Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 34 prej 34
    i/e regjistruar Maska e hope31
    Anëtarësuar
    23-11-2002
    Vendndodhja
    ketu
    Postime
    1,054
    pershendetje, uroj ta kalosh mire mes nesh
    Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
    Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
    :^proton

♣AbSoLuT♣ Maska e [LoTi]
    Anëtarësuar
    25-04-2007
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    837
    Citim Postuar më parë nga cuculina Lexo Postimin
    pershendetje te gjitheve.Vendosa te prezantohem ashtu sic do doja te prezantohesha kudo pa pasur nevoj te shtoj gjera dhe cilesi qe si kam.Jam nje studente gazetarie e penduar per fushen qe kam zgjedhur.skam cbej! u kujtova pak vone per te kuptuar qe duhet te jesh arrogante,e paftyre,servile,here here e pa edukuar per te qene nje gazetare e mire.Por si cdo here njeriu mesohet lehte dhe pershtatet me gjera te tilla.Kam shume endrra ne jete por ajo qe mendoj cdo here para se te fle eshte te behem ajo cka kam dashur qe kur kam qene e vogel.te behem nje njeri qe femijet e mi te jene krenare per mamane qe do te kene.te jem nje njeri i plotesuar, me autoritet,here e dashur here e eger,here e embel here e drejtperdrejt pra here engjell here djall.kaq di te tregoj per veten time. shpesh here nuk e kuptoj as une veten dhe fillojne me ngaterrohen mendimet.motoja ime ne jete eshte: cdo e mire e ka nje te keqe dhe cdo e keqe e ka nje te mire!!!

mirupafshim!

Pershendetje, cuculina.

Ne radh te par mir se vjen ne ForumiShqiptar, prezantimi yt me la nje pershtypje teper te mir, por nuk na e tregove emrin sepse na bere kurioz, por gjithsesi siç keni pseodonimin shpresoj te jeni dhe ashtu vet, te uroj te kalosh kendshem Cucu

Rrespekte, Loti.
    |- Më Pikòj NPik Loti, Në Fòrm Realiteti -|

cuculina
    Anëtarësuar
    18-03-2009
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    6

prezantimi yt me la nje pershtypje teper te mir, por nuk na e tregove emrin sepse na

e crendesi ka emri im.Rendesi ka qe identifikohem me nje emer me interesant madje, nga emri qe kam.

maraklije Maska e bombona
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    mir se erdhe dhe spresoj tia kalosh sa me mir ne fsh
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •