“Ne jetojmë në dy Shqipëri; një Shqipëri reale, pa drita, pa ujë, pa shkolla ku jeton shumica prej nesh dhe një Shqipëri tjetër ku jetojnë vetëm disa pushtetarë që fitojnë nga djersa jonë” – tha Veliaj.
Grupimi më i ri politik, G99 ka bërë sot në orën 20.30 prezantimin në Tiranë. Para shumë të pranishmëve, kryetari i kësaj lëvizje, Erion Veliaj ka vënë në dukje idetë e tij për Shqipërinë e ardhshme.
“Ne jetojmë në dy Shqipëri; një Shqipëri reale, pa drita, pa ujë, pa shkolla ku jeton shumica prej nesh dhe një Shqipëri tjetër ku jetojnë vetëm disa pushtetarë që fitojnë nga djersa jonë” – tha Veliaj.
“Shumë njerëz kanë frikë nga vdekja dhe errësira- vazhdoi ai. Frika ime më e madhe është që një ditë vajza apo djali im do të më thotë se çfarë bëre ti kur këta politikanë pasuroheshin në kurrizin tonë”
“Si G99 dua të mos ndodhi kjo. Nuk duam një parti si gjithë të tjerat, as tesër as pjesmarrje. Dua një grusht njerëzish të përkushtuar të cilët kanë ide dhe besojnë se mund të bëhet më mirë”.
Platoni ka thënë: Njerëzit që nuk organizohen e meritojnë të qeverisen nga të paaftët. Unë nuk dua që të jemi pjesë e kësaj paaftësie – përfundoi Veliaj.
Burimi i Lajmit
Krijoni Kontakt