris qe te quhet Ibrahim Rugova. ( Psh, USA-GJON KENEDI). Kurse per mendimin tim Ramë Manaj tash e ka jep ket propozim vetem se po afrohen zgjedhjet lokale.

Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756

Naser I Ramadani (Prishtine): 4.04.09 në ora:11:22

Une personalisht pajtohem plotesisht me komentin e E.Gajraku nga Prizreni se ajo rruge nuk e ka kuptimin vetem te fizikumit te saj, por ka kuptim te gjere jo vetem simbolik siq ka qene pershendetja e Dr.Ibrahim Rugoves me dy duar te bashkuar larte qe simbolika e saje ka qene dhe eshte nga bashkemendimtaret e tije, Bashkimi Kombetare, gjitheashtu kjo rruge(autostrade)eshte nisme e jetesimit te bashkimit tone kombetare. Kreator dhe arkitekt ideor i ketije prijekti te madhe ishte vete personaliteti yne i madhe historik Ibrahim Rugova, andaj patjeter duhet ta kujtojme ate edhe permes emertimit te kesaj autostrade qe kemi pasur nje person te madhe qe duhet te mburret historia jone me e re e Kosoves.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    shum hajgarexhi kto te LDK bre

bashk me ket RTP
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kush ishte në të vërtetë Josip Broz - Tito?
    Nga Cimo në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 284
    Postimi i Fundit: 19-01-2015, 10:36
  2. Lista e 813 personave në kërkim nga Interpoli
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 29-12-2014, 10:16
  3. Dosja e krimit politik në Kosovë
    Nga kosovar në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 15:05
  4. Tito dhe shqiptaret e Kosoves ?
    Nga Petrit_AK47 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 13-07-2011, 18:43
  5. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •