Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 22
    … ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Jam nje mendim me Inteligjenten, perse shkoni aq larg ju, keni raste te tilla ne Shqiperi me qindra e mijera .
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Ne fakt nuk e di sesi mund te shpjegohet kjo dashuri e panatyrshme dhe e denueshme si gjentikisht ashtu edhe shoqerisht por di te them qe raste te tilla te ndyra kam degjuar shume edhe ne Shqiperi.
    Nuk t'u durua pa e ndyrė Shqipėrinė?
    Pak po e ndyjnė tė huajt? A je italiane ti, a ēka dreēin je?

pirg hologramesh Maska e Inteligjentja
    Anėtarėsuar
    08-10-2005
    Vendndodhja
    Ne kontinentin e Kurrkundit
    Postime
    862
    Citim Postuar mė parė nga alibaba Lexo Postimin
    Nuk t'u durua pa e ndyrė Shqipėrinė?
    Pak po e ndyjnė tė huajt? A je italiane ti, a ēka dreēin je?
    Shqiperine se ndyej une, e ndyejne ata qe bejne akte te tilla dhe te tjere si puna jote qe pergjithesojne nje popull me raste sporadike duke mos e marr paraysh thenien e urte popullore :"s'ka pyll pa derra".
    Homo sum; humani nil a me alienum puto.

Nuk do bej analize genesh ketu se pse ndodh e ku di une, por ama nje gje nuk kuptoj. Si arrin nje femer 35 vjecare me vajza nga 20 vjece t'i nenshtrohet nje dhune te tille?! Nuk e gjeti kurre menyren kjo te dilte nga ai vend ku ishte ne gjithe keto vite dhe t'i thoshte dikujt edhe po te ishte e pafuqishme vete?

Ne momentin qe ata dy meshkuj e preken me dore, sepse nuk mund t'i quaj dot baba dhe vella, por ne ate moment kjo duhej t'i kishte zhdukur nga faqja e dheut. Na lodhen duke lexuar histori te tilla.

Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Shqiperine se ndyej une, e ndyejne ata qe bejne akte te tilla dhe te tjere si puna jote qe pergjithesojne nje popull me raste sporadike duke mos e marr paraysh thenien e urte popullore :"s'ka pyll pa derra".
    Paj nuk ėshtė aq me rėndėsi sa ka derra e sa ka drenusha.

Me rėndėsi ėshtė fakti, qė taljani po thotė ne kemi vetėm drenushe, derrat na erdhėn nga Shqipėria.

Hingliz kurva po thotė: Ne kemi vetėm drenushe, derrat na erdhėn nge Shqipėria.

Nejse nuk po i pėrmendi gjithė pedofilėt evropianė me radhė, por tė gjithė kėshtu thonė.

Tė paktėn tė mos i thejmė zakonet evropiane. Jemi evropė apo jo? Atėherė tė veprojmė si gjithė evropianėt, tė themi se ne kemi vetėm drenushe, derrat na erdhėn nga Pedofilistani Evropian.

Unė nuk jam i lindur nė Shqipėri, as i rritur atje, as kam ndonjė farefis nė Shqipėri, hera parė qė shkela nė Shqipėri isha 18 vjeē, dhe pėr besė kur shoh se si vazhdimisht pėrmenden ca vepra tė shqiptarėve tė Shqipėrisė, qė janė hiēgjė, krahas veprave tė tė huajve, mė duket sikur mua po mė shajnė e po mė hidhen nė qafė. (Ndonėse nė pėrgjithėsi tė huajt po na denigrojnė tė gjithėve si shqiptarė, por ėshtė fakt qė Shqipėrisė zyrtare nė njė farė mėnyre i janė hudhur nė qafė sikur u ka zėnė dritėn e diellit).
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alibaba : 02-04-2009 mė 17:00

LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anėtarėsuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    Pėr kėtė as mos u mėrzit, ku janė rracat ma tė flliqta, e njerėzit mė tė komprometuar, mė tė koritun, mė tė ndyrė i kanė sjellė tek ne. Pėrdhunues, pederastė, pedofilė, narkomanė, etj. Shumica prej kėtyre pėrbindėshve nuk janė thjesht ushtarė e policė por edhe komandantė, e zyrtarė tė lartė.
    um fal nuk te kuptova mir ke mendim pozitiv apo negativ ose a pajtohesh me mu at qe kam then me lart
    LIVERPOOL
    you`ll never walk alone

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Dita dites shikojme se si transformohen njerezit ne kafshe. Te vjen per te vjell kur lexon te tilla lajme, nuk e di cfare ligji i kap keto dy monstra aty ne Itali, per keto zgjidhja me e mire eshte prerja e organeve "gjenitale" dhe mbyllja ne nje burg ku ka te denuar me burgim te perjetshme, te shikojne njeher se mos behen zonjusha me prespektiv ne ate sektor ku do jen burgosur.

Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    um fal nuk te kuptova mir ke mendim pozitiv apo negativ ose a pajtohesh me mu at qe kam then me lart
    Jo veē qat fjalėn e parė e thashė kshtu si nė thojza, me demek qi mos u mėrzit qi s'jon tė kqij se tė kqij jon sa dush. Ata maspari sjon tranu me naj prun neve njerzit e mirė, se ata ju vyn pėr veti. E njerzit e kqij i qojn nėpėr Kosovė, Irak, etj, pėr me i hjek qafe se smujn mi duru nven tvet.

Nisoj sikur Srrbija qi e ka kolonizue Kosovėn me elementė kriminalė e agresivė, pėr me jav prish jetėn shqiptarėve sa ma shumė.

Veē paramenoe ēa pat ndodh me 10 shkurt 2007, ata rumunė e rusė etj milicė tunmikut qi na gjujshin me pushka drejt neve, sikur me kan na shej me 10 rrath pėr ushtrime poligoni.

Ēfarė njerėz mujn me kan ata?

LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anėtarėsuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    Jo veē qat fjalėn e parė e thashė kshtu si nė thojza, me demek qi mos u mėrzit qi s'jon tė kqij se tė kqij jon sa dush. Ata maspari sjon tranu me naj prun neve njerzit e mirė, se ata ju vyn pėr veti. E njerzit e kqij i qojn nėpėr Kosovė, Irak, etj, pėr me i hjek qafe se smujn mi duru nven tvet.

Nisoj sikur Srrbija qi e ka kolonizue Kosovėn me elementė kriminalė e agresivė, pėr me jav prish jetėn shqiptarėve sa ma shumė.

Veē paramenoe ēa pat ndodh me 10 shkurt 2007, ata rumunė e rusė etj milicė tunmikut qi na gjujshin me pushka drejt neve, sikur me kan na shej me 10 rrath pėr ushtrime poligoni.

Ēfarė njerėz mujn me kan ata?
    Tash te kuptova , edhe pajtohem me ty . ndersa per pyetjen en fund Alibaba pergjejgja me e mir eshte at me lart qe e then , spo di me shtu em teper
    Kalofsh mir
    LIVERPOOL
    you`ll never walk alone

kuaj fuqi Maska e limbo
    Anėtarėsuar
    28-04-2008
    Postime
    492
    Citim Postuar mė parė nga Inteligjentja
    di te them qe raste te tilla te ndyra kam degjuar shume edhe ne Shqiperi. Vetem para pak ditesh po shihja emisionin Opinion ku diskutohej dhuna ndaj minoreneve dhe po tregohej nje rast ne disa rrethina te Tiranes ku vellai 18 vjecar perdhunon te motren 13 vjecare , e rreh dhe e le aty te gjakosur.
    ke nai fakt ti per kto prrallat apo fillun romanet per shqiptaret ke tema incestit me italion

Citim Postuar mė parė nga [Perla]
    Jam nje mendim me Inteligjenten, perse shkoni aq larg ju, keni raste te tilla ne Shqiperi me qindra e mijera .
    jo po miliona... miliarda. kontrolloje veten kur flet se le nom

sa komplekse kan robt, osht e cuditshme. paska zon ven propaganda ojq-ve gjith kto vjet.. cimento

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Lufta ballkanike dhe Shqipėria
    Nga Albin nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-07-2014, 07:05
  2. Kolumbia tronditet nga njė rast incesti. Babai, 8 fėmijė me vajzėn
    Nga ^_BIM_BUM_BAM_^ nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 29-03-2009, 18:46
  3. Projektet greko-serbe pėr pastrim etnik
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 136
    Postimi i Fundit: 03-03-2009, 08:19
  4. Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 27-08-2006, 06:46
  5. Goran Bregoviē pėr herė tė parė koncert nė Tiranė
    Nga BOKE nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 366
    Postimi i Fundit: 21-04-2006, 10:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •