Sepse,jemi me te ndishme ,me mjafton vetem te shoh tjetrin me lot ne sy ,menjehere dhe une emocionohem dhe me rrjedhin lotet,e lere me ndonje perjetim personal.
Sepse,jemi me te ndishme ,me mjafton vetem te shoh tjetrin me lot ne sy ,menjehere dhe une emocionohem dhe me rrjedhin lotet,e lere me ndonje perjetim personal.
Happiness in intelliggent people is the rarest thing I know!
ka femra me nje fjal hidherohen e fillojn te qajn por zoti i ka fal ashtu
jo keq Loti ca ke shkrujt shume e bukur dhe e vertet kjo gje...dhe shume te dobta nuk jemi ne vet e ke shkruajtur e shikon sa mbajm ne normal qe duhet te qajm dhe ndonjiher me u liru dmth ca e kan te nevojshme ket gje kur qajn lirohen.....ndihem me te lira me te qeta etj etj....
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
s'besoj qe e din as vet , pse qajn...Prse qajn femrat?
Varet nga tipi i femres...njoh ca qe per idiotsine me te vogel,ia plasin te qares,e ca te tjera as qe iua ndjen fare...un vetem kur qeroj qepe qaj![]()
Really Dude... Get A Life!!!
Femra qan kur e lendojne. Kur ka mall. Kur dicka e dhimbshme ndodh. Qan dhe nga gezimi.
Kot, apo per plotesim tekash vetem femijet qajne, ose ata qe kane ngelur akoma femije.
Feelings change - memories don't.
ne pergjithsi femrat jane me te ndishme ndaj gjithckaje biles qajne edhe per telenovelat ahaha pak shaka por gjithsesi kur qajm lirohemi sado pak prej merzis..kurse meshkujt nuk tregohen a ne femrat pa 1 pa 2 ja krisim vajit...ca me be te tilla jemi..
Femra nga natyra eshte me e ndjeshme dhe kjo ben te preket me shpejte dhe te qaje me shpesh.
Loti eshte balsami i shpirtit---e kam lexuar diku ......
Jeto sot se neser nuk i dihet
Po pse ne sdime te qajme,ja psh une qava kur Hashim Thaci lexonte deklaraten e pavaresise se Kosoves....Bile ison ja mbajta prej fillimit e deri ne fund....heheheheeee
nuk eshte se ju meshkujt nuk dini te qani por i fshehni disi emocionet tuaj dhe ju duket paksa absurde te qani para femres sidomos ..nuk e di pse knaqem shume kur shof nje mashkull duke qare..pse vall???ndoshta se shohim rrall nje mashkull kur qan dhe shfrytezojme rastin te kenaqemi ahahha
Krijoni Kontakt